Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovAutobuze STB

Topic: Discuții diverse

4191 posts, 1269052 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 237 238 239 240 241 242 243  ... 300

📖 Pagination options
Discuții diverse Andrei Andraș

Pe telefon folosesc Chrome, iar pe calculator Firefox.
Într-adevăr, nu toate vehiculele "se arată publicului", dar se pot vedea și de pe telefon, în versiunea desktop, câteva dintre ele.
Screenshot_20200408_233514_com.android.chrome.jpg (332.24 KB; downloaded 4494 times)

Re: Discuții diverse orex

Acum, sincer, ce-i asa de capital daca se stie sau nu nr. de parc? Totul e sa apara, conform aplicatiei, acea linie a mijlocului de transport care ne intereseaza!
PS
Noi ne descurcam, dar persoanele varsnice, ba! Cand se vor instala panouri de afisare electronice in toate statiile STB, asa cum se regasesc in marea majoritate a oraselor europene, atunci va rivaliza ”aplicatia” cu realitatea cotidiana, pe intelesul tuturor!!

Re: Discuții diverse Adiola1972

Bună ziua, am intrat pe site-ul Noutăţi STB Fandom, şi  am observat următorul anunţ din data de 20.12.2019 care spune următoarele:
" Începând cu data de 21.12.2019 liniile de autobuz STB SA 569, 541 şi 505 vor circula pe trasee prelungite, iar numărul de vehicule alocat liniei 502 va fi majorat, astfel:

Linia 569 va funcționa între actualeleterminale „Piața Presei Libere” și „Cartier Militari” pe un traseu prelungit în ambele sensuri, de la intersecția Șos. București - Ploiești/ Str. Doctor Liviu Librescu, pe Str. Doctor Liviu Librescu până la rondul Piața Ion Maier și retur.

Linia 541 va funcționa între terminalele „Complex Comercial Băneasa” – „Piața Crângași”, pe un traseu prelungit de la intersecția Bd. Dinicu Golescu/ Șoseaua Orhideelor în ambele sensuri, pe Șoseaua Orhideelor, Bd. Regiei, Str. Cristian Pascal, Str. George Mihai Zamfirescu, Str. Ceahlăul, Cal. Crângași, Bd. Constructorilor, Șos. Virtuții.

Linia 505 va funcționa între terminalele „Gara de Nord” – „Cartier Dămăroaia”, pe un traseu prelungit de la rond Piața Presei Libere în ambele sensuri, pe Bd. Poligrafiei, Str. Jiului, Bd. Gloriei, Str. Piatra Morii, cu întoarcere pe Str. Natației, Str. Jiului, după care va funcționa pe traseul de ducere.

Totodată, a fost dispusă majorarea numărului de vehicule alocat liniei 502 (Eroii Revolutiei – Gara de Nord - Cartier Primăverii - Pasaj CFR Tunari)."  

Problema este că nu am văzut nicio maşină cu nr. 541 prin zona Pascal Cristian, absolut deloc! Ştie cineva despre ce anume este vorba? Mulţumesc anticipat pentru răspuns şi vă urez să aveţi Sărbători fericite şi multă sănătate alături de cei dragi!

Re: Discuții diverse punmeister

STB Fandom n-are nicio treaba cu realitatea!

Re: Discuții diverse Adiola1972

Am înţeles.....Mai bine îi spuneau la site, STB Fantom...... :lol:

Re: Discuții diverse Costin

De asemena, acest topic este dedicat discutiilor despre autobuze. Traseele si mobilitatea au topice dedicate in alta parte, te invit sa explorezi si restul zonelor forumului!

Re: Discuții diverse Costin

Despre autobuze RdS - la istorie.

• V2A
  • Posted:
  •  

Re: Discuții diverse V2A

Pe afișajele lui 6438 (linia 196) apare, la un anumit interval, mesajul "Purtarea măștii de protecție este obligatorie". Probabil așa este și la altele.

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Discuții diverse GPS

Apare și la Citaro.

Re: Discuții diverse Stefan28

V2A wrote:
Pe afișajele lui 6438 (linia 196) apare, la un anumit interval, mesajul "Purtarea măștii de protecție este obligatorie". Probabil așa este și la altele.

Exemplu pe un Citaro.
4734 pe linia 123.

Re: Otokar Kent C - 12 Chev Celios

Andrei98 wrote:
Mai bine ar fi gasita o solutie sa nu se mai adune mai mult de 2-3 autobuze la capat.

Nu ai cum sa tii doar 2-3 autobuze la pauza de masa. Cel mai bine ar trebui o alta varianta pentru acel capat. Eu unu as moderniza capatul de la Damaroaia intr-un fel in care sa poata intoarca si liniile de la Clabucet acolo.

Re: Otokar Kent C - 12 Costin

Autobuzele mananca si ele? Soferii - da, sa ia pauza cat au nevoie, dar autobuzele, de ce?

Aaa, ca la noi exista titulari, de aia. :roll:

Ce simplu era sa vina soferul inainte de pauza, preda autobuzul altuia care a terminat pauza, si tot asa...  noi trebuie sa regandim trasee sau sa construim ceva de la zero pentru o problema care nu exista nicaieri altundeva in lumea civilizata...

Re: Otokar Kent C - 12 Chev Celios

Costin hai sa nu incepem iar tiganeala cu titularizarea, care vad ca dupa tine nici pe o zi de munca nu trebuie sa fie aceeasi. Eu ma refer la simplul fapt ca stiu bine acel capat si este cam ca nuca in perete acolo pe banda 1.

Re: Otokar Kent C - 12 Costin

Si care sunt argumentele tale pentru care titularizarea face exploatarea mai simpla si mai eficienta?

Go to page:  1  ... 237 238 239 240 241 242 243  ... 300

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Autobuze STB  • 
Choose destination

Since our 2705 forum members have written 464081 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”