MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei

1767 posts, 595115 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 97 98 99 100 101 102 103  ... 127

📖 Pagination options
Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei aztec

Se lucrează frenetic la devierea tramvaiul.
Adică pregătesc terenul pt liniile din intersecție.
De câteva zile a mai apărut o nouă deviere.
Sensul spre centru este pe traseul "definitiv"..
Pe vechea deviere acum se lucrează ...

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei survola

E definitiv până se apucă să mute iar liniile de tramvai la locul lor.

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei 3dwizard

Am trecut ieri pe aici si m-am uitat si eu la devierea aceasta îngropată in asfalt ce durează de o veșnicie si observația mea ușor șocată a fost ca linia propriu-zisă este pe suprafațe uriașe, pur și simplu îndopată cu asfalt prin sanțul prin care in mod normal ar trebui sa încapă roțile  tramvaiului.
Practic din observația mea, liniile nu erau doar îngropate in asfalt ci erau aproape ÎNGROPATE SUB ASFALT in zone destul de mari. Destul de îngropate cat eu am ramas cu impresia că ăștia ori au distrus lucrarea si au pus prea mult asfalt peste linie, ori au primit ordin sa asfalteze tot si să renunțe la devierea, si la tot planul, fără să mai scoată linia deviată afară.
A mai remarcat cineva acest aspect? Mie personal linia deviată nu îmi arată a linie pe care să poată tramvaiul sa circule fără să deraieze imediat.

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei BGP2597

Canalul liniei se curăță destul de ușor cu ranga, în general cam așa se fac asfaltarile în jurul liniilor de tramvai. Important este ca ciuperca liniei să nu fie sub nivelul asfaltului.

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei ByOnu

Banuiesc ca liniile devierii vor ramane pe pozitie si dupa santier si revenirea pe traseul normal, nu? Doar nu se mai apuca sa sparga fundatia din beton pentru a le scoate.

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei aztec

Acum 2 zile au pus beton...azi se plimba o mașină de asfaltat prin zona și se umbla la rețeaua electrică pt deviere...
In ritmul asta școala  ne prinde pe deviere...

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei cris_m

Scoala care va fi online...

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei FabiM

Ar fi un moment perfect sa lipească devierea de șinele din prezent in perioada de reparatii a liniei 41 (parca era pe final de August) dacă vor ca lucrurile sa se miște bine.

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei subway guru

Ai auzit tu ca ar exista la PMB cea mai mica intentie de a mai misca vreun deget macar la 41???

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei orex

In pofida tuturor turnirurilor, aici, de acord, integral cu TINE! :bere:

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei subway guru

Sunt doar discutii amicale prietene chiar si cand sunt in contradictoriu
:bere:

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei FabiM

subway guru wrote:
Ai auzit tu ca ar exista la PMB cea mai mica intentie de a mai misca vreun deget macar la 41???

Corect.. aveam o mica speranța din anii trecuți când se mai cârpea câtuși de puțin in 2 zile linia aia.

Go to page:  1  ... 97 98 99 100 101 102 103  ... 127

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463912 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”