Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului
8571 posts, 1725714 views
📖 Pagination options
- Stefan28
-
Posted:
-
Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului
Stefan28
Păi de circulat s-ar putea și acum, dar este siguranța călătorului în pericol, auzi nene, că nu aveau timp să aibă grijă de siguranța lui pănă acum...
Păi de circulat s-ar putea și acum, dar este siguranța călătorului în pericol, auzi nene, că nu aveau timp să aibă grijă de siguranța lui pănă acum...
-
- orex
-
Posted:
-
orex
Din aceasta cauza, neinlaturata nici pana-n prezent. Problema SPAI TV care cica fusese transata!!
Deci despre ce vorbim?!
Din aceasta cauza, neinlaturata nici pana-n prezent. Problema SPAI TV care cica fusese transata!!
Deci despre ce vorbim?!
-
- andrei11
-
Posted:
-
Re: Stiri despre proiect
andrei11
Pe cuvânt de onoare, asta ori e stația Laminorului / ori e Străulești dar a schimbat plăcuța.
Nu e sexy deloc stația asta !
sab wrote:
Stațiile M5: Cum arată stațiile de metrou Râul Doamnei și Constantin Brâncuși de pe Magistrala 5 din Drumul Taberei
https://monitorizari.hotnews.ro/stiri-in ... cusi.htm
Sunt doua filmulete acolo :
https://www.facebook.com/watch/?v=606674599969379
https://www.facebook.com/watch/?v=710980 ... &t=2
Pe cuvânt de onoare, asta ori e stația Laminorului / ori e Străulești dar a schimbat plăcuța.
Nu e sexy deloc stația asta !
-
- orex
-
Posted:
-
orex
Lasa, lasa! Sa fie date in exploatare asta conteaza!
PS
1. Cat priveste C. Brancusi, din film am vazut ca au schimbat indicatoarele alea care te induceau in eroare totala, mai ales pe cei care nu erau ”bastinasi”! O contributie infima care poate a dus la rezultatul scontat, cine stie?!
2. Nu cred ca si-a propus nimeni ca statiile M5.1 si, ulterioarele, pe aceasta magistrala, sa arate ca una dintre cele 44 de statii din Moscova, considerate obiecte de patrimoniu cultural!
Lasa, lasa! Sa fie date in exploatare asta conteaza!
PS
1. Cat priveste C. Brancusi, din film am vazut ca au schimbat indicatoarele alea care te induceau in eroare totala, mai ales pe cei care nu erau ”bastinasi”! O contributie infima care poate a dus la rezultatul scontat, cine stie?!
2. Nu cred ca si-a propus nimeni ca statiile M5.1 si, ulterioarele, pe aceasta magistrala, sa arate ca una dintre cele 44 de statii din Moscova, considerate obiecte de patrimoniu cultural!
- sab
-
Posted:
-
sab
Pai nu toate statiile sunt "sexy", la fel este si la femei .
Doar Eroilor si Valea Ialomitei sunt deosebite, restul sunt statii normale, standard.
Pai nu toate statiile sunt "sexy", la fel este si la femei .
Doar Eroilor si Valea Ialomitei sunt deosebite, restul sunt statii normale, standard.
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
@orex
Tot a ramas o placuta care e pe dos privind ramificatia Valea Ialomitei, geografic vorbind e pe partea cealalta fata de RD-Brancusi-Romancierilor.
@orex
Tot a ramas o placuta care e pe dos privind ramificatia Valea Ialomitei, geografic vorbind e pe partea cealalta fata de RD-Brancusi-Romancierilor.
-
- orex
-
Posted:
-
orex
Probabil te referi la cele de la min 0:36 - 0:42 cu reprezentarea firului 2!
Si chiar sa fie, interpretabil asa, nu mai ”ajunge” M5.1 de la RD la VA, in bucla, doar pe baza de panouri!
Probabil te referi la cele de la min 0:36 - 0:42 cu reprezentarea firului 2!
Si chiar sa fie, interpretabil asa, nu mai ”ajunge” M5.1 de la RD la VA, in bucla, doar pe baza de panouri!
- sab
-
Posted:
-
sab
guru,lamureste-ne si pe noi, cine da modelul (continutul) panoului de afisaj ? Beneficiarul , constructorul sau altcineva?
guru,lamureste-ne si pe noi, cine da modelul (continutul) panoului de afisaj ? Beneficiarul , constructorul sau altcineva?
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Proiectantul ales de antreprenor (e contract de proiectare+executie)
Liniile generale sunt date in caietul de sarcini.
Proiectantul ales de antreprenor (e contract de proiectare+executie)
Liniile generale sunt date in caietul de sarcini.
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Ati observat stalpii verticali din mijlocul peronului ingustat la capX E2 intre cele doua scari rulante?
Alt <myth busted>!
Dar viteza de parcurgere in dreptul CV+SP neterminate?
Dar cintrele metalice definitive de ranforsare a tunelului in zona de subtraversare a galeriei de ramificati catre VI?
Ati observat stalpii verticali din mijlocul peronului ingustat la capX E2 intre cele doua scari rulante?
Alt <myth busted>!
Dar viteza de parcurgere in dreptul CV+SP neterminate?
Dar cintrele metalice definitive de ranforsare a tunelului in zona de subtraversare a galeriei de ramificati catre VI?
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Da, a treia scară rulantă "la castravete" n-avea cum să încapă.
Tradu.
Da.
Da, am spus inițial că mi s-a stricat calculatorul acolo.
subway guru wrote:
Da, a treia scară rulantă "la castravete" n-avea cum să încapă.
subway guru wrote:
Alt <myth busted>!![]()
Tradu.
subway guru wrote:
viteza de parcurgere in dreptul CV+SP neterminate?
Da.
subway guru wrote:
cintrele metalice definitive de ranforsare a tunelului in zona de subtraversare a galeriei de ramificati catre VI?
Da, am spus inițial că mi s-a stricat calculatorul acolo.
- Stefan28
-
Posted:
-
-
- andrei11
-
Posted:
-
📖 Pagination options