MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2

1522 posts, 425217 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 69 70 71 72 73 74 75  ... 109

📖 Pagination options
  • sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 sab

Ce anume sa fie 2m spre parc?

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 sab

La ce ar fi folosit ? Oricum trotuarul trebuia sa fie la fel ca inainte, nu mai lat. Nu este trafic pietonal acolo, sa faci ditamai trotuarul.
Pe de alta parte, mutarea accesului cu 2m mai in parc ar fi insemnat 2m de spatiu verde mai putin in parc, avand in vedere ca acea zona a accesului suprateran este betonata pana la suprafata.
Si ar mai fi un aspect, in acest caz ar fi trebuit mutata toata statia cu 2m mai spre parc, pentru ca nu poti sa faci o statie in forma de "S".Astfel, cred ca era afectata si corespondenta, care venea "decalat" fata de vestibul la E1. Cam cum este la Unirii 2, unde, in loc sa fie frumos pe centrul nivelului intermediar (care tocmai pentru asta a fost executat, pentru corespondenta), este "bagata" spre fostul McDonalds...Niciodata n-am inteles de ce au facut-o asa....
Si zona subtraversarii ar fi trebuit mutata si ar fi picat mai sub peroanele E1, cu implicatii asupra curbei de incadrare sub Kogalniceanu. Sunt multe aspecte...

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 oc7avian

Întra-devăr nu prea are de ce să fie trafic pietonal mare mai ales pe partea aia. Problema pe care o văd e lipsa bolarzilor, deci o să fie o "parcare" proaspătă dacă nu se face ceva.

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 subway guru

Parc & ride la Eroilor???...cred ca glumesti!

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 orex

@oc7avian
Nu vrei tu sa vezi si-n perspectiva, cand M 5.1 va fi prelungita?! Utilitatea lui actuala e limitata. Atunci cand se va extinde magistrala, chit si numai pana la Iancului, va fi mult mai comod sa urci, la suprafata pe aici, direct de pe peron si sa traversezi, bd. Eroilor, pentru a lua mijloacele STB spre Academia Militara, venind din centru. Momentan, si nu cred ca gresesc, e singurul acces direct peron-suprafata de la metroul bucurestean.

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 rosetti61

Mai e unul la Piata Romana (doar iesire).

@orex
Nu m-am referit nicio secundă la utilitatea accesului, ci la gradul de încărcare al trotuarului pe latura respectivă (strict porțiunea visavis de Spitalul Universitar). O să fiu mai explicit data viitoare  :D

Oricum, ce ai descris tu presupune tot o traversare prin sudul accesului. În plus, eu văd accesul util încă de pe acum, chiar dacă nu există încă prelungirea.

Ba 100% subievtiv, personal o să mă ajute să schimb M1 cu 336-le prin a mă proteja de viscol/caniculă cât timp se va închide linia de la Vasile Milea pentru reparații.

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 andrei11

oc7avian wrote:
Oricum, ce ai descris tu presupune tot o traversare prin sudul accesului.

:?:
Despre ce acces e vorba ( despre << balenă ?>> ) și unde-i Sudul în toată această ecuație ?

Da, "castravetele" despre care s-a discutat în ultima pagină. Traversarea Bulevardului Eroilor în intersecția cu Eroii Sanitari se va face la sud de acest acces, deci la nord de el pe trotuarul Bulevardului Eroilor, pe partea cu accesul, nu prevăd un trafic pietonal ridicat până la intersecția cu Splaiul. Din exprimarea mea, Orex a crezut că sunt împotriva acelui acces. Eu am subliniat doar că riscul mai mare e să devină trotuar fără bolarzi decât să nu facă față la numărul de persoane în zona de îngustare cauzată de stâlp + acces, de exemplu.

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 orex

@oc7vian
Eu un singur lucru am subliniat, si vezi ca-i mai sus postarea. ACCESUL acesta nu-si indeplineste, inca FUNCTIA, tinand cont de faptul ca M5.1 se ”savarseste” la Eroilor. Altfel am fi pus problema daca era cel putin lucrarea pana la Universitate, sau mai departe (Iancului). Cei veniti din Drumul Taberei n-au de ce sa-l utilizeze, decat scolastic sau din greseala la inceput pana se prind, doar daca doresc sa iasa la ”suprafata” in zona. Oricum se vor trezi unde nu vor, marea majoritate a lor! E si cazul subsemnatului, ca nu vreau nici la Derby, nici la Facultatea de Medicina. :lol:  :lol:  :lol:  
PS
1. Garantat ca te-ar ”ploua” sau ar ”ninge pe tine” ceva mai putin pentru a putea lua legatura cu 236, 336 din statia STB Fac. de Medicina, dar ma indoiesc ca sunt multi prozeliti care sa faca o ”figura frumoasa” doar pana la Gradina Botanica, in rest e M3 pana la Politehnica!  ;)
2. Cel putin la o simpla observatie, sper sa nu gresesc flagrant, ”Castravetele vostru”, ”Zeppelinul meu” e acoperit cu panouri de tip plexiglas, nu?! Daca asa sta treaba, in scurt timp, ”ciuciu” lumina naturala spre ”abisul” M5.1! Daca nu, mea culpa! ;)

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 andrei11

Stefan28 wrote:
Au început sa pună scările rulante și să aducă validatorele. Oare o să rămână afară sau? (validatorele)

Aici.
Scările rulante "dau" fix pe peron, așadar turnicheții n-au cum să fie decât la suprafață ( ca la Bazilescu ).

Re: POZE - Statia Eroilor 2 orex

Aici
E. ”ele” (validatoarele) sus? Cam asa e normal, ca-i cea mai lungaaa  scara rulanta din Bucuresti! ;)
PS
@Stefan28,
Cred ca, in pofida instantaneelor postate, poti face si o ”legendare” a pozelor (prelucrare, cu ascunderea numerelor autovehiculelor pe care le-ai imortalizat)! ( aici. ) E putin de munca, prin (ex. Paint 3D), de pilda, dar nu mai face ”rabat” de la chestiunea asta, daca nu vrei sa fii sanctionat ”disciplinar”. E un sfat colegial!   :D
PS
”sticla” e plexiglas clar si asta nu-i de bun augur! Cu timpul se ingalbeneste si se matuieste, deci se inchide la culoare si se estompeaza lumina spre ”sub”. Ca urmare, pe ”fundul” statiei/radier nu va fi lumina, naturala, scontata! ;)

Go to page:  1  ... 69 70 71 72 73 74 75  ... 109

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433207 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”