Topic: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2
1522 posts, 425167 views
📖 Pagination options
- sab
-
Posted:
-
Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2
sab
Intr-adevar, statia se ingusteaza spre AM. Totusi, nu a fost doar o iluzie optica faptul ca acolo trebuiau sa fie 3 rulante. Desi nu este figurata nicio "fantoma" in mijloc, se vad treptele... .
Credeam initial ca te referi la aceasta zona, de la margine.
Intr-adevar, statia se ingusteaza spre AM. Totusi, nu a fost doar o iluzie optica faptul ca acolo trebuiau sa fie 3 rulante. Desi nu este figurata nicio "fantoma" in mijloc, se vad treptele... .
Eroilor 2 scari.jpg (49.15 KB; downloaded 3234 times)
survola wrote:Este foarte dubioasa chestia aceea incercuita, refuz sa cred ca este o scara pentru calatori acolo.. S-ar putea sa fie o scara de acces in spatiul tehnic de sub castravete, nu poate un calator sa utilizeze asa ceva. Chiar si scara de la Bazilescu este aiurea, asta ar fi "campioana".
Aici se vede scara fixă, în spirală!!!
Credeam initial ca te referi la aceasta zona, de la margine.
tZlVrKi.jpg (194.39 KB; downloaded 3240 times)
- oc7avian
-
Posted:
-
oc7avian
De acces sau de evacuare din spațiul tehnic de dedesubt. Speculez, evident
De acces sau de evacuare din spațiul tehnic de dedesubt. Speculez, evident
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Guru, răspuns greșit. La Castravete avem conform fotografiilor ( de la stânga la dreapta ) scară / bară inox / scară. La asemenea configurație n-are nicio legătură îngustarea peronului cu poziționarea scărilor, pentru că jos ai aceeași configurație, scară / loc gol / scară.
Două probleme:
a) Știu și eu să citesc un desen ( tehnic ), chit că nu se referă la tractoare și combine.
Mie aici îmi dă cu virgulă, adică cu 3 scări în paralel. Ce spui ? S-a schimbat proiectul între timp, s-a îngustat stația mai mult decât inițial ? Evident desenul e de la Eroilor 2, nu din altă parte.
b) Dacă aveați tupeu făceați o stație cu lățime egală, erau vreo două variante pe puțin. Dar vă trebuia tupeu, să închideți și B-dul Eroilor.
PS: Dacă mă uit mai bine secțiunea transversală se referă la partea cealaltă a stației, nu la castravete. Scările rulante ajung până la un vestibul care este la nivelul minus 1, nu la sol.
Guru, răspuns greșit. La Castravete avem conform fotografiilor ( de la stânga la dreapta ) scară / bară inox / scară. La asemenea configurație n-are nicio legătură îngustarea peronului cu poziționarea scărilor, pentru că jos ai aceeași configurație, scară / loc gol / scară.
Două probleme:
a) Știu și eu să citesc un desen ( tehnic ), chit că nu se referă la tractoare și combine.
Mie aici îmi dă cu virgulă, adică cu 3 scări în paralel. Ce spui ? S-a schimbat proiectul între timp, s-a îngustat stația mai mult decât inițial ? Evident desenul e de la Eroilor 2, nu din altă parte.
Secțiune transversală.jpg (29.43 KB; downloaded 3076 times)
b) Dacă aveați tupeu făceați o stație cu lățime egală, erau vreo două variante pe puțin. Dar vă trebuia tupeu, să închideți și B-dul Eroilor.
PS: Dacă mă uit mai bine secțiunea transversală se referă la partea cealaltă a stației, nu la castravete. Scările rulante ajung până la un vestibul care este la nivelul minus 1, nu la sol.
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Uite o poza mai lamuritoare, de la Nicu Avram via grup Tramclub Facebook:
FB_IMG_1593002081695.jpg (94.88 KB; downloaded 3047 times)
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Ingustarea peronului e data de configuratia liniilor din rebrusment si de racordarea cu linia tehnologica de legatura.
Daca tot faci apel la logica nu-ti e clar ca latimea maxima a peronului e necesara in capY spre E1 unde e zona de corespondenta?...dar pe voi va framanta grija despre capX...
Chiar aveti toti abonament la Derby?
Ingustarea peronului e data de configuratia liniilor din rebrusment si de racordarea cu linia tehnologica de legatura.
Daca tot faci apel la logica nu-ti e clar ca latimea maxima a peronului e necesara in capY spre E1 unde e zona de corespondenta?...dar pe voi va framanta grija despre capX...
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Da, cunosc, eu spusesem altceva, dar mă opresc, azi nu ne înțelegem.
Configurația rebrusmentului la GdN 2 și Eroilor 2în perspectiva că aceste două stații vor fi stații de tranzit este greșită !
Cerința de bază a fost NU viteza de trecere peste macaze ci să se evite disconfortul la suprafață în timpul construcției !
Nu la Derby, lângă Derby. Ce, e ceva greșit ?
Da, cunosc, eu spusesem altceva, dar mă opresc, azi nu ne înțelegem.
Configurația rebrusmentului la GdN 2 și Eroilor 2în perspectiva că aceste două stații vor fi stații de tranzit este greșită !
Cerința de bază a fost NU viteza de trecere peste macaze ci să se evite disconfortul la suprafață în timpul construcției !
subway guru wrote:
Nu la Derby, lângă Derby. Ce, e ceva greșit ?
- subway guru
-
Posted:
-
- sab
-
Posted:
-
sab
Ceee ? Castravetele are si "cep" ? Sau este modelul cu aerisire naturala , sa se scuipe seminte in capul celor care folosesc scarile ? Cred ca de aceea n-au mai facut scara pe mijloc, de fapt, sa nu se trezeasca cu cine stie ce in cap calatorii
cris_m wrote:
Ceee ? Castravetele are si "cep" ? Sau este modelul cu aerisire naturala , sa se scuipe seminte in capul celor care folosesc scarile ? Cred ca de aceea n-au mai facut scara pe mijloc, de fapt, sa nu se trezeasca cu cine stie ce in cap calatorii
- Budy187
-
Posted:
-
Re: POZE - Statia Eroilor 2
Budy187
Groteasca solutie cu acel placaj. Raman la parerea ca tot ce se face in aceasta tara pentru domeniul public ca si investitie este la nivel amatoricesc.
Iar ca inginer sau manager de proiect trebuie sa fii prost sau nesimtit sa semnezi o asemenea receptie.
viewtopic.php?f=234&t=2389&p=358265#p358204
Groteasca solutie cu acel placaj. Raman la parerea ca tot ce se face in aceasta tara pentru domeniul public ca si investitie este la nivel amatoricesc.
Iar ca inginer sau manager de proiect trebuie sa fii prost sau nesimtit sa semnezi o asemenea receptie.
viewtopic.php?f=234&t=2389&p=358265#p358204
- andrei11
-
Posted:
-
- subway guru
-
Posted:
-
- sab
-
Posted:
-
sab
Si cel dintre scari este dubios, unde proiectul prevedea a treia rulanta.
Insa poate Budy1987 se refera la plexiglass...
Si cel dintre scari este dubios, unde proiectul prevedea a treia rulanta.
Insa poate Budy1987 se refera la plexiglass...
- subway guru
-
Posted:
-
- sab
-
Posted:
-
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum: