Zona metropolitană BucureștiTotul despre București

Topic: Sectorul 3

1259 posts, 437733 views

Go to page:  1  ... 66 67 68 69 70 71 72  ... 90

📖 Pagination options
Re: Sectorul 3 URANUS

A anuntat Betonita/Gunoita pe fb ca face el nush ce pasaje pe Mihai Bravu la intersectia cu Vitan si la intersectia cu Calea Dudesti plus un pasaj la intersectia Pallady cu Drumul intre Tarlale.

Re: Sectorul 3 andrei11

:rofl:  :rofl:  :rofl:

Re: Prelungire Str. Brățării andy

Mi se pare cel puțin interesant parcul Bratarii, din mai multe considerente:

• Zona pe care e contruit parcul e fostă groapă de gunoi, de când țin eu minte și din cum se vede și în imaginile vechi de pe Street View.
  • Acum, practica convertirii gropilor de gunoi în parcuri nu e nici nouă, nici neapărat condamnabilă. Însă observ că nu se promovează pe nicăieri ca o mare ctitorie salvatoare care curăță zona, etc... Probabil din faptul că populația ar fi mai mult alarmată de acest aspect. Totuși, nu e ok lipsa de informații complete.
  • În vârful dealului se pare că se amenajează un fel de lac/baltă. Se pare că s-a săpat o groapă și a fost căptușită cu un fel de prelată. Probabil nu lasă neizolat din pricina faptului că s-ar infiltra apa, dar nici nu betonează din cauză că ar fi prea greu și ar apăsa mult pe deal.
    Dar aici intervin o serie de întrebări.
    Unde se va scurge apa aia? Doar se evaporă? De unde realimentează lacul? Nu mi-e clar cât de ok e soluția asta pe termen lung.
  • Aici era o zonă extrem de rău famată acum câțiva ani. Totuși, să dăm Cezarului ce e al Cezarului - Negoiță a transformat radical zona, efectiv a scos-o din mizerie. E clar că o mare parte din motivație e faptul că are interese imobiliare în zonă, și va fi mult mai profitabil să construiască complexuri rezidențiale lângă un parc și un bazin de înot, nu lângă o groapă de gunoi. Dar atâta timp cât aceste interese înseamnă și curățarea zonei, eu o văd ca win-win pentru toată lumea.

• RSN
  • Posted:
  •  

Re: Prelungire Str. Brățării RSN

via dom' Primar

negoi.jpg (167.94 KB; downloaded 5809 times)

Re: Prelungire Str. Brățării survola

Urmează Băluță cu noul lui parc, pare un trend bun.
Parcurile noi și străzile asfaltate de la periferiile sectoarelor.

Pe fb lui Betonita avem imagini si video cu noul parc de 6 hectare de pe Bratarii. Nu arata rau deloc.

Re: Prelungire Str. Brățării andy

Între timp a postat și video. Ignorați limbajul de lemn...

Zile acestea se asfalteaza si ultima strada de pamant din sectorul 3 si anume Drumul Lunca Cetatii (portiunea dintre Bd. Nicolae Grigorescu si Drumul Malul Mierii). De asemenea s-au conturat si 2 mini-strapungeri pe Malva si pe Marului (inspre Drumul Cetatii). La podul nou de la Nicolae Teclu s-a asfaltat devierea dar la altceva nu se lucreaza.

• RSN
  • Posted:
  •  

Re: Sectorul 3 RSN

Cateva poze de azi din parcul de langa str. Bratarii
WhatsApp Image 2020-03-15 at 14.17.07.jpeg (314.3 KB; downloaded 5367 times)
WhatsApp Image 2020-03-15 at 14.18.06.jpeg (537.12 KB; downloaded 5369 times)
WhatsApp Image 2020-03-15 at 14.18.06_.jpeg (391.31 KB; downloaded 5373 times)
WhatsApp Image 2020-03-15 at 14.20.41.jpeg (468.33 KB; downloaded 5370 times)
WhatsApp Image 2020-03-15 at 14.20.42.jpeg (465.89 KB; downloaded 5382 times)
WhatsApp Image 2020-03-15 at 14.20.422.jpeg (458.76 KB; downloaded 5369 times)
WhatsApp Image 2020-03-15 at 14.39.31.jpeg (457.64 KB; downloaded 5366 times)
WhatsApp Image 2020-03-15 at 14.25.12.jpeg (521.88 KB; downloaded 5373 times)

Re: Sectorul 3 ByOnu

Deci nu gresesc daca zic ca acest teren a fost mult inaltat, nu? Care e faza? Cumva pamantul de la parcarea subterama Decebal pe care l-au depozitat in Parcul Pantelimon?

Daca da, iar acest deal este intr-adevar artifical, nu putem decat spera sa nu o ia la vale intr-o zi.

• RSN
  • Posted:
  •  

Re: Sectorul 3 RSN

@ByOnu - "mult inaltat" este putin spus :))
S-au adus de cateva luni bune basculante pline de dimineata pana spre miezul noptii (erau momente in care se statea la coada la descarcare)- si inca se aduc...  
Probabil si de la parcare... dar si din zona de pe unde s-au trasat/asfaltat noile strazi...   Iar acum ultimele pe care le-am vazut aduceau din capatul Gurii Badicului (spre Intre Tarlale) - unde tot curata/extind/scot vechile sine de tren...

Re: Sectorul 3 cris_m

Doamne ce prostie sa intalti asa inutil un deal artificial. Nu am nimic impotriva parcului in sine, cat a mușuroiului de furnici :)

Re: Sectorul 3 andrei11

Și în fața fațadei principale ale Parlamentului  dinspre B-dul Unirii e ditamai dealul artificial...Nivelul real al cotei 0 ( zero )  este cel al B-dul Unirii...Deci vreo 2 subsoluri ale Palatului Parlamentului sunt supraterane cum ar veni...
Și în Grădina Botanică este un deal artificial...
po.jpg (227.39 KB; downloaded 5306 times)

Si in parcul IOR sunt vreo 2 movile destul de inalte, mie imi place ideea.

Go to page:  1  ... 66 67 68 69 70 71 72  ... 90

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Totul despre București  • 
Choose destination

Since our 2708 forum members have written 464901 posts in 5803 topics and 542 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”