Topic: Discuții diverse
4066 posts, 1011243 views
📖 Pagination options
- 1689
-
Posted:
-
Re: Discuții diverse
1689
In unele implementari, sistemul anunta automat soferul daca este inaintat/intirziat fata de program. Daca este inaintat, se primeste o noticare audio dupa care urmeaza inca una atunci cind trebuie sa plece din statie. Probabil ca pe liniile urbane asa ceva e imposibil in Bucuresti, dar ar fi extrem de utila pentru liniile suburbane.
In unele implementari, sistemul anunta automat soferul daca este inaintat/intirziat fata de program. Daca este inaintat, se primeste o noticare audio dupa care urmeaza inca una atunci cind trebuie sa plece din statie. Probabil ca pe liniile urbane asa ceva e imposibil in Bucuresti, dar ar fi extrem de utila pentru liniile suburbane.
- Dragos31
-
Posted:
-
Dragos31
Sistemul nou-instalat pe GPS-urile autobuzelor Citaro și Kent nu face decât să îi arate șoferului cu câte minute și secunde este în avans față de program (cu alb) sau cu câte minute și secunde este în întârziere (cu rosu).
Pe lângă acestea, la sosirea în capătul de linie, firmele se sting automat, urmând să se aprindă tot "singure" cu 5-3 minute înainte de ora plecării.
Deși suntem cam departe de ceea ce ai relatat, aceasta solutie o văd aplicată mai bine pe liniile express în plan inițial, dar potrivita ar fi și pentru cele de noapte
Sistemul nou-instalat pe GPS-urile autobuzelor Citaro și Kent nu face decât să îi arate șoferului cu câte minute și secunde este în avans față de program (cu alb) sau cu câte minute și secunde este în întârziere (cu rosu).
Pe lângă acestea, la sosirea în capătul de linie, firmele se sting automat, urmând să se aprindă tot "singure" cu 5-3 minute înainte de ora plecării.
Deși suntem cam departe de ceea ce ai relatat, aceasta solutie o văd aplicată mai bine pe liniile express în plan inițial, dar potrivita ar fi și pentru cele de noapte
- dany
-
Posted:
-
- V2A
-
Posted:
-
- dany
-
Posted:
-
- anndrei
-
Posted:
-
anndrei
Are cineva manualul de utilizare al autobuzelor ROCAR DE SIMON sau cunoaste cineva exact ce functie avea fiecare buton de la bord?
Are cineva manualul de utilizare al autobuzelor ROCAR DE SIMON sau cunoaste cineva exact ce functie avea fiecare buton de la bord?
- Chev Celios
-
Posted:
-
Chev Celios
Daca ai o poza cu bordul cred ca te pot ajuta cumva. Cunosc destul de bine bordul de RdS.
Daca ai o poza cu bordul cred ca te pot ajuta cumva. Cunosc destul de bine bordul de RdS.
- Victor92
-
Posted:
-
Victor92
Aproape de jumatatea lunii Martie 2020, campionii Capitalei stau in felul urmator:
4803 - Inca putin si face primul milion de kilometri REALI
4899 - Putin peste 971.500 de kilometri REALI
Pe locul al treilea cred ca e 4165 de la Pipera. Pe 25 Ianuarie 2020 avea 905.000 de kilometri.
Doua imagini de astazi cu cele doua autobuze de la Floreasca.
Aproape de jumatatea lunii Martie 2020, campionii Capitalei stau in felul urmator:
4803 - Inca putin si face primul milion de kilometri REALI
4899 - Putin peste 971.500 de kilometri REALI
Pe locul al treilea cred ca e 4165 de la Pipera. Pe 25 Ianuarie 2020 avea 905.000 de kilometri.
Doua imagini de astazi cu cele doua autobuze de la Floreasca.
- anndrei
-
Posted:
-
anndrei
#Chev Celios
#Chev Celios
RDS 1.jpg (1.24 MB; downloaded 4886 times)
RDS 2.jpg (932.54 KB; downloaded 4892 times)
RDS 3.jpg (986.1 KB; downloaded 4885 times)
RDS 4.jpg (1.34 MB; downloaded 4885 times)
- bercenicity
-
Posted:
-
Re: Discutii diverse
bercenicity
Am corectat mesajul
/s
Contitiile de transport dinBucurestilume impun cabina inchisa astfel, eventual securizata anti-talibanicoronavirus pe majoritatea traseelor!
Am corectat mesajul
/s
- Calaretul
-
Posted:
-
Calaretul
Sursa : Facebook
FB_IMG_1584602734569.jpg (205.51 KB; downloaded 4593 times)
Sursa : Facebook
- anndrei
-
Posted:
-
- Andrei Andraș
-
Posted:
-
- orex
-
Posted: