Topic: Pandemia Coronavirus - stiri, discutii, masuri, informatii
3349 posts, 653925 views
📖 Pagination options
-
- URANUS
-
Posted:
-
Re: Pandemia Coronavirus - stiri, discutii, masuri, informat
URANUS
Nu mai inteleg nimic din pandemia asta. Suedia + Belarus = 175 cazuri critice. Populatiile lor insumate dau populatia Romaniei. In ambele nu a existat lockdown.
Nu mai inteleg nimic din pandemia asta. Suedia + Belarus = 175 cazuri critice. Populatiile lor insumate dau populatia Romaniei. In ambele nu a existat lockdown.
- Stefan28
-
Posted:
-
Stefan28
Un reportaj tulburător marca Recorder legat de pandemia de Coronavirus.
Este scris și un comentariu pe acolo, care descrie perfect românul:
"Nu există Coronavirus, Iohannis și cu Bill Gates vor să ne bage cip și sa ne radieze cu antene 5G
Vasile, sofer de taxi, absolvent la scoala vietii"
Un reportaj tulburător marca Recorder legat de pandemia de Coronavirus.
Este scris și un comentariu pe acolo, care descrie perfect românul:
"Nu există Coronavirus, Iohannis și cu Bill Gates vor să ne bage cip și sa ne radieze cu antene 5G
Vasile, sofer de taxi, absolvent la scoala vietii"
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Cum am spus, mama prostilor e mereu gravida...lumea e plina de prosti, mai trebuie doar niste nemernici care sa profite de prostia lor si sa-i prosteasca si mai tare.
Deja gata, am depasit Elvetia...urmeaza Afganistan, dar e clar ca talibanii lor n-au nicio sansa in fata talibanilor nostri.
Cum am spus, mama prostilor e mereu gravida...lumea e plina de prosti, mai trebuie doar niste nemernici care sa profite de prostia lor si sa-i prosteasca si mai tare.
Deja gata, am depasit Elvetia...urmeaza Afganistan, dar e clar ca talibanii lor n-au nicio sansa in fata talibanilor nostri.
- Stefan28
-
Posted:
-
Stefan28
Totuși Elvetia are 8.57 milioane de locuitori. Iar România 19,41 conform unor date "oficiale".
Deci putem spune foarte clar unde a fost si este mai rau la numărul de cazuri.
Totuși Elvetia are 8.57 milioane de locuitori. Iar România 19,41 conform unor date "oficiale".
-
- URANUS
-
Posted:
-
URANUS
Solutia tinerii sub control a pandemiei este una singura: testare in masa si izolare. La noi din pacate nu se va face asta si va fi jale.
Solutia tinerii sub control a pandemiei este una singura: testare in masa si izolare. La noi din pacate nu se va face asta si va fi jale.
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
La numarul de teste te-ai uitat?...cred ca nu!
Stefan28 wrote:
Totuși Elvetia are 8.57 milioane de locuitori. Iar România 19,41 conform unor date "oficiale".![]()
La numarul de teste te-ai uitat?...cred ca nu!
-
- aztec
-
Posted:
-
aztec
Azi...ca bateria chinezeasca...
777.
Azi...ca bateria chinezeasca...
777.
-
- orex
-
Posted:
-
orex
rosie
PS
In ritmul asta tare mi-e c-o sa ajungem sa depasim si Dreamliner-ul!
rosie
PS
In ritmul asta tare mi-e c-o sa ajungem sa depasim si Dreamliner-ul!
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Maine depasim Afganistanul!
Maine depasim Afganistanul!
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Cât la sută din numărul celor testați sunt pozitivi ?
Că dacă testez 10 și găsesc unul pozitiv sau dacă testez 100 și găsesc 10 pozitivi e cam același lucru.
Cât la sută din numărul celor testați sunt pozitivi ?
Că dacă testez 10 și găsesc unul pozitiv sau dacă testez 100 și găsesc 10 pozitivi e cam același lucru.
- alliens
-
Posted:
-
alliens
Nu stie nimeni pentru ca la noi se raporteaza , din motive inexplicabile, la gramada si retestarile si prima testare facuta persoanelor suspecte
Nu stie nimeni pentru ca la noi se raporteaza , din motive inexplicabile, la gramada si retestarile si prima testare facuta persoanelor suspecte
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Păi atunci avem o problemă de logică elementară...
Păi atunci avem o problemă de logică elementară...
-
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Dar nu inteleg ce relevanta are numarul de infectati raportat la numarul de teste? Cel mult iti arata cat de bine a fost ales esantionul de testati, dar nu iti poate da o imagine relevanta la nivel regional sau national. De-aia toata lumea se uita la numarul total de infectati... Adica, daca imi scapa ceva, chiar te rog sa-mi explici...
Dar nu inteleg ce relevanta are numarul de infectati raportat la numarul de teste? Cel mult iti arata cat de bine a fost ales esantionul de testati, dar nu iti poate da o imagine relevanta la nivel regional sau national. De-aia toata lumea se uita la numarul total de infectati... Adica, daca imi scapa ceva, chiar te rog sa-mi explici...
📖 Pagination options