Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovAutobuze STB

Topic: Repartizarea autobuzelor

1232 posts, 356953 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 29 30 31 32 33 34 35  ... 88

📖 Pagination options
Re: Repartizarea autobuzelor STB Adiola1972

Pe linia 163, ora 19.20 (linie ce ajunge și în centru, la Vasile Pârvan) avem 6 ture, din care una singură este Mercedes Citaro Euro 4 (6272) în rest fiind Mercedes Citaro Euro 3......E bine că sunt și acestea, că mai încolo cine știe ce va mai fi!  :headbash:

Re: Repartizarea autobuzelor STB Andrei98

Dar cu gradul de civilizatie cum stau calatorii de pe acea linie?

Se știe gradul de civilizație pe această linie între anumite zone, dar nu cred că trebuie să sufere și alți călători pentru necivilizația unora, și nu cred că este singura linie Necivilizată pe harta traseelor STB.........părerea mea...........în ultimul timp au circulat și Otokar-Kent pe această linie, chiar și pe 162, și nu cred că au fost, sper eu, vandalizate sau au existat alte forme de compromitere ale mijloacelor de transport în comun, eu fiind împotriva celor care nu respectă regulile de conduită civică într-un mijloc public de transport, indiferent care ar fi acesta!

Re: Repartizarea autobuzelor STB cris_m

Eu nu vad o problema in asta sincer, mai ales daca linia este folosita pret de cateva statii, iar gradul de ocupare este unul mic. Mai naspa mi se pare sa trimiti un cuptor pe roti pe linii gen 335 (traseu lung, grad de ocupare mare), in timp ce o linie de cartier ca 202 (foarte scurta si destul de libera) are destul autobuze cu AC.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Repartizarea autobuzelor STB Utilizator anonim

Odata cu intrarea noilor Hybrid, 14 ture in zi lucratoare, pe linia 105, vom vedea Kenturile care erau aici pe alte linii, probabil 226 sau 385.

Și după ce vor intra și pe 178 cele 24 de ture Hybrid în zilele lucrătoare, cum vor fi redistribuite cele rămase?

Re: Repartizarea autobuzelor STB barbuandrei

Utilizator anonim wrote:
Odata cu intrarea noilor Hybrid, 14 ture in zi lucratoare, pe linia 105, vom vedea Kenturile care erau aici pe alte linii, probabil 226 sau 385.

S-ar putea sa le vedem pe 667. Alexandria va avea majoritatea turelor acolo.

Re: Repartizarea autobuzelor STB Andrei98

Gabi23 wrote:
În loc să grăbească actele și să lase birocrația să introducă în traseu a autobuzele Hybrid  ne chinuim cu autobuze peste care anii și mentenanța precară și-au pus cuvântul  :roll: . Și nu e de neglijat nici faptul că weekendul trecut, pe linia 131 circulau 4 Hybrid, și restul (celor înmatriculate și funcționale) stăteau la ”odihnă” în garaj!

Din pacate este o bataie de joc generala cand vine vorba de repartizari. Autobuze cu AC pe linii scurte mai mult goale, autobuze fara AC si devastate pe linii lungi aglomerate in timp ce in garaje stau autobuze mai bune. Pana si  in weekend dai de multe E3 prin oras desi s-ar putea asigura toate turele cu E4, Hybridele si Otokar. Oricum nu exista vointa pentru a se rezolva aceste probleme desi rezolvarea lor nu necesita prea mult efort, totul merge din inertie...

Re: Repartizarea autobuzelor STB shoppy

Ba da, necesita efortul suprem de a te certa cu titularii...

Re: Repartizarea autobuzelor STB mihai565

Nu este adevarat exista o dispozitie de servicu ,dar unii dispeceri nu o pun in aplicare !

Re: Repartizarea autobuzelor STB shoppy

Adica ce spui tu este "nu se poate ca e regula da nu se respecta"?

Bună seara, referitor la repartizările mașinilor pe traseu, observ că și pe timp de weekend, sunt mai multe mașini MBC E3 pe traseu, decât MBC E4......Mă refer cel puțin la cele 8 ture de azi din 162 și 163, unde 5 mașini din 8 sunt MBC E3.......Poate din toamnă vor veni și vremuri mai bune (mașini mai bune, ceva ture în plus la orele de vârf, etc.... :bere: ).

Re: Repartizarea autobuzelor STB stefan_br

Cat timp va dainui naravul unora de a merge cu "masina lui" unde este "turat" nu vei vedea nicio schimbare. Era intr-un timp ideea la STB ca in weekend sa se inrcerce utilizarea autobuzelor mai noi pe trasee dar vad ca s-a revenit la ceea ce era inainte.

Re: Repartizarea autobuzelor STB Daddy

Depinde cred si de autobaza, sefi. De exemplu, ieri sambata,  pe 313 (linie non-Kent) erau repartizate 2 E4 + 8 E6 deci daca se vrea se poate.

Go to page:  1  ... 29 30 31 32 33 34 35  ... 88

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Autobuze STB  • 
Choose destination

Since our 2421 forum members have written 433599 posts in 5399 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”