MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului

8571 posts, 1440182 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 587 588 589 590 591 592 593  ... 613

📖 Pagination options
Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului subway guru

Ştefan, probele cu trenuri sunt importante dar nu decisive, trebuie ca toate sistemele si subsistemele sa functioneze la parametri!
Nu e suficient ca azi sa circule trenul pentru ca maine sa dai drumul cu calatori, desi s-a practicat mai mereu pana acum...

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului Stefan28

Da, dar e un semn bun. Mai ales Comisia de Recepție...
În condițiile actuale ale M5.1, termenul spus de Andrei, și anume Decembrie 2020, mi se pare exagerat.
Și Orban a recunoscut că va fi lansat în timpul campaniei electorale, deci interesele la maximum!
:bere:

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Termenul  lansat de mine e la plezneală, n-am nicio dată concretă (semi)oficială !

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului orex

@stefan28, recte guru
Nu sunteti niciunul dintre VOI DOI mai interesati ca si MINE, George, Victor 92, Aztec, t530, si altii, de pe aceasta platforma, catusi de putin, pe care, poate, fara voia mea, i-am scapat din vedere, de PIF M5.1!  
La M 6.1 cu succes domnilor! :yes: :yes:  :bere:

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului subway guru

Cine e cel mai interesat??? Probabil dl Orban!
:rofl:

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului Valentin

Septembrie e luna magică daca totul merge cum trebuie, aici mă refer la comisie, in mod special convingerea că lucrările rămase nu sunt esențiale pentru pif cu călători..

Mai mult luna magică pentru Orban!  :lol:  :bleah:

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului orex

Valentin wrote:
Septembrie e luna magică daca totul merge cum trebuie, aici mă refer la comisie, in mod special convingerea că lucrările rămase nu sunt esențiale pentru pif cu călători..

Vali, cand se ”parafează” P.I.F., toate conditiile circulatiei oricarei rame din portofoliu Metrorex sunt intrunite!! Mi-e frica cu CAF, dar nu-i cazul! Poate ca, ca si tine, astept, cu nesat, in acest an de gratie, sa ne scoata si metroul din D.T.!
@stefan28
”Orbanul” n-ar fi vrut sa aiba ceva ”potarnichi” atarnate la cingatoare, pana acum, din ”puscociul” de premier?! Sigur ca DA, dar nu s-a putut, din motive obiective, oricat am huli protagonistii! ;)

Acum 10 minute, întrebat de Roxana Lazărescu la Digi24 dacă M5.1 se va deschide fie mai aproape de începerea școlilor fie mai aproape de alegeri, Ludovic Orban a spus: "Nu mă hazardez să dau un termen!  :lol:  :lol:  :lol:

Re: Stiri despre proiect orex

Sper ca-l urmariti, in direct, pe ministru Transporturilor (la Jurnalul de seara) ce zice...STB n-are, decat in octombrie, autobuze pentru devierea de la Piata, da?! Halucinant! :think:

Re: Stiri despre proiect Stefan28

@orex pai da normal! Vrăjelile clasice!  ;)  :bere:  :bere:

Re: Stiri despre proiect orex

1. E negru pe alb, pe adresa asta! ;)
2. Cum e cu scheletul liftului din ”parcul Eroilor” ? ;)  :bere:

Re: Stiri despre proiect Stefan28

Liftul acela va duce la turnichetii destul de recent pusi. Si acei turnicheti sunt la fel de aproape si de E2 si de E1. De asta eram confuz.

Go to page:  1  ... 587 588 589 590 591 592 593  ... 613

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2453 forum members have written 436665 posts in 5449 topics and 520 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”