Zona metropolitană BucureștiIstoria transportului în comun din București şi IlfovIniţiative nematerializate de achiziţie, construcţie sau modernizare vehicule

Topic: Achiziție troleibuze Bozankaya Trambus 12 (2020 - contract reziliat)

83 posts, 34633 views

Go to page:  1 2 3 4 5 6

📖 Pagination options
Re: Bozankaya Trambus 12 Puss in Boots

Vazusem ce-i drept un filmulet de la Brasov cu soferul coborand manual captatorii. M-am gandit ca mare modernitate nu e daca aplicam solutia de anii 80-90. Si zic asa pt ca atunci am prins-o eu.

Bozankaya Trambus 12 Andrei Andraș

Captatorii se coboară automat oriunde vrei, chiar și din mers, trebuie apăsat un amărât de buton.
Eu m-am legat strict de formularea acelei întrebări, dar aici orice mic lucru se face din țânțar armăsar, bineînțeles nelipsind ironia de colțul blocului.
Normal ca să ai un astfel de sistem și să fie operat corespunzător îți trebuie și renumitele pâlnii, dar nu ești dependent de ele. Adică dacă ai trolee cu autonomie și nu ai pâlnii nu e gata "Troleibuzele nu pot circula". Pot fără probleme, dar asta ar însemna că îl pui pe șofer la minim 9 ture de pus captatorii.

Re: Bozankaya Trambus 12 ByOnu

Multumim, tocmai ne-ai explicat cum functioneaza un troleibuz. :bere:

Cel care a cautat ironie "la coltul blocului" ai fost chiar tu, din pacate, cautand sa "corectezi" o intrebare care era destul de clara si simplu de inteles de catre oricine. Colegul GPS se referea la o exploatare curenta corespunzatoare care, nu, nu se poate face fara palnii. Case closed.

Gata, mergem mai departe. Multumim pentru clarificari.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Bozankaya Trambus 12 Utilizator anonim

Nu vad ce atata agitatie, palniile alea se monteaza in maxim o zi, iar URACul le produce si el in cateva zile, si cu siguranta le vom vedea montate in preajma sosirii primului troleibuz.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Prototipul este promis la 1 septembrie urmat de serie din octombrie. Primele sosesc la Bujoreni.

Re: Bozankaya Trambus 12 Stefan28

Totul rămâne conform planului? Prototipul ajunge până la 1 Septembrie la Autobaza Bujoreni?

Re: Bozankaya Trambus 12 PTMZ

Titulatura oficială e de depou, nu de autobază. Chiar dacă au și autobuze pe acolo.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Titulatura cred ca conteaza cel mai putin, depou, autobaza, practic tot aia e.  :roll:

Bozankaya Trambus 12 Andrei Andraș

"Garaj", mai pentru tot omul.

Re: Bozankaya Trambus 12 Stefan28

Ok ok, lăsând acest mini off-topic, revin cu întrebarea. Totul rămâne conform planului? Ajunge prototipul pana Martea viitoare?

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Sau cel mai practic unitate de exploatare, se preteaza pentru orice tip de vehicul.

Da, prototipul ajunge destul de curand.

PTMZ wrote:
Titulatura oficială e de depou, nu de autobază. Chiar dacă au și autobuze pe acolo.

As zice mai curand ca acum troleibuzele sunt doar in vizita prin Bujoreni... mai ales dupa ce au si eliminat cateva linii de parcare electrificate din depou. Super progres. In loc sa imparta hibridele intre doua autobaze existente diametral opuse (N-S sau E-V). Este unul dintre motivele pentru care personal nu ma pot bucura pe cat de mult ar trebui de hibride...

Re: Bozankaya Trambus 12 bogdan63

@Utilizator anonim dar culoarea aleasa de PMB pentru Bozankaya este cunoscuta? Oare sa fie tot verde ca si Hibridele pentru o autobaza verde?

Ce e aia autobaza verde?

Go to page:  1 2 3 4 5 6

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Iniţiative nematerializate de achiziţie, construcţie sau modernizare vehicule  • 
Choose destination

Since our 2436 forum members have written 435089 posts in 5422 topics and 519 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”