Topic: Discutii - Lucrari statia Brancusi
695 posts, 285972 views
📖 Pagination options
-
- orex
-
Posted:
-
Re: Discutii - Lucrari statia Brancusi
orex
Noroc ca nu conteaza ce spui, ci cum e mentionat in ”analele” vremii, inclusiv in ”my” C.I.!
PS
Hai sa nu mai dea cu virgula comicariile astea! Ori esti profesionist ori diletant, cu referire la panotaj ! Ce zici ca intr-un deceniu nu s-au putut informa, neaos, despre denumirea ”vecinatatilor”?!
Si da, ma supara diletantismul panotorilor sa ”poceasca” numele celei mai lungi strazi din D.T., edificata acum aproape juma de secol, nu vorbim de ”surogate”
Noroc ca nu conteaza ce spui, ci cum e mentionat in ”analele” vremii, inclusiv in ”my” C.I.!
PS
Hai sa nu mai dea cu virgula comicariile astea! Ori esti profesionist ori diletant, cu referire la panotaj ! Ce zici ca intr-un deceniu nu s-au putut informa, neaos, despre denumirea ”vecinatatilor”?!
Si da, ma supara diletantismul panotorilor sa ”poceasca” numele celei mai lungi strazi din D.T., edificata acum aproape juma de secol, nu vorbim de ”surogate”
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Habar n-am din ce v-ați luat, dar orașul s-a chemat din totdeauna TÂRGU NEAMȚ. Fără L !
Habar n-am din ce v-ați luat, dar orașul s-a chemat din totdeauna TÂRGU NEAMȚ. Fără L !
-
- orex
-
Posted:
-
- Stefan28
-
Posted:
-
Stefan28
În primul rând dintotdeauna legat!
Mai apoi, denumirile acestea, ca Târgu Neamț sau ca Mihai Bravu au rămas așa din vremurile străvechi, nu cred că există vreo explicație!
andrei11 wrote:
În primul rând dintotdeauna legat!
Mai apoi, denumirile acestea, ca Târgu Neamț sau ca Mihai Bravu au rămas așa din vremurile străvechi, nu cred că există vreo explicație!
- sab
-
Posted:
-
sab
Exact, atunci nu existau reguli gramaticale prea multe... Cum se auzea, asa se si scria..
Exact, atunci nu existau reguli gramaticale prea multe... Cum se auzea, asa se si scria..
-
- orex
-
Posted:
-
- Stefan28
-
Posted:
-
-
- orex
-
Posted:
-
orex
Sa nu umblam cu ”cioara vopsita”!
sab wrote:
Sa nu umblam cu ”cioara vopsita”!
-
- subway guru
-
Posted:
-
Re: POZE Lucrari - Statia Brancusi
subway guru
Nici inainte de constructia blocurilor nu era asa, crestea doar porumbul...
Lixandru Dragos-Liviu wrote:
Am primit imaginea de faţă cu această inundaţie de la intersecția Str. Târgu Neamț cu bd. Drumul Taberei! Din ce am auzit la localnici, nu a fost aşa ceva înainte de metrou. Oare canalizarea nu e refăcută aşa cum trebuie?![]()
Nici inainte de constructia blocurilor nu era asa, crestea doar porumbul...
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Referitor la canalizare si inundatii...
Inainte vreme asta cu aruncatul pisicii in curtea vecinului mergea pe vremea cealalta, primaria se plangea ce n-are bani nu ca nu stie si nu vrea, sa vina guvernul sa rezolve! Acum nu mai tine, e fiecare cu a ma-si ba se mai si intrec sa-si bage strambe unul altuia...
Singura supozitie plauzibila e ca gurile de scurgere sunt infundate si necuratate...ramane de vazut cine le-a infundat, ala ia leapsa si trebuie sa le si desfunde.
Referitor la canalizare si inundatii...
Inainte vreme asta cu aruncatul pisicii in curtea vecinului mergea pe vremea cealalta, primaria se plangea ce n-are bani nu ca nu stie si nu vrea, sa vina guvernul sa rezolve! Acum nu mai tine, e fiecare cu a ma-si ba se mai si intrec sa-si bage strambe unul altuia...
Singura supozitie plauzibila e ca gurile de scurgere sunt infundate si necuratate...ramane de vazut cine le-a infundat, ala ia leapsa si trebuie sa le si desfunde.
-
- orex
-
Posted:
-
orex
Una peste alta, a intrat apa in subteran, ca mai buna proba ca asta nu e!
Una peste alta, a intrat apa in subteran, ca mai buna proba ca asta nu e!
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Proba la ce, la statia de pompare a Metroului sau la cizmele de cauciuc gaurite ale riveranilor, ca n-am inteles prea bine!
Proba la ce, la statia de pompare a Metroului sau la cizmele de cauciuc gaurite ale riveranilor, ca n-am inteles prea bine!
-
- orex
-
Posted:
-
orex
La prima TEZA mon cher.
Si asa, pentru cei ce au in posesie gondole, cand pot sa le probeze.
”În 3 ore, cantitatea medie de precipitații înregistrată a fost de peste 35 l/mp, având intensități de până la 76 l/mp. Un astfel de fenomen extrem are o probabilitate de aparitie la câţiva zeci de ani, potrivit Apa Nova.
Zonele cele mai afectate au fost Theodor Pallady, Bvd 1 Decembrie, Tineretului, Drumul Taberei etc.
Sistemul de canalizare este proiectat pentru preluarea unei cantități de cca. 20 l/mp în 2. Asta înseamnă că, pentru a prelua în sistem o cantitate de apă generată de precipitații cu o intensitate precum cea înregistrată, este necesară o perioadă de timp de cca. 4-5 ore, a explicat compania.”
La prima TEZA mon cher.
Si asa, pentru cei ce au in posesie gondole, cand pot sa le probeze.

”În 3 ore, cantitatea medie de precipitații înregistrată a fost de peste 35 l/mp, având intensități de până la 76 l/mp. Un astfel de fenomen extrem are o probabilitate de aparitie la câţiva zeci de ani, potrivit Apa Nova.
Zonele cele mai afectate au fost Theodor Pallady, Bvd 1 Decembrie, Tineretului, Drumul Taberei etc.
Sistemul de canalizare este proiectat pentru preluarea unei cantități de cca. 20 l/mp în 2. Asta înseamnă că, pentru a prelua în sistem o cantitate de apă generată de precipitații cu o intensitate precum cea înregistrată, este necesară o perioadă de timp de cca. 4-5 ore, a explicat compania.”
-
- aztec
-
Posted:
-
aztec
Referitor la unu inundații....
V-AM ZIS EU....
Zona e clasica.
La fel și e la Valea Ialomiței... fără legătură cu metroul..
Nu are legătură cu metroul.
Interesant e daca a intrat apa la metrou...
Pt că e predispus la inundare acolo, mai ales că intrarea era joasa...
Mănâncă ceva urat mirositor..fenomenul apare maxim la 1-2 ani.. nu zeci..
Referitor la unu inundații....
V-AM ZIS EU....
Zona e clasica.
La fel și e la Valea Ialomiței... fără legătură cu metroul..
Nu are legătură cu metroul.
Interesant e daca a intrat apa la metrou...
Pt că e predispus la inundare acolo, mai ales că intrarea era joasa...
Mănâncă ceva urat mirositor..fenomenul apare maxim la 1-2 ani.. nu zeci..
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020
•
Choose destination