Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splaiul Unirii - Șos. Vitan-Bârzești (2010 - 2023)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2321 posts, 694769 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 141 142 143 144 145 146 147  ... 166

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Giratoriu cu bidoane de plastic... am spus-o de mult...
Si o mana de asfalt peste nenoricirea aia de beton (si cu niste plasa speciala ... sa tina la imbinarea intre placi)

Se ingroasa gluma aici...
A mai aparut un compactor si un buldoexcavator.
Chiar am vazut un strat proaspat de balast, intins. Si chiar 2 borduri pregatite pentru pus in opera.... ( in partea de jos a rampei..)
Deci.... lucrari reluate.
:applause:  :applause:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andreiiul

Asta e bine. Cand vom iesi din starea de urgenta vom avea o surpriza. Macar aici

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului URANUS

Ultimul termen luna iulie, cam mult dupa parerea mea dar nu inteleg de ce apare acest "Splai Dudescu" in titlurile tuturor articolelor despre acest pasaj. Unde e aceasta strada? Eu stiu de Splai Unirii de la DNCB la Piata Unirii si Splai Independentei de la Piata Unirii (dupa Halelor) pana la Ciurel.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Adrian Rosca

Nu uita ca mai sunt si alte lucrari de facut in afara de rampa (ex. stratul de uzura pe N. Grigorescu). Si din partea Delta ACM nu ma astept sa fie furnicar pe santier.

Si mai important decat stratul de uzura sunt rosturile de dilataie.... Nu este montat niciunul, nici la partea care are ambele rampe gata....

O veste buna dar care vine la pachet si cu vestea ca la rectificare se vor taia bani de la etapa 1. Deci pentru etapa 2 nu mai sper ca vor fi bani. Aceasta etapa 2 (Splai Unirii-Vitan-Barzesti-Sos. Oltenitei) face parte din aceași categorie cu etapele 2 si 3 din Diametrala Nord-Sud si cu etapa 2 de la Ciurel-A1. Se vor face la Sf. Asteapta.

Foarte slaba miscarea aici. Cu 5-6 muncitori la rampa Titan cred si eu ca mai dureaza 3 luni.

Azi pe la ora 13 nu era nici picior de muncitor pe santier in schimb la podul de la Teclu era forfota mare.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Explicabil...
Matematic arata asa:

Teclu=PS3
NG=PMB

PS3#PMB

QED !!!

(Imi pare rau ca nu avem disponibile toate semnele matematice... "Fuie Mirea" nu este (deocamdata!) o expresie matematica recunoscuta international...)

PS
Daca n-ar fi atat de "rosu", mai ca l-as vota pe "betonel"... Dar totusi nu, nu imi pot incalca principiile doar pentru cateva strazi asfaltate si o parcare subterana... :(  )

Re: Aprilie 2020 1689

TibiV wrote:
Da, au inceput sa inalte zidul de caramizi / blocheti

Hmm... zid de sustinere a rampei din blocheti “stabilizati” cu bucati de fier forjat ?!?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Adrian Rosca

"fier forjat" De unde ai mai scos-o si pe asta?  :lol:

Go to page:  1  ... 141 142 143 144 145 146 147  ... 166

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splaiul Unirii - Șos. Vitan-Bârzești (2010 - 2023)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463842 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”