Zona metropolitană BucureștiTotul despre București

Topic: Sectorul 2

476 posts, 179031 views

Go to page:  1  ... 13 14 15 16 17 18 19  ... 34

📖 Pagination options
Re: Sectorul 2 PTMZ

Într-adevăr, e la subsol, pe locul fostei piețe agroalimentare de acum mai mulți ani.

Re: Sectorul 2 Costin

Despre politica, la topicul dedicat.

Re: Sectorul 2 TibiV

Ma mir cum a ratat andrei11 un asemenea "eveniment" pe Pache...

Dar pietonii nu ar apasa nici de-i pici cu ceara butonul semaforului...

Re: Sectorul 2 cris_m

WOW! Dar acum de unde e coloana? De la Scoala Iancului cumva?  :lol:

NU mai exista coloana pe Pache.
La Iancului trec acum la primul verde. Pe vremuri coloana pentru Iancului incepea la Matasari, uneori se întindea pana la Pompieri, sau chiar pana la Mihai Viteazul....

In iunie anul trecut, de multe ori preferam sa o iau pe Matasari/Agricultori si sa o iau pe stradutele "din spate", pana ieseam cat mai aproape de Pasajul Muncii....

Re: Sectorul 2 andrei11

Tibi, știai de treaba asta ?
Aticol din 21 Iulie 2015 --> Digi24.

...Planurile nu se opresc însă aici. Al treilea tunel rutier ar putea fluidiza traficul auto din Piaţa Iancului - zonă oricum sufocată de diverse alte lucrări...

Aberații Made in Oprescu !

Si care sunt primele doua tunele / tuneluri?!?!...
Aaaaa... Stai, mi-am amintit!
Alea pe sub Herastrau!...
:rofl:

NU !!!!!!!!! Alea de la Barbu Văcărescu / Tunari și cel de la Lizeanu / Viitorului.
Suplimentar Pasajul lui Videanu ( Adriean )  din  zona  Leu / Răzoare / 13 Septembrie. Datează din 2004 - 2005. ( Da ăsta nu e din Sectorul 2 ).

Wow!!!...

Sunt depasit de situatie!
Nu stiam ca avem atat de multe...  ;)

Mulțumim din inimă Partidului și doamnei pardon, duamnei Pandele:
De când a avut loc o minitamponare în Piața Iancului ( mai  puțin și  se face anul ) această porțiune de gard lipsește, se poate traversa Șoseaua Iancului "pe scurtătură".
PI 1.jpg (348.89 KB; downloaded 3249 times)

O variantă << STRONG >> e și pe aici, bucata aceea ( tot urmare a unui accident ) lipsește de vreo 4-5 ani !
PI 2.jpg (400.88 KB; downloaded 3250 times)

Re: Sectorul 2 Puss in Boots

Si a rasarit o tufanea sau ce e aia verde? Oricum acolo ar fi fost bun un brau verde (si prin toate intersectiile) mai retine praful si arata si mai bine decat niste garduri.

Re: Sectorul 2 andreiiul

Recent Primaria Sector 2 s-a apucat de reabilitat trotuarul din zona Cofetariei Alice (de la sectia de Politie pana la intersectie).
Azi am trecut prin zona si am vazut ca amenajeaza locuri de parcate pe trotuar dar cu acces de pe trotuar.
Politia Rutiera chiar nu vede ca se incalca cu buna stiinta Codul Rutier. Mi se pare absurd sa permiti inca astfel de amenajari.

De vreo cateva saptamani tot lucreaza in zona, au inceput pe partea opusa cofetariei cu reamenajarea spatiilor verzi, apoi au trecut pe partea aceasta. Si mie mi se pare o carpeala sinistra, se puteau face bine mersi parcari in spic pe aceasta portiune, aveai loc si de trotuar si nici nu incalcai Codul Rutier.

Am uitat acum 2 saptamani cand am fost la Granitul sa va impartasesc cateva cadre de pe Vergului. Mai exact, la numarul 59 erau niste cladiri de la ceva fosta fabrica sau ceva asemanator, oricum niste cladiri prost utilizate de catre 2-3 firme si cu un aspect dezolant pentru zona si asa pustie.

Ei bine, se pare ca s-au apucat, in sfarsit sa le curete. La fel, pe partea cu Cora, aproape de statia de la Granitul. In ambele locatii nu stiu daca se va face ceva sau vor ramane terenuri virane.

Dupa mine, orice teren urban care depaseste 300mp si al carui proprietar nu poate face dovada ca are resurse financiare sa termine o cladire de interes pentru comunitate, trebuie sa devina obligatoriu parc. Nici nu trebuie sa fie ceva super wow, alei de pietris, cateva banci/cosuri niste gazon si copaci. Apreciez eu ca oricum pana in 10% din pretul unei cladiri la gata.
20201024_180329-1209x1612.jpg (444.21 KB; downloaded 1896 times)
20201024_180236-1612x1209.jpg (602.8 KB; downloaded 1895 times)
20201024_180217-1612x1209.jpg (720.03 KB; downloaded 1895 times)
Terenul de la Granitul
20201024_175753-1612x1209.jpg (288.59 KB; downloaded 1896 times)

Go to page:  1  ... 13 14 15 16 17 18 19  ... 34

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Totul despre București  • 
Choose destination

Since our 2436 forum members have written 435184 posts in 5424 topics and 519 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”