Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiProiecte și lucrări finalizate parțial, suspendate sau abandonateDiametrala Nord - Sud (Buzești - Berzei - Uranus)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2709 posts, 534897 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 39 40 41 42 43 44 45  ... 194

📖 Pagination options
Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia Dominatrix

De acord cu GAC, mutam discutia acolo.
@Despre BDSM, am raspuns pudibonzilor aici.

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus Nightwolf

Erau niste devieri azi la Buzesti/Polizu .. nush exact ce... vad acum pe zi si revin cu amanunte mai pe seara...

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus bogdan10

Azi dimineata aparuse un excavator pe terenul caselor demolate de pe str. Buzesti. Pesemne vor sa se apuce sa ridice molozul ramas de la demolarea jumatatii din spate a hotelului Marna. De asemenea era si o masina de la Politia Locala, parcata pe trotuarul de vis-a-vis, cum de altfel exista si in perioada cand s-au efectuat demolarile din zona.

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus Serban

Cred ca se lucra la demolari, pentru ca era inchisa Buzesti pe la ora 13:00. Daca nu ma insel mi s-a parut ca am vazut si un brat de excavator pe langa Marna. Pe tronsonul Victoriei-Polizu, s-a sapat pe partea dreapta destul de mult.

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus URANUS

Din ce am vazut azi, se pregatesc demolarile ultimelor imobile de pe tronsonul stirbei plevnei cu exceptia casei in rosu.

• Sava6115-6315
  • Posted:
  •  

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus Sava6115-6315

Astazi la ora 15:00 am  avut un  drum spre Virgiliu venind dinspre Victoriei. Tronsonul Polizu - Calea Grivitei era inchis de politie. 620 circula deviat  pe Str Polizu-Calea Grivitei.635 circula pe Calea Grivitei intre Gara si  Matache.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus Utilizator anonim

Deci inseamna ca pana la urma au cazut si Marna si feroviarul cu totul  8-)

• Sava6115-6315
  • Posted:
  •  

Prietenii  mei  de la magazinul Doua Roti (Berzei intersectie cu Mircea Vulcanescu) mi-au  spus azi  ca se muta.Cred ca imobilul  va fi  demolat curand.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Pai deja sunt in intarziere, pe 20 ianuarie ar trebui ca toate imobilele de pe traseul bulevardului sa fie jos.

• Sava6115-6315
  • Posted:
  •  

De asta era atata zarva aproape de Piata Virgiliu(chiar langa semafor). Unii carau porti  de fier, bucati  de gard; din  case se lua tot ce se putea.... Inclusiv in  gunoi  rascoleau  :lol:
Sa foloseasca niste dinamita si  le rezolva pe toate  rapid :twisted:

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus ioan

Astazi era inchisa o parte din bulevard, un escavator era pe langa Marna. Pe portiunea Grivita - Polizu era inchisa circulatiei.Cred ca incep demolari masive....

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus bogdan10

Azi dimineata deja erau deja incepute demolarile la Hotelul Marna!

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Am fost in zona, azi sau cel tarziu maine se incheie demolarea Marna si feroviarul, tocmai se apucau si de feroviar.  :D
Erau in curs de evacuare toate imobilele dintre Vulcanescu si Virgiliu, un excavator astepta sa intre in ele.
Tinta constructorilor este sa rada tot luna asta.
Revin cu poze din zona  :D

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia Utilizator anonim

Cat de urban o sa arate toata zona cand termina noul bulevard  8-)

Go to page:  1  ... 39 40 41 42 43 44 45  ... 194

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Diametrala Nord - Sud (Buzești - Berzei - Uranus)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463917 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”