Regiunile RomânieiMoldovaJudețul IașiTransportul în comun din municipiul Iași (CTP Iași SA)

Topic: Știri, noutăți, perspective

293 posts, 171932 views

Go to page:  1  ... 11 12 13 14 15 16 17  ... 21

📖 Pagination options
Re: Stiri, noutati, perspective Puss in Boots

Da, asa e. Si totusi se vorbeste de initiativa asta. Si nu de ieri de azi. Oricum, personal cred ca sunt sanse mici sa o vedem realizata.

Din 20 iulie se incep lucrarile pe Iasi-Dancu. Sa vedem cum se imparte muncitorul de la Conest pe 4 santiere :-))

Re: Stiri, noutati, perspective WT_fan06

Sursa?...

Re: Stiri, noutati, perspective deprodio

Daca incepeau lucrarile,astazi ar fi fost ultima zi in care mai circula tramvaiul 3.Cum SCTP nu a dat vreun anunt in sensul asta...probabil saptamana viitoare.

WT_fan06 wrote:
Sursa?...

Buraga, purtator de cuvant PMI.

• Tom
  • Posted:
  •  

Re: Stiri, noutati, perspective Tom

Deocamdată până la realizarea visurilor erotic-urbanistice ale unor primari care tocmai au scos linia 5 de pe malul Bahluiului, ar fi fost bună breteaua Țuțora-Metalurgiei, folosită în trecut de linia 4? (Copou-Tătărași-Țuțora) și mai târziu de linia 12 (Tătărași Nord-Țutora). Acum, cu legătura Metalurgiei-Dancu, realizată în perioada modernizării liniei din Tătărași, legătura Țuțora-Metalurgiei-Dancu ar fi fost posibilă, chiar dacă venea prin oraș, fiind o zonă de periferie, nu cred că avea un impact semnificativ în traficul din oraș.
Cu 3 intersecții cu calea ferată, proiectul acela e ca autostrăzile: sunt minunate, dar lipsesc cu desăvârșire și ne vor lipsi multă vreme de acum încolo.

Absolut.
Ps. Nu-mi aduc aminte sa fi fost un tramvai din Copou in Tutora via Tatarasi. Doar 1 via Baza 3. Iar 12 pe Tatarasi Nord-Tutora, da.
Iar ma gandesc ce pacat ca la toate modernizarile din ultimii ani s-au pierdut toate ocaziile posibile de flexibilizare a retelei (macazul lui 12 e unul din ele).

• Tom
  • Posted:
  •  

Re: Stiri, noutati, perspective Tom

Există fotografii cu un 4: Copou-Tătărași-Abator. Linia exista undeva prin 1980-1982, nu știu exact când.
Eu personal am văzut plăci de traseu fără indicativ: COPOU-ABATOR și COPOU-TĂTĂRAȘI-ȚUȚORA. La acel moment (1983-1984), liniile respective erau deja istorie sau poate cel mult niște ranforsări de oră de vârf, ca mai celebrul: "CUCU-COPOU".

Prima oara cand aud de asa ceva. Dar da, posibil sa fi fost ranforsari fara numar de traseu.

De maine incep lucrarile.De pe contul de facebook SCTP Iasi:"Începerea lucrărilor în cadrul proiectului de reabilitare a infrastructurii de tramvai pe  tronsonul Tătărași Sud – Dancu aduce schimbări și în circulația mijloacelor de transport public.
Astfel, începând de joi, 23 iulie 2020, traseul de tramvai 3b va fi suspendat, iar transportul călătorilor pe itinerariul Dancu - Tătărași Nord va fi făcut cu autobuze. De asemenea, din Tătărași Nord vor continua să circule autobuze către Târgu-Cucu – Piața Unirii – Gară."

Mai bine faceau un traseu complet cu autobuzul. Nu din doua bucati, dar ce sa ceri de la unii care au lasat 1 la Baza 3 si nu l-au dus pana in Tatarasi.

Pai in Centru vor sa fie autobuze noi si spre Dancu nu le pot exploata la ce dezastru de strada e acolo si de aceea a impartit traseul in jumatate.Iar pe 1 nu-l puteau duce in Tatarasi Nord fiindca acea bucla nu este pentru 2 trasee sau 3(cat timp a intors si 3 acolo).

Acum il pot duce linistit. Pe 1.

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Stiri, noutati, perspective GPS

Bucla din Tătărași nu cred că ar putea suporta două trasee precum 1 și 11, mai ales că este o singură linie.

Go to page:  1  ... 11 12 13 14 15 16 17  ... 21

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Transportul în comun din municipiul Iași (CTP Iași SA)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463914 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”