MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2

1522 posts, 425714 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 76 77 78 79 80 81 82  ... 109

📖 Pagination options
  • sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 sab

Este clar ca la M5 s-au "sifonat" niste bani buni, incepand cu statia E2 si terminand cu Raul Doamnei. Pana si statiile din 500 in 500 m sunt o risipa uriasa dupa mine.

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 orex

S-a respectat proiectul! Si ca deja am ”alunecat” in afara ”partiei”, poate TU, ca si mine, stii ca 3 statii sunt in plus! Stii bine care! Incep cu O, T, si C. :bere:

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 oc7avian

Nu știu cum e la alte stații, dar la Petrache Poenaru aproape săptămânal erau oprite minim pentru aspirat. Asta înseamnă că trebuie să mute inclusiv întreținerea asta noaptea. Foarte des trebuiau să scoată treptele, dar am văzut că mai sus că ar fi mai de calitate aceste scări rulante...

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 cris_m

Oameni buni, dar nu sunt singurii care au 2 scari rulante pentru acces in statie. Uitati-va la Budapesta sau Praga, la fel e si la ei. Nu au avut probleme cu ele de atatia zeci de ani de cand au metroul... Daca ei pot sa le intretina noaptea, se poate si la noi.

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 survola

La accesul vitrat (castravetele) exista și o scară fixă în spirală, in spatele cabinei taxatoarei.

• sab
  • Posted:
  •  

Interesant, nu am vazut sa existe scara fixa in proiect. Poate au facut-o ulterior.
cris_m wrote:
Oameni buni, dar nu sunt singurii care au 2 scari rulante pentru acces in statie. Uitati-va la Budapesta sau Praga, la fel e si la ei. Nu au avut probleme cu ele de atatia zeci de ani de cand au metroul... Daca ei pot sa le intretina noaptea, se poate si la noi.

La noi as spune ca nu se poate. Sunt scari care au fost defecte luni de zi. Ultimul exemplu este o scara de la peronul vechi, Gorjului, care sta defecta de cateva saptamani bune. Probabil are nevoie de o reparatie majora, vreo piesa care nu este pe stoc.

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 andrei11

La Basarab e o rulantă care cred că are vreo 5 ani de când nu mai funcționează.

• sab
  • Posted:
  •  

Deja asta este indolenta  :evil:

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 George

Deja?!  :lol:  :lol:  :lol:
Pe o magistrală unde nu e semnalizare de 5 ani, se potriveşte...

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 subway guru

@sab
Ai idee ce Marcia e rulanta aia? Nu cumva e productie croata de la o fabrica ce nu mai produce asa ceva?
@andrei11
Dar cea de la Basarab, nu cumva e o antichitate ceheasca?
Va intreb pentru ca nu mai stiu exact ce si cum...
@George
Semnalizare e ca altfel nu ar circula nimic, automatizarea e si ea dar nu opreste la punct fix...

• sab
  • Posted:
  •  

Nu, toate rulantele interioare sunt marca Schindler, atat nava noua, cat si veche. Ideea este ca sunt peste 25 ani de la inaugurarea navei vechi, se cere inlocuirea, iar ei le "peticesc" de ceva vreme...
Singura scara dubioasa este cea de la accesul inaugurat ulterior navei 1, acela de pe coltul intersectiei. Nu are vreo inscriptie privind producatorul.

Legat de Eroilor, poti sa ne spui de ce avem doua scari rulante si nu trei ? Si cum este cu scara fixa ?

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 aztec

Apoi am văzut că în sfârșit a început să dispară gardurile ce înconjurau șantierul...sau este vizibil parcul...

Re: POZE - Statia Eroilor 2 survola

Stefan28 wrote:

Aici se vede scara fixă, în spirală!!!

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 subway guru

Sunt doua escalatoare pentru ca peronul se ingusteaza in capatul acela. La Unirii sunt trei pentru ca se intrevedea un trafic pietonal intens si peronul e lat.

Go to page:  1  ... 76 77 78 79 80 81 82  ... 109

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2421 forum members have written 433398 posts in 5396 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”