MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2

1522 posts, 425748 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 73 74 75 76 77 78 79  ... 109

📖 Pagination options
  • sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 sab

Metroul este o lucrare importanta. Nu se foloseste gresie, ca la o lucrare obisnuita. Trebuie sa fie ceva rezistent in timp.

Imi imaginez ca nu va fi trafic prea mare acolo. Totusi, ma gandesc ca exista niste norme si statia E2 ar trebui sa poata fi folosita independent, ba chiar sa suplineasca statia E1 in caz ca se intampla ceva acolo.
Daca nu exista astfel de norme, iti pui intrebarea de ce am macelarit parcul si nu am folosit doar gurile de acces de la E1, daca tot nu este asteptat cine stie ce trafic. Mai ales ca am facut si ditamai subtraversarea de bulevard acum...

@subway guru  Hai sa lamurim pana la capat problema. De ce sunt absolut necesare niste usi la o statie de metrou, indiferent unde sunt pozitionate ?

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 subway guru

La intrebarile simple e cel mai greu de raspuns!
:lol:  :lol:  :lol:
:bere:

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 oc7avian

Cu automatele puse în intrare și ghereta aia arată ca un minimarket la parter de bloc... Înțeleg să ai personal acolo, dar chiar trebuie gheretă? În spațiul ăla puteau fi aranjate altfel automatele de bilete și puteai lăsa un om să ajute/ghideze. Am văzut asta în destule țări din vest...

Măcar aici, unde ar trebui să fie un acces deosebit

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 sab

Parca nu stim, la noi exista ghereta pentru ca trebuie sa existe un om care sa vanda cartele. Si nu o sa stea cu banii si cartelele in mijlocul drumului.

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 ByOnu

andrei11 wrote:
Luminați-mă și pe mine de ce tot fotografiați castravetele ? Este urât, inestetic și în curând se va umple de praf.
Nu e sexy deloc !
Se încadrează ca  :twisted: în peisaj !

Ti se pare. Ai gusturi pur utilitariste. Ceea ce e ok, e ceva subiectiv.

In 40 de ani insa s-a mai schimbat moda.

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 andrei11

Da, așa este, dar e posibil să se schimbe în mai rău, nu în mai bine !
Faptul că noi aici lucrarea de arhitectură << Acces metrou Eroilor M 5 >> am poreclit-o castravete, balenă, etc, nu e cel mai măgulitor lucru. Nici castravetele nu e cea mai sexy legumă, nici balena cel mai sexy mamifer !

Niciun arhitect din lume oricat de faimos, fie el si Calatrava (ca sa vorbim de gari) nu a scapat de cele mai neasteptate critici!!!
Sexy sau nu, castravetele e comestibil proaspat sau murat, mie mi se pare un alint simpatic.
Important e sa fie altfel, sa aiba personalitate, un ceva aparte, sa nu fie STAS.

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 orex

@stefan28
Lucreaza si tu mai finut la editarea pozelor ca ne scoti ochii, ca aici :lol:  :lol:  :lol:  :bere:
PS
Incearca cu Paint 3D si sa vezi cum radiera de la creion o poti doza! ;)
Ai lasat-o si pe dom-soara in albastru fara replica, de, aproape, ti-a intors spatele!

Instantaneele neretusate sunt mai autentice, lasa baiatul in pace!

Pai, tocmai ,e prea mult alb!! ;)  :bere:

Re: POZE - Statia Eroilor 2 subway guru

Aici sunt pozele.
Stefan28 wrote:
A venit doamna Miclăuș în inspecție la Eroilor 2.

Eu il zaresc doar pe dl. Mustatea...

Re: POZE - Statia Eroilor 2 Stefan28

Doamna Miclăuș este lăngă domn  Mustatea, in a doua imagine.

Re: POZE - Statia Eroilor 2 subway guru

In poza aia, da!

E..., di...vina CV interstatia Parc Dr. Taberei-Dr. Taberei 34 ( T. Vladimirescu), unde inca ”ponteaza”, la program, ” TELEMAC-ul”! :oops:
Cam d-asta nu se inchide ”bucla”! :headbash:
PS
Sa scrie ce-o vrea...ca modificam noi pe urma :rofl:  
Aduc eu o scara cu trei tronsoane, 3x7 trepte, la nevoie! ;)

Go to page:  1  ... 73 74 75 76 77 78 79  ... 109

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2421 forum members have written 433411 posts in 5396 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”