Despre asociație și site-urile metrouusor.comSite-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri

Topic: Dialog cu administrația

2365 posts, 518402 views

Go to page:  1  ... 104 105 106 107 108 109 110  ... 169

📖 Pagination options
Re: Dialog cu administrația cris_m

Rezolvat. Am sters al doilea mesaj.

Re: Dialog cu administrația CiprianTRB

Am observat ca discuțiile despre vehiculele care au fost în probe în București, au fost mutate în noul forum "Diverse vehicule în teste în București / Ilfov".
Bun, au fost mutate acolo, dar unde a dispărut topicul autobuzului Mercedes-Benz Citaro NGT care a fost în probe în Octombrie 2018?

Re: Dialog cu administrația 1689

Mie imi e imposibil sa mai postez vreun mesaj care contine mai mult de un atasament (in cel mai bun caz...).

Cind dau re-send, se pierde tot.

Eventual s-ar putea extinde intervalul in care mesajele sa poata fi editate, astfel incit - de exemplu - sa putem initial posta textul, apoi, in mai multe iteratii, sa adaugam si imagini ?

Re: Dialog cu administrația andrei11

Dacă nu intervine altcineva, mesajul poate fi editat o oră de la postare. Repet, dacă nu intervine altcineva cu un răspus.

Dialog cu administrația Andrei Andraș

Când apare eroarea când vrei să adaugi o poză trebuie să dai back după ce îți apare textul erorii în pagina nouă, revii la crearea postării iar când dai la adăugare atașament vei avea acolo deja pusă fotografia pe care o vrei încărcată. Și așa trebuie făcut mereu.

Re: Dialog cu administrația TibiV

Ne scarpinam cu mana dreapta la urechea stanga.... :(

Re: Dialog cu administrația Valentin

Propunere:

Având în vedere că s-a semnat deja contractul de proiectare si execuție pentru extinderea spre sud a M2 vin cu urmatoarea propunere, anume să modificăm structura categoriei M2. Mai exact, să fie ca cele de la M4,5,6
separat discutii,stiri,planuri de lucrări . Momentan categoria e impărțită în extindere sud și modernizarea M2 . Odată cu modificarea propusă de mine o să creez și un topic dedicat contractelor și licitațiilor în desfășurare unde să fie toate la un loc. La lucrări aș muta și ce s-a vorbit/postat legat de accesele de la Tineretului.

Re: Dialog cu administrația Costin

Sincer nu cred ca merita doua forumuri, avand in vedere ca vorbim de o extindere de doar o statie. Poti crea topice in forumul existent, nu ar fi singurul cu mai multe topice din categoria 'documentatie tehnica'.

Re: Dialog cu administrația survola

Revin la problema cu
„Resource Limit Is Reached
The website is temporarily unable to service your request as it exceeded resource limit. Please try again later.”
Din anumite motive nu dormeam azi dimineata la ora 4 și am intrat pe forum.
Guess what? cum zicea cineva, arăta că sunt 3 utilizatori înregistrați (printre care celebrii google bot si bing bot), pe mine nu mă arăta (intrebarea 1 - de ce?) dar am primit de două ori replica cu limita resurselor atinsă. Nu mai țin minte câți utilizatori erau în total, dar cred că era câteva zeci. poate.
Cum e posibil ca și la acea oră să fie depășire de resurse? (întrebarea 2).

Pentru intrebarea 1, din cate stiu eu (dar rog un admin sa ma corecteze daca gresesc intrucat moderatorii nu au acces la informatiile acestea), activitatea utilizatorilor este decalata cu niste zeci de secunde pana la cateva minute. De exemplu, daca ma deconectez acum, dureaza putin pana o sa "dispar" din lista de login. Totodata, e posibil ca imediat dupa conectare sa fi aparut eroarea si prin urmare sa nu te fi luat in considerare ca fiind online.

Pentru intrebarea 2, o sa fac apel la amintiri, anume daca mai tii minte cuplajul la telefonul fix. Cand familia 1 folosea telefonul, familia 2 nu il putea folosi din lipsa de resurse, adica fire. Si in cazul de fata, echipamentele pot fi impartite de mai multe site-uri, iar daca unul din ele are mai multi utilizatori activi, inevitabil ii va afecta si pe ceilalti. Nu stim cu ce site-uri impartim resursele, nici nu putem afla, insa presupunerea mea e ca sunt din cele de shopping, mult mai accesate acum.

Tot legat de punctul 2, a mai mentionat anterior Costin, cam aceasta este limita pe care o ofera serverul actual. S-a incercat in repetate randuri (nu doar in aceasta perioada) contacterea firmei de hosting pentru cresterea capacitatii si a resurselor disponibile, insa fara nici un rezultat. De aici a plecat ideea de a ne muta pe o platforma noua unde sa avem control mai mare, dar acest lucru dureaza pentru ca trebuie refacut site-ul in totalitate. Evident, vor fi adaugate si functionalitati noi, dar treptat.

Intelegem nemultumirile tuturor, inclusiv noi avem probleme in a desfasura activitatile de moderare si administrare de foarte multe ori, insa  in acest moment nu prea avem ce sa facem decat sa mai asteptam/rabdam putin :?

Re: Dialog cu administrația BodoMinea

O scurtă completare la ce ai spus, se poate vedea (parțial) cu ce site-uri împarți shared hosting-ul, folosind metoda „reverse looup”. Există mai multe servicii pentru a face o interogare reverse lookup, niciunul nu va știi TOATE site-urile „vecine”, dar merge așa pentru curiozitate.
chrome_fErn7tnH01.png (43.78 KB; downloaded 2410 times)

Sursa: https://www.yougetsignal.com/tools/web- ... eb-server/
Rezultate complete pentru cine dorește: https://viewdns.info/reverseip/?host=fo ... or.com&t=1

Shared hosting nu mai e de viitor pentru un site de anvergura MetrouUșor. Se va simți diferența odată cu platforma nouă și noul serviciu de găzduire...

P.S.: și eu am avut probleme de genul „Resource limit is reached” la 4 din 5 click-uri la 3-4 dimineața  :!:

Înclin să cred că, cel puțin ca soluție temporară, forumul ar trebui pus „în spatele” unui reverse proxy cache, precum CloudFlare. Este gratuit și salvează foarte multă bandă și hit-uri pe server pentru conținut static, deci ar rezolva cel puțin problema vizibilității atașamentelor și a resurselor, lăsând server-ul să se „chinuie” doar cu interogările bazei de date și afișarea lor în thread-uri.

Re: Dialog cu administrația Costin

Nu suna rau, insa nu am acces root pe server si nici nu prea mai merita efortul in stadiul curent al dezvoltarii noii platforme.

Legat de aceasta problema, se prefigureaza o solutie de avarie care va consta in lansarea noii platforme fara toate facilitatile, insa macar va oferi o experienta mult mai buna pentru functiile de baza (citit si scris pe forum). Ar insemna o grabire a tranzitiei cu cateva saptamani. Nu zic 100% ca asta o sa facem, dar cel mai probabil da.

Si, exact cum am banuit mai sus, impartim cu multe site-uri de anunturi/shopping online. Eu am zis acolo 2-3, dar pare ca sunt cel putin vreo 30.  :roll:

Go to page:  1  ... 104 105 106 107 108 109 110  ... 169

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Site-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri  • 
Choose destination

Since our 2429 forum members have written 434783 posts in 5412 topics and 519 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”