MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2

1522 posts, 425203 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 71 72 73 74 75 76 77  ... 109

📖 Pagination options
Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 subway guru

orex wrote:
Domnu! Ai uitat de, mai noua trebuinta, dezinfectantul de...”suprafete”! :rofl:  :rofl:  :rofl:
Il bagam intr-un NCS, da?!

Varul dezinfecteaza tot!
:bere:
Nici eu nu agreez stalpii inclinati in V dar din cu totul alte considerente...

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 cris_m

Eu alta nelamurire am, care e problema ca nu sunt scari fixe? Din cate am vazut la Praga sau Budapesta, statiile lor nu aveau decat scari rulante care mergeau bine-mersi. Calatorii apreciaza mai mult scara rulanta decat scara fixa din n motive.

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 sab

Nu este nicio problema, daca nu sunt norme care sa spuna ca sunt obligatorii. Eu unul, din discutiile de pana acum, credeam ca sunt obligatorii.
Si daca rulantele sunt suficiente, sa acopere momentele cand una se defecteaza/ se inlocuieste una.
Totusi, erau bune si scarile fixe pentru cei grabiti. Sa nu mai stea tot puhoiul pe un rand pentru 2-3 care vor sa faca "sport" pe rulanta, avand in vedere "regula" stationarii pe partea dreapta.

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 andrei11

E un P+4 "clasic" băgat acolo în pământ.

Totalmente fals, un tren de metrou plin are tot atatea persoane cati locuitori in minimum 20 bloculete P+4, comparatia e absolut penibila...si nerelevanta.

Sab a întrebat și eu m-am referit la adâncimea NSS - ului stației Eroilor M 5.
:bere:
18 m cam atâta e ( pe verticală ) un bloc P + 4 ( standard ).

• sab
  • Posted:
  •  

Nu este deloc comod sa urci 4 etaje dintr-o bucata. Si asta pe o singura scara, care mai are si treptele diferite ca inaltime de cele standard ale unei scari fixe. Sa speram ca nu va fi cazul prea des.

Văd că sunt 3 scări rulante una lângă alta. Dacă << cad >> două* în același timp, ura și la gară. Va fi distracție.

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 bercenicity

Of, dulapul ala in castravete.... nu puteau sa il puna culcat langa parapete sa nu mai iasa asa in evindeta?

E plin orasul de ele puse fix in mijlocul trotuarului. Si aici la fel, sa nu uiti ca esti in Bucuresti.  :popa:

Apare si o scara spirala in castravete, probabil pentru urgente.

• sab
  • Posted:
  •  

Dulapul este in picioare in toate statiile, probabil ca asa este standardul. Dar ai dreptate, la cat de non-stardard este statia asta, puteau sa faca si un dulap non-standard.
andrei11 wrote:
Academia Militară / Unirii M 2 sunt comparabile ca și adâncime. Ambele au și scări fixe.

Da, dar nu au "castraveti"....
Este clar ca la Eroilor se forteaza putin nota din punct de vedere al design-ului si al dotarilor. Inclusiv pasajul de corespondenta are numai rulante catre peroanele statiei vechi.
Poate este un inceput, poate pe viitor toate statiile vor fi dotate doar cu rulante. O fi bine, o fi rau, vom vedea...

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 survola

Aici nu prea e trafic pietonal. Unde sunt trotuarele de 1 metru lățime?

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 orex

De ”senzatie” se inchide cel mai futurist acces! :no:  N-au mai fost marafeti pentru a pune o poarta comerciala de tip rulou, ca polonezii fac si d-astea?! :yes:  :headbash:
Pacat ca tocmai la final le-au pierit ideile inovatoare!
https://i.imgur.com/SbRv8qd.jpg

Usa e usa, grilajul e grilaj, doua lucruri doua...

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 orex

Asa, si ce, vine curent dinspre Dambovita de au pus usa? :lol:  :lol:  :lol:
Uita-te spre exemplu aici cate usi se regasesc?! NICIUNA! Poate ai alte date ”din teren” dar nu cred ca doar pentru turnichetii, tip ”KAPSCH” s-a facut asa o mantela, pentru a fi protejati de eventualele rafale de ploaie, ca nu cred! :lol:  :lol:  :lol:

Go to page:  1  ... 71 72 73 74 75 76 77  ... 109

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433206 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”