Topic: Achiziții de autobuze electrice în perioada 2018-2023
989 posts, 291311 views
📖 Pagination options
- ticker
-
Posted:
-
Re: Achizitii de autobuze electrice in perioada 2018-2022
ticker
Iveco E-way (a.k.a. Heuliez) e prea scump pt. Blidar...
Iveco E-way (a.k.a. Heuliez) e prea scump pt. Blidar...
- Albert
-
Posted:
-
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
A existat prin 2010-2011 proiectul de autobuz electric Astra-SAERP, nu mai stiu pe ce tip de caroserie. Ideea e ca la SAERP au proiect facut de echipament de autobuz electric, care la un moment dat va incepe sa fie implementat undeva.
A existat prin 2010-2011 proiectul de autobuz electric Astra-SAERP, nu mai stiu pe ce tip de caroserie. Ideea e ca la SAERP au proiect facut de echipament de autobuz electric, care la un moment dat va incepe sa fie implementat undeva.
- WT_fan06
-
Posted:
-
WT_fan06
Autobuzul electric Astra nu era acel Solaris verde-galben care s-a văzut în câteva filmări cu linia de producție Imperio?
Autobuzul electric Astra nu era acel Solaris verde-galben care s-a văzut în câteva filmări cu linia de producție Imperio?
- CiprianTRB
-
Posted:
-
CiprianTRB
Nu, acela ar fi trebuit sa fie un troleibuz, dar din cate am înțeles s-a renunțat la proiect.
Câteva poze cu el preluate de pe Tramclub:
http://tramclub.org/viewtopic.php?t=15931
Nu, acela ar fi trebuit sa fie un troleibuz, dar din cate am înțeles s-a renunțat la proiect.
Câteva poze cu el preluate de pe Tramclub:
IMG_0147.jpg (191.81 KB; downloaded 3460 times)
http://tramclub.org/viewtopic.php?t=15931
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Tot cu SAERP au incercat si cu ala, nu stiu ce nu a mers, cel mai probabil dorinta Astra de a intra pe piata tramvaielor, un lucru foarte bun.
Tot cu SAERP au incercat si cu ala, nu stiu ce nu a mers, cel mai probabil dorinta Astra de a intra pe piata tramvaielor, un lucru foarte bun.
- Robert
-
Posted:
-
Robert
Nu a functionat colaborarea dintre Astra si Solaris, din acest motiv proiectul a fost abandonat.
Nu a functionat colaborarea dintre Astra si Solaris, din acest motiv proiectul a fost abandonat.
- Rarzet44
-
Posted:
-
Rarzet44
Pe viitor s-ar putea concentra pe autobuze pe Hydrogen. Parca la Koln au luat cateva la 625000 eur bucata, cu banii alocati acum puteau sa i-a 75 de Urbino Hydrogen. Avand in vedere ca se incarca cu H foarte repede, iar cum tucii nu fac , cel mai probabil ar fi de la un brand consacrat, plus ca spre deosebire de electrice nu ai grija uzarii bateriilor.
Pe viitor s-ar putea concentra pe autobuze pe Hydrogen. Parca la Koln au luat cateva la 625000 eur bucata, cu banii alocati acum puteau sa i-a 75 de Urbino Hydrogen. Avand in vedere ca se incarca cu H foarte repede, iar cum tucii nu fac , cel mai probabil ar fi de la un brand consacrat, plus ca spre deosebire de electrice nu ai grija uzarii bateriilor.
- CiprianTRB
-
Posted:
-
CiprianTRB
Remedieri efectuate de AC impuse prin DECIZIA CNSC.pdf
Remedieri efectuate de AC impuse prin DECIZIA CNSC.pdf (363.18 KB; downloaded 222 times)
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Deci acum CS-ul este ceva mai relaxat, dar din ce vad experienta anterioara a ramas in picioare.
Deci acum CS-ul este ceva mai relaxat, dar din ce vad experienta anterioara a ramas in picioare.
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Completare:
Completare:
Completari la Remedierile efectuate de AC impuse prin DECIZIA CNSC.pdf
Completari la Remedierile efectuate de AC impuse prin DECIZIA CNSC.pdf (85.67 KB; downloaded 266 times)
- PTMZ
-
Posted:
-
PTMZ
Pe SICAP termenul limită pentru depunerea ofertelor apare prelungit până pe 7 mai.
Pe SICAP termenul limită pentru depunerea ofertelor apare prelungit până pe 7 mai.
- CiprianTRB
-
Posted:
-
CiprianTRB
Termenul limita pentru depunerea ofertelor a fost prelungit pana pe 18 Iunie.
Termenul limita pentru depunerea ofertelor a fost prelungit pana pe 18 Iunie.
- 1689
-
Posted:
-
1689
Cin’ sa fie, oare, in spatele acestor aminari... ? Astra... ? Otokar.. ? BYD ...?
Numai nume consacrate.
Eu, parca, as paria pe BYD.
Sa vedem ce va iesi.
Cin’ sa fie, oare, in spatele acestor aminari... ? Astra... ? Otokar.. ? BYD ...?
Numai nume consacrate.
Eu, parca, as paria pe BYD.
Sa vedem ce va iesi.
📖 Pagination options