MetrouȘtiri, noutăți și discuții despre metrou

Topic: Discuții diverse despre Metrorex

5666 posts, 1493520 views

Go to page:  1  ... 318 319 320 321 322 323 324  ... 405

📖 Pagination options
Re: Discuții diverse despre Metrorex andrei11

Joncțiunea e fix la Ambrozie. Habar nu am unde e CV - ul interstație, n-am reușit să-l dedectez.

Re: Discuții diverse despre Metrorex zapacitu

Chiar in dreptul complexului, nu?

Re: Discuții diverse despre Metrorex subway guru

Galeria despre care vorbesc este in continuarea statiei vechi spre Dristor si are lungimi diferite pe cele doua fire de circulatie, e mai lunga spre Dristor si mai scurta dinspre Dristor. Galeria de supratraversare fir simplu e dincolo de galeria cu un crac lung si unul scurt din capatul NG, peste tunele. La Matei Ambrozie insertia s-a facut intr-o galerie separata in interiorul careia s-au demontat inelele.
Da fix la complex.

@ zăpăcitul, da.
@guru, explicație foarte clară, s-a înțeles.

Desenul pus de sab e gresit.

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discuții diverse despre Metrorex sab

M-a indus in eroare faptul ca imediat ce se pleaca de la peronul nou, M3 intra in curba de dreapta si am presupus ca acolo este supratraversarea.

Re: Discuții diverse despre Metrorex shoppy

Este o idee dupa complex sub aceasta parcare, au gasit-o cand s-a sapat pentru LES 110kV a Park Lake, sub betonul parcarii este imediat betonul structurii de rezistenta, reprezentantul Metrorex si l-a revendicat. In dreptul complexului sub trotuar sunt ingropate alte traznai, tot snopul de LES de medie, punctul de transformare medie-joasa al complexului, parca si deversarea Lacul Titan - Dambovita trece pe Odobesti, deci aproape sigur este dupa Odobesti.

https://www.google.ro/maps/@44.41511,26 ... 312!8i6656

Colega, te înșeli cu siguranță,schimbătorul de cale e  fix în fața complexului, până-n Fizicienilor. Nu știu ce structură de rezistență a fost revendicată de Metrorex, dar după Fizicienilor spre Liviu Rebreanu e tunel de tunel și  NSS-ul acolo are minus 10 - minus 12 m.
Am trecut de sute de ori cu piciorul la pas pe acolo și știu foarte bine. Am văzut și inelele tunelului demontate, deci sigur schimbătorul de cale e în fața complexului.

Re: Discuții diverse despre Metrorex zapacitu

@sab, @andrei11, @subway_guru -- va multumesc pentru clarificarea situatiei tunelelor!

Referitor la structura de beton de dupa Fizicienilor, poate ca acolo e CV-ul?

• sab
  • Posted:
  •  

CV a racordului M3-M1?

Nu mai stiu, a trecut prea multa vreme de atunci, ar trebui intrebat dl. Sofian.
Pe tronsonul asta s-a aplicat la greu sistemul cu surogate de CV pe la capete de statie.
Singura pe care o tin minte precis e centrala de ventilatie de la Posta Titan, prima mea lucrare de rezistenta din cariera!
A doua a fost centrala de ventilatie a statiei Titan, alta aventura de neuitat!
:bere:

Nu, CV-ul interstației NG - D 1. Unde-o fi ?

• sab
  • Posted:
  •  

Poate nu exista, ar trebui vazut daca tunelul este "intrerupt" undeva.

Exclus, toate interstațiile au CV, chit că sunt "la cap de tunel", cum a spus Guru.

Go to page:  1  ... 318 319 320 321 322 323 324  ... 405

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Știri, noutăți și discuții despre metrou  • 
Choose destination

Since our 2705 forum members have written 464038 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”