Topic: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2)
1718 posts, 350231 views
📖 Pagination options
- mindmasster
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2)
mindmasster
Sincer daca ar deschide doar 1/2 din pasaj ar fi nasol . S-ar incurca si mai mult traficu . Mai asteptam pana in martie cand va fi gata . S-a rezolvat problema cu masinile parcate de pe Titulescu ?
Sincer daca ar deschide doar 1/2 din pasaj ar fi nasol . S-ar incurca si mai mult traficu . Mai asteptam pana in martie cand va fi gata . S-a rezolvat problema cu masinile parcate de pe Titulescu ?
- Lutyk
-
Posted:
-
Lutyk
Problema cu masinile parcate pe Titulescu pe ambele sensuri o sa se rezolve cand o sa se faca parcare subterana in Victoriei
mindmasster wrote:
Problema cu masinile parcate pe Titulescu pe ambele sensuri o sa se rezolve cand o sa se faca parcare subterana in Victoriei
- danielstan
-
Posted:
-
danielstan
Voi sunteti ca presa: cum o da omul tot nu e bine.
Daca NU se inaugureaza partial pasajul Basarab o sa apara opinii ca de ce sa stea nefolosita
partea de circa 1km care s-ar putea deschide (V. Milea - Calea Plevnei)?
Soferii ar ajunge EVIDENT mai repede din Grozavesti in Calea Plevnei si s-ar diminua ceva si din traficul de la nivelul solului
(Orhideea etc.)
Daca SE inaugureaza partial pasajul - carcotasii protesteaza.
Ce va deranjeaza?
Ca taie Dr Oetker panglica de 2 ori?
Lasati-i si lui bucuria taierii panglicii, caci acum ca simte ca se va termina pasajul in mandatul lui se tine de vizite din ce in ce mai dese.
Cand pasajul era blocat de exproprieri sau cine stie de ce - nu venea nici un primar in vizita.
Voi sunteti ca presa: cum o da omul tot nu e bine.
Daca NU se inaugureaza partial pasajul Basarab o sa apara opinii ca de ce sa stea nefolosita
partea de circa 1km care s-ar putea deschide (V. Milea - Calea Plevnei)?
Soferii ar ajunge EVIDENT mai repede din Grozavesti in Calea Plevnei si s-ar diminua ceva si din traficul de la nivelul solului
(Orhideea etc.)
Daca SE inaugureaza partial pasajul - carcotasii protesteaza.
Ce va deranjeaza?
Ca taie Dr Oetker panglica de 2 ori?
Lasati-i si lui bucuria taierii panglicii, caci acum ca simte ca se va termina pasajul in mandatul lui se tine de vizite din ce in ce mai dese.
Cand pasajul era blocat de exproprieri sau cine stie de ce - nu venea nici un primar in vizita.
- telvanni
-
Posted:
-
telvanni
Eu am retinut din discurul domnului Oprescu ca EL va alege culorile...care mai trebuie alese. EL dom'le, nu unul de se pricepe ci EL va alege. Avantajul de-a fi primar: alegi culorile in care va fi "vopsit orasul".
Eu am retinut din discurul domnului Oprescu ca EL va alege culorile...care mai trebuie alese. EL dom'le, nu unul de se pricepe ci EL va alege. Avantajul de-a fi primar: alegi culorile in care va fi "vopsit orasul".
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Si tu acum... 'bre', v-a facut pasajul?! Lasati-l sa se bucure si EL de ceva! Consider ca merita macar atata lucru. Xyz...daca nu e si fudul. Va deranjeaja culorile, dar daca nu l-ati mai fi avut deloc!? Oricum la uratorul "RK" se poate scimba culoarea.
Personal insa cred ca e o fraza prost inteleasa, nu o sa le aleaga el, doar ca are si el un punct de vedere important.
Si tu acum... 'bre', v-a facut pasajul?! Lasati-l sa se bucure si EL de ceva! Consider ca merita macar atata lucru. Xyz...daca nu e si fudul. Va deranjeaja culorile, dar daca nu l-ati mai fi avut deloc!? Oricum la uratorul "RK" se poate scimba culoarea.
Personal insa cred ca e o fraza prost inteleasa, nu o sa le aleaga el, doar ca are si el un punct de vedere important.
- becs
-
Posted:
-
becs
probabil ca se referea la "iluminatul artistic". eu as merge pe mov
probabil ca se referea la "iluminatul artistic". eu as merge pe mov
- Dominatrix
-
Posted:
-
Dominatrix
Sava6115-6315 wrote:Corect, dar in cazul deschiderii partiale a pasajului, nu se poate macar ameliora problema prezentata schimband timpii semaforici la intersectia aia? Adica nu inteleg: daca acest lucru e perfect realizabil si la alte semafoare din oras, de ce nu se poate sa faca laBa sarab la fel? Parerea mea este ca daca se rezolva problemele de natura tehnica, ar putea da drumul anticipat la circulatie pe deasupra. Si asa mi se pare un dispret la adresa cetatenilor acestui oras ca un pasaj care trebuia sa fie construit in 28 de luni sa ajunga sa aiba termen dublu de executie.
Daca ar da drumu la circulatie pe pod , peste chei, la coborarea de pe Plevnei ar fi haos tinand cont de semaforul de la trada Fluientului unde nu prea incap toate masinile sa astepte pentru a face stanga, la orele de varf.
Lutyk wrote:Bd. Titulescu este un monument al prostiei afisate cu stima noastra si mandria, continuata apoi cu cretinismul si hotia din capitalismul salbatic in care traim, prin autorizarea si constructia mizeriilor de sticla din capatul de la Pasajul Victoria. Parerea mea e ca zona aia trebuie "rezolvata" cu buldozerul sau cu nenea Richter, altfel mi-e teama ca pasajul Basarab va fi o imensa coloana de masini, pardon, 2 coloane de masini pe toata distanta Grozavesti - Te-ngrozesti (adica Titulescu), chiar daca bulevardul Titulescu va fi plin cu semne de "oprirea interzisa", asa cum e si acum de fapt, dar tuturor li se rupe de ele.mindmasster wrote:
- telvanni
-
Posted:
-
telvanni
Nu ma deranjeaza nicio culoare, nu ma pricep la culori urbanistice, subliniam doar ca EL va alege.
Stiti care e cea mai mare problema a arhitectilor din Romania? PROPRIETARII. Proprietarul are banu' si daca proprietaru vrea gard aurit pai gard aurit se va face, indiferent de ce vrea arhitectul. Acestia nu sunt arhitecti ci doar niste ajutoare platite de proprietar, arhitect adevarat e cel care FACE ASA CUM TREBUIE SI CUM STIE EL CA E BINE.
La noi la romani alege primarul culoarea...ca deh, e priceput in toate.
Dar pana la urma cred ca ai dreptate, eu ii las bucuria asta, sper doar ca se pricepe mai bine ca mine.
ByOnu wrote:
Va deranjeaja culorile, dar daca nu l-ati mai fi avut deloc!?
Nu ma deranjeaza nicio culoare, nu ma pricep la culori urbanistice, subliniam doar ca EL va alege.
Stiti care e cea mai mare problema a arhitectilor din Romania? PROPRIETARII. Proprietarul are banu' si daca proprietaru vrea gard aurit pai gard aurit se va face, indiferent de ce vrea arhitectul. Acestia nu sunt arhitecti ci doar niste ajutoare platite de proprietar, arhitect adevarat e cel care FACE ASA CUM TREBUIE SI CUM STIE EL CA E BINE.
Dar pana la urma cred ca ai dreptate, eu ii las bucuria asta, sper doar ca se pricepe mai bine ca mine.
- VladG
-
Posted:
-
VladG
Acum depinde din ce gama de culori va alege.
Daca i se prezinta 2-3 variante, toate facute cu gust de cineva de specialitate, nu-i bai ca o sa zica o vreau pe asta sau pe cealalta.
Nu cred ca o sa mearga Oprescu la Bicostore sa aleaga galetile de vopsea
Acum depinde din ce gama de culori va alege.
Daca i se prezinta 2-3 variante, toate facute cu gust de cineva de specialitate, nu-i bai ca o sa zica o vreau pe asta sau pe cealalta.
Nu cred ca o sa mearga Oprescu la Bicostore sa aleaga galetile de vopsea
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Stie cineva din intamplare la ce inaltime este sina de tramvai de deasupra la Basarab si la Grant ? Pantografele lui 11 mi se par tare chinuite la Basarab.
Stie cineva din intamplare la ce inaltime este sina de tramvai de deasupra la Basarab si la Grant ? Pantografele lui 11 mi se par tare chinuite la Basarab.
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Nu, i se da un catalog de culori, cine si-a ales culoarea la masina stie cum arata.
Si am mai avut primari care s-au apucat sa vopseasca blocurile si aleile parcurilor dupa capu lor, din nefericire stim cat de bine a iesit.
Nu, i se da un catalog de culori, cine si-a ales culoarea la masina stie cum arata.
Si am mai avut primari care s-au apucat sa vopseasca blocurile si aleile parcurilor dupa capu lor, din nefericire stim cat de bine a iesit.
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Astazi a avut loc prima suprabetonare, au fost turnati primii 20m, acum se vor turna cate 10m in parti egale departandu-se de piloni, in total 20m la 5-7 zile.
Urmeaza poze de azi si un topic dedicat evolutiei suprabetonarii cu evolutia 3D a podului.
Astazi a avut loc prima suprabetonare, au fost turnati primii 20m, acum se vor turna cate 10m in parti egale departandu-se de piloni, in total 20m la 5-7 zile.
Urmeaza poze de azi si un topic dedicat evolutiei suprabetonarii cu evolutia 3D a podului.
- marius baciu
-
Posted:
-
marius baciu
Hai lasa ca foarte repede se va autoregla in culoarea bucurestiului.O culoare nedefinita de gri pamantiu cu ceva degradeuri ale culorii initiale pe la partile superioare
OFF pe Fabrica de Glucoza constructorul compexului imobiliar ne-a oferit o gama variata de namoale pe o distanta de circa 100 m.Nesimtirea asta se premiaza cu amenda sau este facultativa?
telvanni wrote:ByOnu wrote:
Va deranjeaja culorile, dar daca nu l-ati mai fi avut deloc!?
Hai lasa ca foarte repede se va autoregla in culoarea bucurestiului.O culoare nedefinita de gri pamantiu cu ceva degradeuri ale culorii initiale pe la partile superioare
OFF pe Fabrica de Glucoza constructorul compexului imobiliar ne-a oferit o gama variata de namoale pe o distanta de circa 100 m.Nesimtirea asta se premiaza cu amenda sau este facultativa?
- bekxy
-
Posted:
-
bekxy
Să înţelegem că macaraua şi schelele de la pilonul central se vor scoate prin... tăiere?
Să înţelegem că macaraua şi schelele de la pilonul central se vor scoate prin... tăiere?
📖 Pagination options