De toate pentru toțiComunitatea Metrou Ușor

Topic: Pandemia Coronavirus - stiri, discutii, masuri, informatii

3349 posts, 653758 views

Go to page:  1  ... 18 19 20 21 22 23 24  ... 240

📖 Pagination options
Re: Pandemia Coronavirus - stiri, discutii, masuri, informat TibiV

Mie personal mi se pare cam penibil textul...

Mai mult...
...daca sunteti obedienti vom mai "relaxa" regulile, daca nu, va pedepsim prin legi mai stricte, oricum vom pastra anumite restricții si dupa aceea pentru educare" ( am citat din ce a zis Orban). Adevarul e ca oricat de obedienti sau nu am fi, cursul lucrurilor va fi tot cum vor ei si cum l-au planuit dinainte "oricum vom pastra anumite restricții si dupa ( pandemie) pentru educarea populației" - citat din comunicatul oficial al lui.

Cum l-au planuit dinainte....
Curat "teoria conspiratiei". Hitler isi mananca pensia in America de Sud, ii canta Elvis Presley in ficare seara, si noapte ies amandoi in cluburi impreuna cu J.F.K... In cluburi conduse, evident, de martienii care au ajuns de mult pe Terra, dar conducatorii lumii refuza sa recunoasca asta....

Cat despre mastile care ne fac sa pierdem "aia si ailalta", inclusiv dreptul la opinie (si protest)... Vezi Anonymous...

Re: Pandemia Coronavirus - stiri, discutii, masuri, informat andrei11

Guru, nu e o tâmpenie, e un punct de vedere.
N-ai cum să negi că sunt două tabere care sunt deja constituite și care n-au treabă cu Covidul, cu România, nici măcar cu Europa. Deja fenomenul a ajuns la scară mondială.
Realitatea:  Covidul există, nu e negat de niciuna dintre tabere:
1) Părerea 1 - Măsurile de constrângere sunt necesare.
2) Părerea 2 - Măsurile de constrângere sunt exagerate și urmăresc un experiment social pe scară planetară.
Apropos de cele două tebere, M 6 vs Tren la aeroport. Culmea, cele două departamente sunt din același minister !
Sunt multe voci care spun - să-ți folosesc expresia - M 6 la aeroport e o tâmpenie. Deocamdată au câștig de cauză.

Re: Pandemia Coronavirus - stiri, discutii, masuri, informat subway guru

Iar esti diversionist. Pune sursa, asta a fost de la bun inceput regula de baza a acestui topic, ca sa putem merge pe firul apei si sa demontam orice fake-news.

Re: Pandemia Coronavirus - stiri, discutii, masuri, informat andrei11

Nu, n-o pun, e unul oarecare care și-a pus gândurile pe net, atâta tot. Unnimeni care are oarece talent la scris, sau poate au fost un grup de persoane care au scris articolul respectiv. Intră dacă ții morțiș pe adresa asta !. Dar îți pierzi vremea, e o adresă de duzină.
Cred că altceva << te doare >>. M 6 ?

Nu e decat o singura tabara.
Masurile de restrictie sunt in primul rand pentru protejarea populatiei si in al doilea rand pentru protejarea sistemului sanitar in lipsa unor tratamente adecvate fara doar si poate dar strang de gat economia. Nici populatia si nici sistemul sanitar si societatea in general nu pot sta la infinit in lockdown total, cel mult 2-3luni apoi intra totul in colaps.

Re: Pandemia Coronavirus - stiri, discutii, masuri, informat misterr

Repet, nu a existat nici o declarație publică, apariție TV, interviu, emisiune, conferință de presă, postare pe un sait de socializare etc. în care profesorul Adrian Streinu Cercel să „lanseze” acel program.
A existat doar un fișier pdf cu antetul INBI, fără nici o semnătură (puteam să-l fac și eu) pus pe un sait de transfer și cu linkul transmis apoi către toată presa de băieții „binevoitori” cu ochi albaștri.
După care au venit „băieții buni” să ne salveze.
Este un exemplu tipic de folosire a vechilor tehnici staliniste de manipulare de către PNL (prin premierul Ludovic Orban și ministrul sănătății Nelu Tătaru) și președintele Klaus Iohannis pentru a înlătura profesioniștii incomozi și a-și asuma la sfîrșit toate meritele.
Profesorul Streinu Cercel era cel mai competent și experimentat din toată echipa (nu întîmplător era șeful comisiei) fiind practician și lucrînd de zeci de ani cu pacienții (spre deosebire de prof. Alexandru Rafila care e teoretician).
La fel a încercat ministrul de interne Marcel Vela (tot PNL) să procedeze cu secretarul de stat Raed Arafat (mai la începutul mandatului), dar a văzut că nu-i merge și a lăsat-o mai ușor.
Credeam că am scăpat de aceste practici ale anilor 1950, dar nu. Ludovic Orban și Klaus Iohannis dădeau sentințe și înfierau (în lipsa acuzatului) fără să clipească, pozînd în eroii salvatori. Parcă am călătorit înapoi în timp.

Despre măști:
Întîmplător lucrez în domeniu și sînt obligat să mă echipez / dezechipez  de multe ori pe zi, deci pentru mine purtatul măștii nu e ceva nou, mi-a intrat în obișnuință de mulți ani. Chiar sînt utile, dacă sînt purtate și manevrate corect. În schimb, văd că acum s-a lansat un nou trend, în care măștile sînt purtate la mișto (pe găt, agățate de-o ureche etc.) ca un fel de accesoriu la modă. Asta e doar o risipă și bătaie de joc pentru fondurile alocate și măștile distribuite gratuit (și prilej pentru unii să se vaite)...

Strainu Cercel si-a asumat documentul fara putinta de tagada el a scris si conceput hitlerismele alea euthanasiste...
Vrei sa-ti fac un rezumat al tuturor ineptiilor debitate de acest personaj dubios pe care-l legitimeaza doar culoarea politica si afacerile necurate?
P.S.
Purtatorul de cuvinte Romano-Catolic a comparat purtarea mastii pe gat cu purtarea chilotilor cu scula din dotare la vedere in bataia vantului...si a platit cu functia aceasta comparatie mult prea plastica!
:lol:  :lol:  :lol:
Chiar acum la A3 e don doctor cu masca sub nas!!!
Halal exemplu...ca doar ne-a spus ca masca ne infecteaza, spirtul nu e bun, doar biocidele cu clor produse de amicii lui...la sexifarma...
:headbash:  :bleah:
Iar ca practician dr Musta l-a taiat de la distanta prin rezultate, ca sa nu spun ca l-a umilit total.
:applause:
Unii cu faptele altii cu gargara...
:oops:
Nicio politica publica nu poate fi eficienta fara aderenta si suportul popular masiv, deocamdata populatia noastra asa ne-educata cum e ea a dovedit ca intelege perfect pericolele si a reactionat nesperat de bine pana in prezent.

Re: Pandemia Coronavirus - stiri, discutii, masuri, informat orex

Reporter: ”Sunteti orgolios?!
Profesorul dr. Streinu Cercel:”N-am fost niciodata orgolios!” :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:

Normal, a fost sef-de-sef toata viata, n-a pus mana pe nimic, a dat doar ordine si dispozitii altora...
Eu l-as intreba cati membri ai personalului medical din subordine s-au infectat de Covid...ca ne prelucra pe noi cum se imbraca si dezbraca de echipament desi populatia sigur n-avea nicio treaba cu procedurile medicale de maxima precautie...
In direct de la don doctor:
Niciodata nu mi-am dorit sa fiu mai mult decat sunt!...adica sef!  :rofl:  :rofl:  :rofl:
Don dereftor a fost la viata lui de doua ori secretar de stat (adica ministru adjunct) si tot de doua ori declarat incompatibil cu functia de catre ANI.

De la UE asta seara
https://www.bbc.com/news/world-europe-52405458
Veteranii au mirosit ce ne asteapta inaintea politicienilor
https://youtu.be/RdhENdBYqdo

Poftiti!
https://umfcd.ro/wp-content/uploads/201 ... 15-_2_.pdf
PS
”Doar.”..de 13 ani e manager la Matei Bals si nu cred ca i se clinteste piedestalul, inca!
Acum, a nu se intelege ca, cel putin EU, n-am respect si consideratie pentru o persoana cu un astfel de CV, dar ultimele elucubratii, in loc sa-l impuna ca si liant/catalizator, in lupta cu asta ”mik, in ”circumstantele actuale, il duc, cam repede, la ”Madam Tussaud”!

Re: Pandemia Coronavirus - stiri, discutii, masuri, informat Cristi N

Legat de purtatul mastii si scrisorica pusa aici de Andrei. Respectiva pleaca de la un punct neadevarat, nicaieri nu s-a pus problema purtarii mastii in exterior, doar in zonele publice inchise, practic acolo unde riscul e maxim.

Legat de Cercel, nu am vazut pe undeva sa fi negat ca el e autorul grozaviei aleia cu Vacanta Mare. Iar in privinta demiterii lui, din pacate pare sa fie doar una de forma, functia grea e cea de manager la Matei Bals nu aia de presedinte la consiliul vietii de care nu a auzit nimeni pana acum.

O prognoza proprie
Daca pana in prezent am sarit de 10000cazuri pana la o calmare cat de cat a epidemiei ne asteapta inca de doua ori pe atat in plus pentru ca statisticile de pana acum arata ca nenorocirea vine sub forma unui val cu un front initial abrupt urmat de o coama si apoi o scadere destul de lenta si indelungata in timp. O astfel de evolutie daca nu e tulburata de explozii neasteptate de focare ne indreapta catre 30000cazuri pana spre toamna si va las pe voi sa estimati consecintele in morti si raniti...parerea mea.

Si inca ceva!
In afara de domnia SA, mai da cineva ”ora exacta” la Matei Bals, chiar in aceste circumstante?! Cam nu (n-am vazut niciun afiliat sa iasa pe vreun post de TV, poate nu urmaresc ca CNA, consecvent pulsul actual), si mai sunt ”confrati de breasla” care stiu meserie! http://www.sfatulmedicului.ro/?module=D ... ecialize=0
Rezidentilor le tremura ”masca pe figura” facand practica la Bals!

Go to page:  1  ... 18 19 20 21 22 23 24  ... 240

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Comunitatea Metrou Ușor  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463914 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”