Regiunile RomânieiTransilvaniaJudețul Cluj

Topic: Achizitie 10 autobuze second-hand articulate

60 posts, 28437 views

Go to page:  1 2 3 4 5

📖 Pagination options
Re: Achizitie 10 autobuze second-hand articulate darius 23

Cel puțin unul din aceste autobuze a fost vopsit în schema mov-gri. L-am văzut aseară parcat în autobaza Plevnei.

Re: Achizitie 10 autobuze second-hand articulate Robert

Toate vor fi vopsite în această schemă înainte de a li se face RAR-ul.

Păcat că nu vedem aceiași strategie și la troleibuze. Probabil din 2 motive: Sunt deja înmatriculate și ar presupune schimbarea cărții de identitate sau a talonului?!?; și/sau starea bună a vopselei actuale.

Re: Achizitie 10 autobuze second-hand articulate cris_m

Pai la autobuze nu le schimba talonul???

Autobuzele sunt acum importate, deci nu au talon și carte de identitate. Astfel când merg la RAR se trece direct culoarea nouă.

Re: Achizitie 10 autobuze second-hand articulate cris_m

Nu e cam... ilegal? Eu stiam ca orice vehicul are o carte a sa.

Re: Achizitie 10 autobuze second-hand articulate ticker

Se face alta obligatoriu, in tara noua de inmatriculare. Nu doar legal, ci obligatoriu.

Re: Achizitie 10 autobuze second-hand articulate ByOnu

Chiar aveau nevoie si de aceste 10 autobuze? La cat de mult a crescut parcul diesel in ultimul an...

Au Setrele care stau pe dreapta aiurea din luna martie.

Normal că este nevoie de autobuze noi. Dar era nevoie de autobuze cât mai noi, ideal nepoluante sau cât mai puțin. Chiar dacă sunt pentru liniile metropolitane, ele vor scăpa și prin oraș, iar strategia primăriei de a scăpa de autobuze nepoluante până în 2026 e cam imposibilă. Întradevăr liniile noi de troleibuz vor mai elibera din autobuze, dar să blochezi Setra în garaj că nu sunt elevi și tu să exploatezi în continuare R312 e rușine mare.

Primul era în drum spre RAR de dimineață.

Re: Achizitie 10 autobuze second-hand articulate ticker

Pacat ca sunt Irisbus Agora si nu MAN Lion's City.

Eu sincer cred că nici nu vroiau Man-uri. Probabil vor retrage cele mai obosite Renaulturi Agora, iar așa vor avea stoc de piese și elemente de caroserie.

Inca unul se intorcea azi de la RAR. Probabil in scurt timp le vom vedea la traseu.

Re: Achizitie 10 autobuze second-hand articulate ByOnu

Robert wrote:
Normal că este nevoie de autobuze noi.

Normal? Cum asa? Din principiu sau de ce? Este o lipsa acuta de vehicule la Cluj?

Sunt zeci de troleibuze bune, cu podea coborata, retrase dupa sosirea celor 50 de Solaris, la fel cum sunt Setre care stau degeaba.

Iarta-ma, dar eu nu vad de unde nevoia asta acuta de autobuze noi. Cred sincer ca vorbim doar despre un prost management al flotei actuale. Dupa cum spuneai si tu, odata cu extinderea flotei de troleibuze si a retelei electrice propriu-zise ar trebui eliberate cateva zeci de autobuze.

Nu se va elibera nimic, fiindca cel mai tarziu la anul si inelul 2 va intra in zona metropolitana si extinde transportul in comun in localitati precum Gilau.

Peste 20-30 de Renault Agora au deja peste 20 de ani si probabil in jur de 1.500.000 km. Deci trebuiesc retrase.

Go to page:  1 2 3 4 5

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Județul Cluj  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463876 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”