Topic: Interstatia Academia Militara (PLS) - Eroilor 2.
620 posts, 195111 views
📖 Pagination options
- orex
-
Posted:
-
Re: Interstatia Academia Militara (PLS) - Eroilor 2.
orex
Astazi am poposit in zona si am facut doua instantanee. ”Soclul” surprins de colegii de forum prin martie nu mai exista! De cand nu mai conteaza, ci ca, atunci cand va fi gata si aceasta CV, traficul auto va reveni la normal pe rampa de la Academie. Se vede ca prelungirea traseului bordurii ramase nu se va intersecta cu CV.
Astazi am poposit in zona si am facut doua instantanee. ”Soclul” surprins de colegii de forum prin martie nu mai exista! De cand nu mai conteaza, ci ca, atunci cand va fi gata si aceasta CV, traficul auto va reveni la normal pe rampa de la Academie. Se vede ca prelungirea traseului bordurii ramase nu se va intersecta cu CV.
Noroc ca traficul la acea ora era mai relaxat
IMG_20190921_140957.jpg (464.2 KB; downloaded 2849 times)
Paznicul de tura a fost extrem de vigilent. ”ALO...!” Ziceai ca fac poze la o baza militara!
IMG_20190921_141002.jpg (454.53 KB; downloaded 2839 times)
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
La CV santierul s-a restrans in afara zonei de carosabil, s-a reasfaltat si se circula normal.
La CV santierul s-a restrans in afara zonei de carosabil, s-a reasfaltat si se circula normal.
- orex
-
Posted:
-
orex
Din plictis sau...din obisnuința cu ”sicanele” n-a mai sesizat nimeni ca, aici, s-a terminat asfaltarea si s-a reluat circulatia, pe toate cele trei benzi de la ”buza” rampei pe str. Dr. Dumitru Bagdasar?
Impecabil, ca in urma cu un cincinal!
Din plictis sau...din obisnuința cu ”sicanele” n-a mai sesizat nimeni ca, aici, s-a terminat asfaltarea si s-a reluat circulatia, pe toate cele trei benzi de la ”buza” rampei pe str. Dr. Dumitru Bagdasar?
Impecabil, ca in urma cu un cincinal!
- orex
-
Posted:
-
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020
•
Choose destination