Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splaiul Unirii - Șos. Vitan-Bârzești (2010 - 2023)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2321 posts, 695493 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 135 136 137 138 139 140 141  ... 166

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

In tarile nonbananiere se circula excelent pe giratorii. Dar făcute cu cap, și nu gâtuite ca la noi, intrările în acestea.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andreiiul

Un giratoriu la intersectia Hateganu cu Vitan-Barzesti ar fi o solutie de moment acum. Avand in vedere configuratia actuala a intersectiei sensul giratoriu, de dimensiuni rezonabile astfel incat un TIR sa se inscrie fara probleme in el sau camioanele armatei (totusi avem Brigada 2 Mecanizata langa) ar putea fi construit mai mult spre gardul unitatii militare (asta fara a lua teren de la INML si Pompieri care ar fi varianta ideala).
In aceasta situatie cei care vin dinspre Vitan prea vor fi "fortati" de configuratie sa reduca viteza si vor merge oarecum drept, fara un usor viraj la dreapta (cam cum avem giratoriile pe DNCB).
Drept urmare cei care vin dinspre Hateganu vor da mereu prioritate celor din sensul giratoriu (daca stau cuminti si nu forteaza) si probabil ca vor aparea cozi atat pe Hateganu cat si dinspre Oltenitei (pt ca unii de pe Hateganu vor astepta in intersectie). Aceste cozi dinspre Oltenitei pot sa duca chiar si la blocarea intersectiei Oltenitei-Vitan-Barsesti (rar dar vor aparea).
Acum vin si cu alta propunere legata de zona asta, mai exact la intersectia Oltenitei-Vitan-Barzesti nu ar fi mai ok tot un sens giratoriu cu tramvai prin mijloc? Asa s-ar mai fluidiza un pic traficul cand nu merg semafoarele si ar ajuta unii soferi sa se inscrie corect in intersectie (cine merge des pe acolo stie la ce ma refer)

Re: Pasaj subteran Hațeganu-Iriceanu // Vitan Bârzești-Olten danutzu_2910

^, da, stiu la ce te referi, si Da, ar putea fi o varianta gen Dna Ghica cu Colentina

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului URANUS

Azi la ora 9 desi e duminica baietii se pregateau sa mai monteze un prim segment de stalp pe partea opusa centrului de sortare al PS3.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andreiiul

Aseara am trecut si eu prin zona. E bine ca avem in sfarsit miscare pe zona asta. Dar cel putin in curtea PS3 pana nu se pun in siguranta liniile aeriene (macar cate 1-2) nu cred ca mai cresc in inaltime stalpii. Orice manevra cu macara in zona aia mai mult ca sigur se lasa cu electrocutari (parerea mea)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Eu din ce am văzut azi pe la ora 16 sunt patru pe-o parte și patru pe cealaltă parte.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului URANUS

5 pe partea cu centrul de sortare a gunoiului (apropos, putea a gunoi exact ca la groapa Glina)  si 4 pe partea opusa unde se lucra la al cincilea.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului survola

Va trebui întrerupt curentul pentru montarea noilor stâlpi la un moment dat.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

La ora 17:30, la cadrul 8A erau pergatite urmatoarele segemente.
De mentionat faptul ca stalpul 4 nu este montat din motive lesne de inteles....

Avem vreo specificatie sau info cu inaltimea cadrelor 7A si 8A ?
Adica vor fi mai inalti decat actualii stalpi?

Eu sper ca da, caz in care se poate reduce timpul de intrerupere a liniilor... si se poate realiza o intrerupere fragmentata pe perechi verticare de linii, pentru montajul pe verticata al stalpilor.
Sper ca ambele segmente orizontale sa fie deasupra actualelor linii.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Adrian Rosca

^Avem:
- Se va monta un cadru nou 7A de întindere supraînălțat cu 6 m între cadrele 7 și 8, la o distanță de 240 m față de cadrul 8. Cadrul nou va fi realizat în soluție bulonată și protejat anticoroziv prin galvanizare la cald și va fi dimensionat în conformitate cu NTE 003/04/00;
- Se va monta un cadru nou 8A de întindere supraînălțat cu 6 m între cadrele 7 și 8, la o distanță de 120 m față de cadrul 8. Cadrul nou va fi realizat în soluție bulonată și protejat anticoroziv prin galvanizare la cald și va fi dimensionat în conformitate cu NTE 003/04/00;

@Adrian Rosca , Thx... Lenea de a cauta....  :-?

Plin de dude, articolul ala din Club Feroviar....

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Adrian Rosca

Sa punem un link si catre komunikatul Transelectrica: http://www.transelectrica.ro/documents/ ... 335e93749d

Oricum, e de retinut noul termen de executie: 31.03.2020.

Go to page:  1  ... 135 136 137 138 139 140 141  ... 166

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splaiul Unirii - Șos. Vitan-Bârzești (2010 - 2023)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463910 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”