Topic: Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului
3330 posts, 686821 views
📖 Pagination options
-
- Goldmund
-
Posted:
-
Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului
Goldmund
Sa nu-mi spuneti ca un calator pe M4 care circula de la GdN pana la Straulesti schimba "firul" si trenul si acum!
In acest caz nu ma mai intereseaza explicatiile exhaustive si împopoțonate in termeni tehnici si de specialitate, pe mine (calator obisnuit, sau "din placere" - asa este!) ma intereseaza :
cand voi circula normal? Sau nici macar atata nu se cunoste?!
PS
normal ca guru raspunde la nedumerirea unora, dar nu este de resortul lui sa stie cand vor circula calatorii normal pe acest tronson, dar cine cunoaste responsabilii care sa raspunda la o intrebare nor-ma-la?
Sa nu-mi spuneti ca un calator pe M4 care circula de la GdN pana la Straulesti schimba "firul" si trenul si acum!
In acest caz nu ma mai intereseaza explicatiile exhaustive si împopoțonate in termeni tehnici si de specialitate, pe mine (calator obisnuit, sau "din placere" - asa este!) ma intereseaza :
cand voi circula normal? Sau nici macar atata nu se cunoste?!
PS
normal ca guru raspunde la nedumerirea unora, dar nu este de resortul lui sa stie cand vor circula calatorii normal pe acest tronson, dar cine cunoaste responsabilii care sa raspunda la o intrebare nor-ma-la?
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Un călător urcat în vagon la GdN2 nu se mai dă jos din el până la Străulești. Că trenul schimbă firele, da, le schimbă, dar nu e treaba călătorului. Singura problemă pe M 4 e că ecartul între 2 trenuri nu poate fi mai mic de 11-12 minute. Dar e suficient în condițiile date pentru M4.
Un călător urcat în vagon la GdN2 nu se mai dă jos din el până la Străulești. Că trenul schimbă firele, da, le schimbă, dar nu e treaba călătorului. Singura problemă pe M 4 e că ecartul între 2 trenuri nu poate fi mai mic de 11-12 minute. Dar e suficient în condițiile date pentru M4.
- sab
-
Posted:
-
sab
Poate are noroc si nici nu schimba firul...
Poate are noroc si nici nu schimba firul...
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Ca sa fie clar, sunt nemultumit ca nu se circula si ca responsabilii nu sunt trasi la raspundere.
Pentru mine important este ca Siemens a lucrat de 50% si a fost platita 70% de niste fraieri / corupti de la Metrorex care nu sunt in stare sa-i mai forteze sa incheie proiectul sau ca Siemans atat asteapta sa justifice orice intarzieri, greseli sau lipsuri ale lor, ca fiind cauzate de cei care s-au atins fraudulos de instalatia lor.
(Acu ceva vreme oamenii priceputi dar fara pregatire, invocand ca e clar pentru toata lumea, erau convinsi ca pamantul e plat si in centrul universului, si daca cineva sustinea altfel, neintelegand argumentele o luau personal, reduceau discutia la cine e destept si cine prost, iar apoi il ardeau pe rug.)
Ca sa fie clar, sunt nemultumit ca nu se circula si ca responsabilii nu sunt trasi la raspundere.
Pentru mine important este ca Siemens a lucrat de 50% si a fost platita 70% de niste fraieri / corupti de la Metrorex care nu sunt in stare sa-i mai forteze sa incheie proiectul sau ca Siemans atat asteapta sa justifice orice intarzieri, greseli sau lipsuri ale lor, ca fiind cauzate de cei care s-au atins fraudulos de instalatia lor.
(Acu ceva vreme oamenii priceputi dar fara pregatire, invocand ca e clar pentru toata lumea, erau convinsi ca pamantul e plat si in centrul universului, si daca cineva sustinea altfel, neintelegand argumentele o luau personal, reduceau discutia la cine e destept si cine prost, iar apoi il ardeau pe rug.)
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
De la Metrorex citire:
De la Metrorex citire:
Urmare a adresei dumneavoastră, înregistrată la Metrorex cu numărul M.01/9767/25.06.2020, vă comunicăm următoarele informații de interes public:
Referitor la Magistrala 4, Tronson Parc Bazilescu (PS Zarea) – Lac Străulești vă comunicăm că în data de 02.06.2020 a fost finalizată recepția la punerea în funcțiune privind „Sistem de siguranță și automatizare a traficului. Magistrala 4. Racord 2. Secțiunea Parc Bazilescu (PS Zarea) – Lac Străulești”, aferent contractului încheiat între Siemens Rail Automation S.A.U. în calitate de furnizor și Metrorex S.A. în calitate de achizitor, prin semnarea Procesului Verbal de Recepție a Punerii în Funcțiune. În prezent, se desfășoară testarea aptitudinilor de utilizare în prezența reprezentanților - Autoritatea Feroviară Română – Organismul Notificat Feroviar Român (AFER-ONFR). În funcție de rezultatele obținute, va fi stabilită data de punere în funcțiune a sistemului.
Cu privire la motivele întârzierilor, menționăm că punerea în funcțiune a sistemului de siguranță și automatizare a traficului necesită efectuarea unor probe, teste și reglaje atât din punct de vedere al sistemului, cât și din punct de vedere al îndeplinirii funcționalității cu alte sisteme specifice metroului.
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
O ce veste minunata!
Un pas mic pentru om, urias pentru bucuresteni!
Mult a fost, putin a ramas...pisica nu mai e acum la ei, s-a transferat la AFER, asa ca pune-te din nou pe scris, acelasi text, doar schimbi andrisantul!
O ce veste minunata!
Un pas mic pentru om, urias pentru bucuresteni!
Mult a fost, putin a ramas...pisica nu mai e acum la ei, s-a transferat la AFER, asa ca pune-te din nou pe scris, acelasi text, doar schimbi andrisantul!
-
- andrei11
-
Posted:
-
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
N-ai ce-i reprosa, Adi Rosca ne face un mare serviciu ca ne tine la curent cu raspunsurile oficiale.
Tu cate interpelari din astea ai facut scrise cu mana ta?
N-ai ce-i reprosa, Adi Rosca ne face un mare serviciu ca ne tine la curent cu raspunsurile oficiale.
Tu cate interpelari din astea ai facut scrise cu mana ta?
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Nici una. Ce, speri să primesc alt răspuns ?
Nici una. Ce, speri să primesc alt răspuns ?
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Hai, indrazneste, nu te costa nimic!
Acum ca au scapat pisica din brate aruncand-o peste gard in curte la AFER spunandu-ne ca acolo se stabileste daca si cand e momentul adevarului e important sa aflam de acolo care e situatia!
Hai, indrazneste, nu te costa nimic!
Acum ca au scapat pisica din brate aruncand-o peste gard in curte la AFER spunandu-ne ca acolo se stabileste daca si cand e momentul adevarului e important sa aflam de acolo care e situatia!
-
- Goldmund
-
Posted:
-
Goldmund
Ne cunoastem din 2010 de pe acest forum, dar crede-ma ca am inteles apropourile si comparatiile de mai sus, dar da-mi voie sa am niste nelamuriri:
"Acu ceva vreme oamenii priceputi dar fara pregătire..." ?
"erau convinsi ca pamantul e plat si in centrul universului,..." ?
Nu am redat chiar totul, doar ultima propozitie chiar m-a luat prin surprindere ..."iar apoi il ardeau pe rug." ?
?
Mea culpa daca am adormit in cancelarie...(azi chiar am reinceput sa lucrez dupa doua luni de carantina si home-office si am atipit putin, langa computer. Norcul meu este ca am niste colegi superbi!)
PS
Mersi Adrian Rosca pentru implicare! Si ce rapid raspunde si Metrorex!
shoppy wrote:
Ne cunoastem din 2010 de pe acest forum, dar crede-ma ca am inteles apropourile si comparatiile de mai sus, dar da-mi voie sa am niste nelamuriri:
"Acu ceva vreme oamenii priceputi dar fara pregătire..." ?
"erau convinsi ca pamantul e plat si in centrul universului,..." ?
Nu am redat chiar totul, doar ultima propozitie chiar m-a luat prin surprindere ..."iar apoi il ardeau pe rug." ?
?
Mea culpa daca am adormit in cancelarie...(azi chiar am reinceput sa lucrez dupa doua luni de carantina si home-office si am atipit putin, langa computer. Norcul meu este ca am niste colegi superbi!)
PS
Mersi Adrian Rosca pentru implicare! Si ce rapid raspunde si Metrorex!
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Guru a găsit primul știrea, cică Dimetronicul e gata, se dă drumul la circulație << pe normal >>

Aici.
4 ( trenuri ) +1 tren rezerva pe Magistrala 4, cu mentiunea ca,incepand din 15.07.2020, pe aceasta magistrala numarul de trenuri se suplimenteaza de la 4 la 6 prin punerea in functiune a sistemului automat de urmarire a traficului.
Guru a găsit primul știrea, cică Dimetronicul e gata, se dă drumul la circulație << pe normal >>

Aici.
4 ( trenuri ) +1 tren rezerva pe Magistrala 4, cu mentiunea ca,incepand din 15.07.2020, pe aceasta magistrala numarul de trenuri se suplimenteaza de la 4 la 6 prin punerea in functiune a sistemului automat de urmarire a traficului.
-
- survola
-
Posted:
-
survola
Azi la Basarab toate sistemele erau inca in probe.
Azi la Basarab toate sistemele erau inca in probe.
-
- orex
-
Posted:
-
Re: Știri și articole din presă
orex
O realizare ”epocala” ca dupa 3 ani si aproape jumatate sa fie, in fine, gătată lucrarea asumata cu termen de executie de ”doar” 12 luni!!
PS
Daca mai ”luau” si M5, cred ca ajungeau, mai repede, pana si trenurile licitate in prezent, decat s-a fi săvîrșit ei semnalizarea!
O realizare ”epocala” ca dupa 3 ani si aproape jumatate sa fie, in fine, gătată lucrarea asumata cu termen de executie de ”doar” 12 luni!!
PS
Daca mai ”luau” si M5, cred ca ajungeau, mai repede, pana si trenurile licitate in prezent, decat s-a fi săvîrșit ei semnalizarea!
📖 Pagination options