Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovAutobuze STB

Topic: Discuții diverse

4065 posts, 1006770 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 236 237 238 239 240 241 242  ... 291

📖 Pagination options
Re: Discuții diverse orex

Clar ca strazile alea sunt ”plombate” cu ”resturile” intregi rezultate din demolarea infrastructurii cailor de rulare tramvaie!

Discuții diverse Andrei Andraș

Se pare că „noile” Isuzu au pus stăpânire și pe linia 5, linie unde erau titulare Citaro-urile bucureștene, astfel ele putând fi văzute și pe alte linii periferice.

PUA 617 - RATB 4252
-> fotobus.msk.ru
2362652.jpg (416.02 KB; downloaded 4643 times)

Re: Discuții diverse AlexTennis2005

Imi poate spune cineva, va rog, unde pot gasi lista liniilor regionale unde scrie ce autobaza o deserveste pe fiecare in parte?

Re: Discuții diverse Adiola1972

Bună dimineaţa, ştie cineva ce se întâmplă oare cu aplicaţia info.stbsa.ro, de nu mai poate afişa cum trebuie traseele tur retur şi numerele de parc ale mijloacelor de transport STB? Să fie o eroare sau se lucrează la upgrade cumva? Mulţumesc frumos, sănătate multă vă doresc.

Re: Discuții diverse cris_m

Mie imi merge foarte bine acum. Daca ai accesat site-ul zilele trecute cand era in revizie, iti sugerez sa cauti in setarile browserului optiune de stergere cookies. Eu am avut o problema pe calculator din cauza ca tinea minte cum era site-ul vechi, iar dupa stergerea cookies a mers foarte bine.

Gata, aşa am făcut şi funcţionează perfect acum; Mulţumesc frumos pentru sfat  :applause:

Re: Discuții diverse reiny2000

Am trecut azi pe strada Ghidiceni și am reușit să văd că autobuzul din curtea Conimpex este autobuzul cu numărul 4116.

Re: Discuții diverse alexandru_minciu91

Astazi, conform site-ului INFOSTB, au circulat pe liniile 141,220,323 autobuze Otokar. (6427, 6452, 6460, 6579, 6582, 6681, 6694) Poate sa imi spuna cineva daca pana acum au mai circulat pe aceste linii autobuze noi?

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discuții diverse Utilizator anonim

S-a discutat aici de aparitia Otokar pe toate liniile luna asta. viewtopic.php?f=12&t=4722&start=406#p351446 ;)

Re: Discuții diverse Calaretul

Nu cred ca este subiectul potrivit pentru aceasta intrebare si imi cer scuze , dar are cineva idee de codul culorii autobuzelor Otokar ? Sau de unde as putea face rost de acesta ?

Re: Discuții diverse punmeister

Este RAL 5018.

Bună ziua, aş avea două  întrebări-Prima întrebare: pe aplicaţia "Info TB", apar pe linia 162 doar 3 ture, dar în realitate ele sunt 4......am observat că nu ar apărea de fapt Mercedes Citaro 3 cu nr. de parc 4362; A doua întrebare este: de ce nu se mai văd pe aplicaţia de pe mobil "Info TB" şi numerele de parc ale vehiculelor aflate pe traseu, cum era înainte, ele se pot vizualiza doar de pe un Dektop! Mulţumesc anticipat pentru răspunsuri, vă doresc multă sănătate.

Discuții diverse Andrei Andraș

Prima "întrebare" nu este o întrebare. Iar la a doua răspunsul este că pe aplicație nu s-au văzut niciodată nr. de parc, ci doar pe versiunea desktop accesată fie de pe telefon fie de pe calculator.

Așa este Andrei, de fapt este o constatare......referitor la cea de a doua întrebare, vreau să-ți spun că pe versiunea de desktop pe telefonul mobil, nu se poate vedea numărul de parc, cum se vedea înainte, doar cum am spus, de pe un calculator sau laptop....sau poate nu merge de pe chrome, cine știe....mulțumesc frumos, seară plăcută îți doresc  ;)

Go to page:  1  ... 236 237 238 239 240 241 242  ... 291

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Autobuze STB  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433206 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”