Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

Topic: Culoare unice pentru tramvaie, autobuze și troleibuze

1253 posts, 355872 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 43 44 45 46 47 48 49  ... 90

📖 Pagination options
Re: Culoarele unice pentru tramvaie, autobuze si troleibuze PTMZ

Cel mai probabil din cauza gardului ce separă sensurile de circulație ale tramvaielor la Obor.

Re: Culoarele unice pentru tramvaie, autobuze si troleibuze cris_m

Eu cred ca din prostie si rea-vointa. Nimic mai mult.

Re: Culoarele unice pentru tramvaie, autobuze si troleibuze andrei11

Am văzut camion de pompieri  intrând pe acolo.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Culoarele unice pentru tramvaie, autobuze si troleibuze Utilizator anonim

Nu inteleg ce atata hate pentru proiectul asta care a eficientizat foarte mult traseele incluse. Mai devreme cu linia 330 am facut 10 minute de la Dorobanti la Iancului, timp pe care il faci doar cu tramvaiul uneori, desi 330 in care am urcat era un E4 cam hodorogit, totusi cu racoare bine in el, ceva 48xx cu capace albe la roti, a reusit sa tina mersul. Iar 335ul care era in spate la Dorobanti, a ajuns la Iancului cu vreo 8 minute in urma lui 330. Deci cu siguranta vom vedea si mai multa eficienta peste o luna cand incep si scolile si nebunia de toamna.

Re: Culoarele unice pentru tramvaie, autobuze si troleibuze WT_fan06

Proiectul este benefic pentru 1/10 (și ar putea fi îmbunătățit considerabil), dar să încarci linia 21 care ar trebui să aibă viteza și frecvența lui 32 / 41 cu „n” linii regionale (care dublează prostesc tramvaiul), temporare și permanente este o înrăutățire, nu o îmbunătățire.

Re: Culoarele unice pentru tramvaie, autobuze si troleibuze Calaretul

Utilizator anonim wrote:
Mai devreme cu linia 330 am facut 10 minute de la Dorobanti la Iancului, timp pe care il faci doar cu tramvaiul uneori, desi 330 in care am urcat era un E4 cam hodorogit, totusi cu racoare bine in el, ceva 48xx cu capace albe la roti, a reusit sa tina mersul

4838 este vehiculul in cauza.

Re: Culoarele unice pentru tramvaie, autobuze si troleibuze br101

Proiectul este foarte bun dar intr-adevar "culoarele nu au fost create egal". Incet incet se vede cum fiecare culoar are specificul lui si limita lui de saturare. De aceea, in timp, fiecare culoar va ajunge sa aiba un trafic foarte bine croit pe capacitatea si scopul (viteza) lui. Eu cel putin asa sper, acum cand au  devenit realitate.

Re: Culoarele unice pentru tramvaie, autobuze si troleibuze barbuandrei

Imi cer scuze de off-topic, dar a reusit cineva sa il surprinda pe 4838 cu acest set de capace?

Re: Culoarele unice pentru tramvaie, autobuze si troleibuze Aron

A fost introdusă și linia 667 pe calea de rulare a tramvaielor. Nu știu sigur pe ce porțiune. Am văzut un autobuz pe Calea Moșilor pe linie, iar pe Sos Colentina (între Maior Băcilă și Fundeni) pe carosabil

Re: Culoarele unice pentru tramvaie, autobuze si troleibuze Dragos31

Între Teiul Doamnei și Mihai Eminescu circulă 667 pe linia de tramvai - cf. InfoSTB.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Culoarele unice pentru tramvaie, autobuze si troleibuze Utilizator anonim

Posibil sa se pregateasca si 335, nu am mai vazut articulatele cel putin azi.

Re: Culoarele unice pentru tramvaie, autobuze si troleibuze cris_m

Azi nu au iesit deloc la traseu, intr-adevar, insa am suspiciunea ca sunt la dezinfectat. Asa s-a procedat si la inceputul starii de urgenta, cel putin intr-un weekend nu au fost articulate pe 335, cand de regula se mergea cu ele mai mult.

Re: Culoarele unice pentru tramvaie, autobuze si troleibuze georgica2704

cris_m wrote:
Azi nu au iesit deloc la traseu, intr-adevar, insa am suspiciunea ca sunt la dezinfectat. Asa s-a procedat si la inceputul starii de urgenta, cel putin intr-un weekend nu au fost articulate pe 335, cand de regula se mergea cu ele mai mult.

Ba era , l-am zarit pe la Piata Presei pe la ora 13.30 pe 6823 in 335.

Re: Culoarele unice pentru tramvaie, autobuze si troleibuze Dragos31

Si 6825 este în 335 - chiar acum la Piata Baneasa.

Go to page:  1  ... 43 44 45 46 47 48 49  ... 90

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2420 forum members have written 433374 posts in 5396 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”