MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului

8571 posts, 1723450 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 573 574 575 576 577 578 579  ... 613

📖 Pagination options
Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului Adrian Rosca

Iar eu am remarcat ca singura statie cu finisaje nefinalizate la nivelul peronului e Eroilor 2.

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului sab

subway guru wrote:
Ati observat stalpii verticali din mijlocul peronului ingustat la capX E2 intre cele doua scari rulante?

Da, acolo nu s-au mai facut stalpi inclinati, dar schita pe care o avem noi nu prevedea asa ceva, prevedea 3 rulante ;) . E bine ca ne-am dat seama pe parcurs ca nu incap...
P.S. Randul acela de stalpi neacoperiti din dreptul ultimelor rulante de la corespondenta este mai "cu motz" ? Nu s-a gasit o solutie sa arate si ei la fel ca ceilalti ?

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului George

Am văzut filmarea lui Ştefan Roşeanu de pe youtube.
Aş vrea să spun doar că distanţa dintre T. Vladimirescu şi parc e atât de mică încât nu înţeleg de ce CV nu s-a făcut la intrarea dinspre Piaţă în staţia Parc, îmi scapă.
Ori, dacă tot se ştia de proiect că cred că n-a uitat nimeni de CV, de ce nu s-au apucat imediat după ce au trecut TBM-urile pe acolo.

Altă întrebare, ca să citez un clasic: pare că este blocată linia spre V. Ialomiţei la plecarea de la Romancierilor. Este corect? Înţeleg că într-o primă fază trenurile cu călători nu circulă la VI, ci doar la Râul Doamnei?
Mulţumesc!

PS. Înainte de a mă dăscăli că CV e interstaţie, observ că distanţele dintre staţiile vechi depăşesc adesea 1 km, fiind aşadar perfect admisibil să nu ai CV pe o distanţă de 500 m. De aceea zic că CV putea fi lipită de staţia Parc

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului subway guru

Situatia de la statiile vechi nu e un exemplu demn de urmat.

Nici ce se întâmplă acum la CV nu e demn de urmat.

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Una-i una, alta-i alta. CV - ul interstație pus << la cap de tunel >> nu prea e în regulă. Dacă s-a adoptat această formulă ( cu CV- ul interstație la cap de tunel ) la un moment dat nu înseamnă că trebuie și să persistăm în greșeală.

Proiectarea lucrarilor trebuie facuta corect, executia lucrarilor trebuie facuta corect, programarea lucrarilor trebuie facuta realist iar eliminarea dificultatilor si obstacolelor trebuie facuta fara intarziere, decontarea lucrarilor confirmate in teren prompt, cam asta e reteta minimala a succesului...

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului Stefan28

Rețeta minimală pe care Metrorex nu prea știe să o aplice, de vreo 5 ani...

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

:shock:
Din câte cunosc eu nu Metrorex proiectează / construiește. Metrorex numai exploatează...

Fara o colaborare stransa beneficiar, executant, proiectant, consultant nu rezolvi nimic. De altfel orice amanare in gasirea solutiilor de rezolvare nu inseamna decat ca problema se impute si mai rau!

subway guru wrote:
Fara o colaborare stransa beneficiar, executant, proiectant, consultant nu rezolvi nimic. De altfel orice amanare in gasirea solutiilor de rezolvare nu inseamna decat ca problema se impute si mai rau!

Şi aceste generalităţi sunt în prezent aplicate la CV restantă?

Nu sunt generalitati, sunt principii de baza, altfel ar fi ca si cum ai spune despre Constitutie ca e doar o brosurica. Despre CV+SP s-a spus aici tot ce era de spus si n-as vrea sa mai zgandar buboiul, urmarim cu interes, din pacate roata timpului n-ai cum sa o dai inapoi...si nici nu-mi plac parastasele cu regrete eterne!
:lol:
La ora actuala acolo solutie minune nu prea exista.
:popa:
Sa speram ca vor reusi sa scoboare apa ca altfel e big problem...

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului satanistu

George wrote:
Am văzut filmarea lui Ştefan Roşeanu de pe youtube.
Altă întrebare, ca să citez un clasic: pare că este blocată linia spre V. Ialomiţei la plecarea de la Romancierilor. Este corect? Înţeleg că într-o primă fază trenurile cu călători nu circulă la VI, ci doar la Râul Doamnei?
Mulţumesc!

La intrebarea asta ati dati skip. Deci, cum e? :D

Multumesc, mi s-a parut mie ca n-au raspuns :D  :mrgreen:

Go to page:  1  ... 573 574 575 576 577 578 579  ... 613

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463920 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”