Despre asociație și site-urile metrouusor.comSite-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri

Topic: Dialog cu echipa administrativă

2662 posts, 681374 views

Go to page:  1  ... 103 104 105 106 107 108 109  ... 191

📖 Pagination options
Re: Dialog cu administrația andrei11

Evident că s-a îmbunătățit situația.

Re: Dialog cu administrația misterr

Eu nu sesizez o îmbunătățire, în schimb, de la o vreme, la apăsarea tastei F5, în loc de:

Se trimite cererea la forum.metrouusor.com...
apare:

Se trimite cererea la s3.eu-central-1.amazonaws.com...

Re: Dialog cu administrația Costin

Fisierele atasate stau acolo, in cloud (AWS), cam de 6 luni. Dupa mutarea pe noua platforma, tot site-ul va fi acolo.

Re: Dialog cu administrația 1689

Nici eu nu pot spune ca se simte o imbunatatire...

Re: Dialog cu administrația cris_m

Imbunatatire majora am zis clar ca nu va fi pana nu se trece pe un nou host, adica odata cu noua platforma. Acum avem traficul real, deci cam asta e capacitatea reala a serverului pe care suntem.

Sa nu uitam ca de cele mai multe ori, la hosting sunt mai multe website-uri care impart aceleasi resurse, nu stim care, dar ele se pot bruia reciproc. De asta poate sa mai apara eroarea, site-ul celalalt fiind si el mai mult ca sigur mai accesat.

Re: POZE LUCRARI: Parcare P&R + terminal multimodal Granitul survola

TibiV wrote:
Extrem de frustrant...
A fost nevoie de 4 x F5 ca sa pot vedea toate pozele postate de cris_m...

De aceea am postat și eu acest articol doar la știri, fără poze și defalcare pe subiecte, mă săturasem de atâtea depășiri de resurse.  :D

Re: POZE LUCRARI: Parcare P&R + terminal multimodal Granitul TibiV

Este o discutie off-topic aici, la poze...

Dar trebuie lamurita treaba:
- probleme de vizualizare apar DOAR la pozele incarcate direct pe forum (cum sunt cele puse de cris_m)
- pozele puse din surse externe (cele preluate de mine de pe Hotnews, sau cele pe care le fac eu si le incarc pe imgur.com NU au astfel de probleme... In aceasta perioada dificila (fara legatura directa cu coronavirusul, pentru ca internetul este imun la virusi biologici...), se pare ca pozele gazduite extern sunt cele mai recomandate....

Re: Dialog cu administrația BodoMinea

Am povestit eu puțin mai în spate în acest topic de ce pozele atașate direct pe forum sunt afectate în aproape același mod ca și postările de această „stoarcere” a resurselor - viewtopic.php?p=352511#p352511. Cele de pe Hotnews sau Imgur nu au aceste probleme din simplul motiv că site-urile menționate au mai multe resurse și probabil (cel puțin în cazul Imgur) platfore semnificativ mai moderne, care se descurcă flexibil cu traficul mărit.

Pe termen lung tot stocarea direct pe forum mi se pare cea mai de viitor, cel puțin pentru postările esențiale - reportaje, elemente de valoare istorică sau documentații tehnice. Imgur e ok ca platformă și nu are limite, dar ca orice companie externă, există un factor de risc privind existența acesteia pe viitor sau planurile de business, a se vedea exemple de tipul P*otobucket. E de ajuns să „apese un buton”, iar link-urile externe pot să nu mai fie disponibile.

Trecand peste problema aceasta cu resursele, ce se va rezolva intr-un final, categoric incurajam utilizarea la maximum a gazduirii interne. Daca pica imgur, in acest moment, pica vreo 25% din reportajele de pe forum. Si NU garanteaza nimeni ca imgur nu pica. Asa, un exemplu pesimist...

Re: Dialog cu administrația TibiV

Costin wrote:
Daca pica imgur, in acest moment, pica vreo 25% din reportajele de pe forum. Si NU garanteaza nimeni ca imgur nu pica.

Daca pica IMGUR, se poate inchide forumul,
Se poate inchide si forumul "benzinarilor", caci la ei NU exista varianta inarcarii "locale" a pozelor....

Re: Dialog cu administrația PaulIP

Daca pica imgur, se poate inchide si reddit, caci mare parte din site-ul ala e dedicat meme-urilor si glumelor reddit-iste. Ceea ce nu vad a se intampla intr-un viitor fezabil si cat de cat optimist. Totusi, nu se poate recurge la solutia a mai multe site-uri de upload poze? E imgur asta singura solutie? Ma gandesc chiar si la un cont payware pe unul din celelalte.

Cat despre resursele limita, cel putin mie forumul imi merge semnificativ mai rau ca inainte. Ca sa ajung pe topic si sa scriu mesajul asta mi-a luat vreo 5 minute.

@TibiV: frustrant-frustrant, dar ajungi sa te obisnuiesti si sa "cari in spate" problema (cazul meu)  :lol:

In alta ordine de idei, foarte inspirata ideea indexarii sub-forumurilor in dreptul forumurilor principale. :applause:

Reddit suporta, de ceva vreme, gazduire interna. Oare de ce? :)
Solutia pentru a urca poze pe forum este forumul insusi. Nu recomandam altceva, nu avem de ce. Imgur si Flickr sunt alternative recomandate celor ce isi ating limita de upload. Dar sincer de la rangul Silver in sus nu mai exista nici un motiv pentru a utiliza gazduire externa. Repet, rationamentul acesta este valabil chiar si acum cu eroarea-minune, care nu afecteaza fisierele atasate. De altfel, fisierele atasate au fost primele care au 'parasit' serverul cu probleme si se afla in cloud, cum am explicat mai sus pentru misterr, deci sunt 100% in siguranta.

PaulIP wrote:
In alta ordine de idei, foarte inspirata ideea indexarii sub-forumurilor in dreptul forumurilor principale. :applause:

Ajustari in urma chestionarului ;) acolo am scos in fata forumurile principale, nu chiar toate subforumurile. Daca aveti sugestii, se poate modifica ;)

Re: Dialog cu administrația misterr

Greu de crezut ca un sait ca imgur să pice așa pur și simplu (și să se piardă tot conținutul). Ar însemna să le ia foc serverele, să vină fulgerul sau alt dezastru. Or avea și ei un backup (în altă locație).

Dialog cu administrația Andrei Andraș

Dacă se poate aici analiza din partea cuiva ce poate să facă ce am recomandat viewtopic.php?f=389&t=4977&start=42#p353099.

Go to page:  1  ... 103 104 105 106 107 108 109  ... 191

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Site-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463912 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”