Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2)

1718 posts, 349795 views

Go to page:  1  ... 34 35 36 37 38 39 40  ... 123

📖 Pagination options
  • darknight
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) darknight

Revenind la subiect ,am inteles ca prima suprabetonare va avea loc marti,e bine ,vremea va tine cu noi ,pana la sfarsitul saptamani ,dupa vom avea o racire ,dar cred ca se va putea turna beton ,intelegand ca este unu inteligent si de inalta calitate.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) Utilizator anonim

In principiu marti se suprabetoneaza, se lucreaza aproape non stop la armare, urmatoarea turnare undeva spre duminica-luni.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

De pe 24 ianuarie se raceste, maxime de 2 grade si minime de pana la -6 grade. Sa speram ca nu tin mult.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) adn2377

De curiozitate, nu se poate arma mai intai toata suprafata (evident completand succesiv cate o portiune de o parte si de alta a stalpilor de beton din centru)?

Adica in timpul in care nu se poate turna beton sa armeze mai departe podul iar cand se face vremea din nou mai calda sa toarne beton pe suprafete mai lungi?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) subway guru

Raspunsul scurt: nu!
Raspunsul lung: tot nu!
;)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) Lutyk

Nu am auzit/vazut nimic despre inceperea testelor. Oare pana termina lucrul la hobanat nu pot incepe vestitele teste cu camioane in capatul dinspre milea/grozavesti.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) mindmasster

Utilizator anonim wrote:
De pe 24 ianuarie se raceste, maxime de 2 grade si minime de pana la -6 grade. Sa speram ca nu tin mult.

Upgrade : De pe 21 se raceste . Vine iarna din nou  ,conform www.inmh.ro

• darknight
  • Posted:
  •  

Conform mie dupa 24-25 vine iarna mai tare la noi in sud .......pana atunci nu se va raci foarte mult in sud ... ;)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) mindmasster

darknight wrote:
Conform mie dupa 24-25 vine iarna mai tare la noi in sud .......pana atunci nu se va raci foarte mult in sud ... ;)

Ai vreo sursa mai sigura decat inmh? Te rog. Esti invitatul meu :D . Cadou: :2004:

• darknight
  • Posted:
  •  

Si modelul  american GFS si modelul european ECMWF indica ceea ce spun eu ,hartile izobare indica un ciclon nordic si rece dupa 24-25 ianuarie ,mie ambele harti ce le-am pus mai jos imi indica asta ,inmh isi va schimba si el prognoza ,inmh tot asta studiaza ,zilele trecute aratau racire  de pe 21 acum sau mai schimbat , inmh o sa isi schimbe si el prognoza ,cel putin la noi ... inca nu vine iarna in forta ,ci dupa 24-25 :mrgreen:
GFS cu ciclonul sau nordic si rece de care v-am zis ...
Rtavn1921.png (112.41 KB; downloaded 2953 times)
ECMWF cu acelasi tip de circulatie ....
Recm1922.gif (67.6 KB; downloaded 2954 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) adn2377

subway guru wrote:
Raspunsul scurt: nu!
Raspunsul lung: tot nu!
;)

Nici nu ma puteam gandi la cineva mai potrivit sa raspunda intrebarii mele.
Totusi as fi avut in minte ceva putin mai... elaborat :)

Si atunci vin si eu si intreb ca aia mici - nenea Guru, DE CE?

:D

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) ioan

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu a declarat luni ca e posibil ca Pasajul Basarab sa fie deschis partial, o decizie in acest sens urmand a fi luata in aceasta saptamana dupa ce vor fi purtate discutii cu constructorii. "Vom analiza sa vedem care sunt beneficiile si riscurile pentru soferi. Cred ca daca il vom deschide partial vom putea sa mai fluidizam traficul intre Calea Plevnei si cartierele Militari si Drumul Taberei", a declarat Oprescu.

Asta am vazut pe Hotnews astazi

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-82 ... rarile.htm

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

ioan wrote:
Asta am vazut pe Hotnews astazi
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-82 ... rarile.htm

Si mai multe o sa vezi ca de obicei aici orele urmatoare cand pun reportajul.
Intr-adevar urmeaza sa fie luata o decizie pentru ca in luna februarie cel tarziu sa fie deschisa prima parte a pasajului intre Grozavesti si Calea Plevnei.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) shoppy

Opa, stai ca iar se ajunge la vorbele mele de acu cateva luni...
Stai asa Adn ca poatea vem noroc, ca tot asa am mai auzit ca fapt sigur ca nu o sa se monteze toate hobanele odata ci intercalat cu suprabetonare si ca nici ca nu o sa se ia in calcul deschiderea pe Grozavesti - Plevnei, e distractie ca de obicei :mrgreen: .

Go to page:  1  ... 34 35 36 37 38 39 40  ... 123

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)  • 
Choose destination

Since our 2421 forum members have written 433604 posts in 5399 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”