MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului

8571 posts, 1723559 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 568 569 570 571 572 573 574  ... 613

📖 Pagination options
Re: Stiri despre proiect nemar2006

Ca sa ajung din Dr Taberelor la Universitate, va trebui sa schimb de doua ori - odata la Eroilor pana la Unirii si apoi de la Unirii catre Universitate. Stiu ca intregul proiect prevede ca se fie teava directa pana la Universitate, dar asta dupa probabil inca vreo 10-15 ani, cand va fi gata segmentul Eroilor - Iancului. Al treilea segment ar fi Iancului - Pantelimon. Nici nu vreau sa ma gandesc cand va fi finalizata intreaga magistrala 5, Dr Taberelor - Pantelimon! :)) Multi dintre noi nu vom mai apuca in viata :))

Re: Stiri despre proiect Costin

nemar2006, atentie la regulament, punctul I.8, pe care l-ai incalcat. De asemenea, acesta e un topic de stiri, nu de discutii. De asemenea #2, nu are legatura darea in functiune a metroului (care circula prin tunele si statii subterane) cu lucrarile de la suprafata, deci dezvolti o corelare falsa...

Re: Stiri despre proiect nemar2006

Ca sa ajungi in subteran, ca si calator, trebuie sa intri iar intrarile sunt la suprafata. Eu consider intreg proiectul finalizat atunci cand e finalizat cu totul, inclusiv lucrarile conexe de la suprafata. Cat priveste regulamentul, nu stiu, nu l-am citit, atunci cand e ceva gresit mizez pe voi administratorii sa ma instiintati.

Re: Stiri despre proiect TibiV

nemar2006 wrote:
Cat priveste regulamentul, nu stiu, nu l-am citit

Total gresit.
Cand te-ai inscris pe forum ti s-a cerut sa il citesti.
Nu ai facut-o, treaba ta. Dar sa nu te miri cand iti va fi suspendat / anulat contul....

Re: Stiri despre proiect andrei11

#nemar2006, unele postări de ale tale ți le-am șters. Erau și off topic și nici nu aduceau noutăți.
În ceea ce privește citirea / respectarea regulamentului, sunt cu ochii pe tine, dacă mai încalci odată regulamentul din motiv de aroganță că tu nu-ți pierzi vremea cu citirea lui vei avea o problemă.
Codul culorilor:
Dacă mesajul acesta îl vezi scris cu roșu ai o problemă destul de serioasă.

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului subway guru

andrei11 wrote:
Acolo sunt în proiect două pasaje auto subterane, unul pe axa Inelului Central și altul pe axa Dr. Taberei - Pod Eroilor. Dacă se vor executa evident că problema Răzoare ar fi rezolvată definitiv.

E suficient doar unul...

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului orex

Ar fi o premiera absoluta, in Bucuresti, ca la Razoare sa ”rasara” 2 pasaje subterane rutiere, suprapuse, care sa ”calareasca”, pe langa si peste, o magistrala de metrou. Dar SF-ul asta, nu studiu de fezabilitate, ci genul de film, nu cred ca va fi turnat niciodata, pe aceste meleaguri! Casa de Filme 5 s-a ”evaporat” de mult!  ;)

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului subway guru

Cel pe directia trafic greu nu necesita prea multe exproprieri, celalalt necesita demolari la greu...

In afara de ce-i in fostul areal UCR, ce mai e de pus ”la pamant”?! MISA...s-a dus odata cu M5.1!  :yes: :lol:  :lol:  :lol:

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului Costin

Corect ar fi ca cel pe directia spre centru sa mai astepte. Pasajele se fac, de regula, pe directia inelelor, pentru a descuraja traficul spre centru. Ramane de vazut daca e suficient, dar in orice caz ar trebui sa fie primul.

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Dezvoltarea subiectului << Pasajul Răzoare >> la topicul dedicat.

Re: Stiri despre proiect orex

nemar2006 wrote:
Ca sa ajung din Dr Taberelor la Universitate, (...)

Inca o chestiune stimabile!
Cartierul, de cand a aparut, se numeste DRUMUL TABEREI. Nu-i o nuanta oarecare. E ca si cum ai scrie pasajul Grad, in loc de pasajul Grant. Nu-i tot aia, nu?! ;)  Ai muscat la chifteaua rebrenduirii unui centru comercial si doar atat?! :lol:  :lol:  :lol:

Domnu!
Vizita ”suitei”  a avut loc pe 14.04.2020, da?
Numai unul (domnul mai scund si care poarta vesta ”rosie”, reprezentant al ”muribundei” ASTALDI) a fost interlocutor. Asa mi-a sunat mie in timpan ca-i din ”Cizma”. https://www.facebook.com/MinisterulTran ... 873013877/
Chiar daca a rostit scolastic, printre dinti, cateva vorbe, a zis ca DA, termenul de 30.06.2020 e ”DEADLINE”!!
Sper sa nu ne incadram in scenariul filmului ”Noi, cei din linia intai” cu replica ”Om trai si-om vedea”! ;)

Go to page:  1  ... 568 569 570 571 572 573 574  ... 613

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463921 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”