MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari statia Brancusi

695 posts, 285957 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 44 45 46 47 48 49 50

📖 Pagination options
Re: Discutii - Lucrari statia Brancusi orex

Noroc ca nu conteaza ce spui, ci cum e mentionat in ”analele” vremii, inclusiv in ”my” C.I.! ;)
PS
Hai sa nu mai dea cu virgula comicariile astea! Ori esti profesionist ori diletant, cu referire la panotaj ! Ce zici ca intr-un deceniu nu s-au putut informa, neaos, despre denumirea ”vecinatatilor”?! :think:
Si da, ma supara diletantismul panotorilor sa ”poceasca” numele celei mai lungi strazi din D.T., edificata acum aproape juma de secol, nu vorbim de ”surogate” ;)

Re: Discutii - Lucrari statia Brancusi andrei11

Habar n-am din ce v-ați luat, dar orașul s-a chemat din totdeauna TÂRGU NEAMȚ. Fără L !

Re: Discutii - Lucrari statia Brancusi Stefan28

andrei11 wrote:
Habar n-am din ce v-ați luat, dar orașul s-a chemat din totdeauna TÂRGU NEAMȚ. Fără L !

În primul rând dintotdeauna legat!  ;)
Mai apoi, denumirile acestea, ca Târgu Neamț sau ca Mihai Bravu au rămas așa din vremurile străvechi, nu cred că există vreo explicație!  :bere:

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Brancusi sab

Exact, atunci nu existau reguli gramaticale prea multe... Cum se auzea, asa se si scria..:bere:

@stefan28
;) zici ca esti...pezevenchi?! ;)  :lol:

Re: Discutii - Lucrari statia Brancusi Stefan28

Mai tragem și noi omul de mânecă, cu toții greșim!
:bere:

sab wrote:
Exact, atunci nu existau reguli gramaticale prea multe... Cum se auzea, asa se si scria..:bere:

Sa nu umblam cu ”cioara vopsita”! ;)

Re: POZE Lucrari - Statia Brancusi subway guru

Lixandru Dragos-Liviu wrote:
Am primit imaginea de faţă cu această inundaţie de la intersecția Str. Târgu Neamț cu bd. Drumul Taberei! Din ce am auzit la localnici, nu a fost aşa ceva înainte de metrou. Oare canalizarea nu e refăcută aşa cum trebuie? :shock:

Nici inainte de constructia blocurilor nu era asa, crestea doar porumbul...
:rofl:

Re: Discutii - Lucrari statia Brancusi subway guru

Referitor la canalizare si inundatii...
Inainte vreme asta cu aruncatul pisicii in curtea vecinului mergea pe vremea cealalta, primaria se plangea ce n-are bani nu ca nu stie si nu vrea, sa vina guvernul sa rezolve! Acum nu mai tine, e fiecare cu a ma-si ba se mai si intrec sa-si bage strambe unul altuia...
Singura supozitie plauzibila e ca gurile de scurgere sunt infundate si necuratate...ramane de vazut cine le-a infundat, ala ia leapsa si trebuie sa le si desfunde.

Re: POZE Lucrari - Statia Brancusi orex

Una peste alta, a intrat apa in subteran, ca mai buna proba ca asta nu e! :rofl:

Re: POZE Lucrari - Statia Brancusi subway guru

Proba la ce, la statia de pompare a Metroului sau la cizmele de cauciuc gaurite ale riveranilor, ca n-am inteles prea bine!

La prima TEZA mon cher.
Si asa, pentru cei ce au in posesie gondole, cand pot sa le probeze. :rofl:
”În 3 ore, cantitatea medie de precipitații înregistrată a fost de peste 35 l/mp, având intensități de până la 76 l/mp. Un astfel de fenomen extrem are o probabilitate de aparitie la câţiva zeci de ani, potrivit Apa Nova.
Zonele cele mai afectate au fost Theodor Pallady, Bvd 1 Decembrie, Tineretului, Drumul Taberei etc.
Sistemul de canalizare este proiectat pentru preluarea unei cantități de cca. 20 l/mp în 2. Asta înseamnă că, pentru a prelua în sistem o cantitate de apă generată de precipitații cu o intensitate precum cea înregistrată, este necesară o perioadă de timp de cca. 4-5 ore, a explicat compania.

Re: Discutii - Lucrari statia Brancusi aztec

Referitor la unu inundații....
V-AM ZIS EU....    :lol:  :rofl:

Zona e clasica.
La fel și e la Valea Ialomiței... fără legătură cu metroul..

Nu are legătură cu metroul.
Interesant e daca a intrat apa la metrou...
Pt că e predispus la inundare acolo, mai ales că intrarea era joasa...
Mănâncă ceva urat mirositor..fenomenul apare maxim la 1-2 ani.. nu zeci..

Go to page:  1  ... 44 45 46 47 48 49 50

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463933 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”