Topic: POZE - Statia Eroilor 2
245 posts, 149765 views
📖 Pagination options
- Stefan28
-
Posted:
-
Re: POZE - Statia Eroilor 2
Stefan28
În acest moment băieții lucrează din greu să scoată gardurile, "șantierul" devenind din ce in ce mai vizibil.
În acest moment băieții lucrează din greu să scoată gardurile, "șantierul" devenind din ce in ce mai vizibil.
- Stefan28
-
Posted:
-
- Stefan28
-
Posted:
-
- orex
-
Posted:
-
orex
Cate girafe vor traversa pe aici sa le fie la indemana indicatorul cu pricina?
Cate girafe vor traversa pe aici sa le fie la indemana indicatorul cu pricina?
Numai nisipul saharian o sa-i vina de hac!
20200617_062654.jpg (254.78 KB; downloaded 7404 times)
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Am o rugăminte,
Toate pozele de la Pasajul ce subtraversează B-dul Eroilor vă rog să le postați la POZE lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1.
Mulțumesc !
Am o rugăminte,
Toate pozele de la Pasajul ce subtraversează B-dul Eroilor vă rog să le postați la POZE lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1.
Mulțumesc !
- Stefan28
-
Posted:
-
Stefan28
Între timp, au asfaltat în proporție de 90%, au montat panoul informativ la gură. Dar în celălalt capăt situația nu este așa de roz...
Să vedem cât mai întârzie acum...
Între timp, au asfaltat în proporție de 90%, au montat panoul informativ la gură. Dar în celălalt capăt situația nu este așa de roz...
Să vedem cât mai întârzie acum...
- orex
-
Posted:
-
orex
Deci ne e clar ca sunt doar 2 rulante (stanga-dreapta) la acces E. In mijloc...nimic, doar o balustrada de ”inox”!
Deci ne e clar ca sunt doar 2 rulante (stanga-dreapta) la acces E. In mijloc...nimic, doar o balustrada de ”inox”!
Ecranul cu ”Bun venit” a luat o pauzica in weekend!
20200621_145030.jpg (383.91 KB; downloaded 6930 times)
20200621_145054.jpg (339.19 KB; downloaded 6918 times)
- Stefan28
-
Posted:
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
"Farfuria Zburătoare"
"Aerisiri". Nimic despre "catarsvete" !
"Apărarea locală Antiaeriană". Upss ! Fix la schimbătoarele de cale dă !
"Farfuria Zburătoare"
3274.jpg (214.35 KB; downloaded 6208 times)
"Aerisiri". Nimic despre "catarsvete" !
3277.jpg (234.98 KB; downloaded 6203 times)
"Apărarea locală Antiaeriană". Upss ! Fix la schimbătoarele de cale dă !
3282.jpg (107.98 KB; downloaded 6212 times)
- sab
-
Posted:
-
sab
Pozele sunt din zona statiei opusa "castravetelui", catre pasajului de corespondenta.
Este si o poza cu o IVA in probe pe la AM...
Sursa : https://www.click.ro/news/national/stat ... e-27-m-cat
Trecem peste anumite inexactitati din articol( gen -27m, nu stiu daca peretii mulati ajung pana acolo..)
Pozele sunt din zona statiei opusa "castravetelui", catre pasajului de corespondenta.
Este si o poza cu o IVA in probe pe la AM...
Sursa : https://www.click.ro/news/national/stat ... e-27-m-cat
Trecem peste anumite inexactitati din articol( gen -27m, nu stiu daca peretii mulati ajung pana acolo..)
E2 1.jpg (79.05 KB; downloaded 5887 times)
E2 2.jpg (110.67 KB; downloaded 5898 times)
- sab
-
Posted:
-
sab
Au astupat castravetele la coada. Pare o solutie usor improvizata, observati in a doua poza si diferenta de nuanta intre profilele metalice gri.
Ce m-a frapat este ca exista spatii intre plexiglas si structura. Este valabil atatat la castravete cat si OZN-uri. Pe acolo poate intra zapada, ploaia, praful, etc, mai ales la OZN. Poate este ventilatia naturala.. Plus ca pare montat de Dorei incepatori, unul mai lung, unul mai scurt... Sper ca in final sa nu ramana asa...
P.S. OZN-urile erau deja pline de praf, dar probabil dupa inaugurare le vor spala des cu apa si detergent.
Au astupat castravetele la coada. Pare o solutie usor improvizata, observati in a doua poza si diferenta de nuanta intre profilele metalice gri.
Castravete.jpg (179.32 KB; downloaded 5221 times)
Ce m-a frapat este ca exista spatii intre plexiglas si structura. Este valabil atatat la castravete cat si OZN-uri. Pe acolo poate intra zapada, ploaia, praful, etc, mai ales la OZN. Poate este ventilatia naturala.. Plus ca pare montat de Dorei incepatori, unul mai lung, unul mai scurt... Sper ca in final sa nu ramana asa...
P.S. OZN-urile erau deja pline de praf, dar probabil dupa inaugurare le vor spala des cu apa si detergent.
Castravete 2.jpg (168.66 KB; downloaded 5221 times)
OZN.jpg (172.48 KB; downloaded 5223 times)
- Stefan28
-
Posted:
-
Stefan28
O poza informativa din partea mea, cu evoluția lucrarilor la acces E! Putem vedea cum arata statia la inceputul anului 2020, cand Cuc spunea ca M5 va fi deschisa!
O poza informativa din partea mea, cu evoluția lucrarilor la acces E! Putem vedea cum arata statia la inceputul anului 2020, cand Cuc spunea ca M5 va fi deschisa!
- Stefan28
-
Posted:
-
- Stefan28
-
Posted:
-
Stefan28
Teste, teste dom'ne!
+vedere seara cu iluminatul recent pus....
Teste, teste dom'ne!
+vedere seara cu iluminatul recent pus....
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020
•
Choose destination