Topic: Jurnal de iarnă
459 posts, 147249 views
📖 Pagination options
- FabiM
-
Posted:
-
Re: Accidente / incidente
FabiM
De altfel nici aplicația și site-ul Info Stb nu funcționează. La mine și alți prieteni cel puțin.
De altfel nici aplicația și site-ul Info Stb nu funcționează. La mine și alți prieteni cel puțin.
- Victor92
-
Posted:
-
- alliens
-
Posted:
-
alliens
Linia 32 blocata cel putin de la ora 8, nici o notificare in infoStb...pe linia 47 nu apare nici un tramvai in aplicatie....
Linia 32 blocata cel putin de la ora 8, nici o notificare in infoStb...pe linia 47 nu apare nici un tramvai in aplicatie....
- Victor92
-
Posted:
-
Victor92
Pai cum sa apara tramvaie pe linia 47 daca sunt toate blocate pe Cascadelor si Preciziei ?!...
Pai cum sa apara tramvaie pe linia 47 daca sunt toate blocate pe Cascadelor si Preciziei ?!...
- reiny2000
-
Posted:
-
- Andrei Andraș
-
Posted:
-
Accidente / incidente
Andrei Andraș
S-a spus acum la radio că STB a anunțat pe Twitter (!) că s-a reluat circulația.
alliens wrote:
Linia 32 blocată
S-a spus acum la radio că STB a anunțat pe Twitter (!) că s-a reluat circulația.
- orex
-
Posted:
-
orex
Dis de dimineața a început nebunia.
La 6:30 la intersecția bd. Timișoara cu bd. gl. Vasile Milea.
PS
Reprezentanții STB, deja flați la fata locului, spuneau ca pana la ora aia nu ieșise nimic din depoul Militari!
Dis de dimineața a început nebunia.
La 6:30 la intersecția bd. Timișoara cu bd. gl. Vasile Milea.
IMG_20200206_063548.jpg (1.18 MB; downloaded 2935 times)
IMG_20200206_063711.jpg (1.37 MB; downloaded 2933 times)
PS
Reprezentanții STB, deja flați la fata locului, spuneau ca pana la ora aia nu ieșise nimic din depoul Militari!
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Si la 7:50 inca era coada de tramvaie acolo... Abia pe la 8 au inceput sa plece tramvaie dinspre Militari....
Si la 7:50 inca era coada de tramvaie acolo... Abia pe la 8 au inceput sa plece tramvaie dinspre Militari....
- Victor92
-
Posted:
-
Victor92
Conform info stb, si la aceasta ora tramvaiele liniilor 8,25 si 35 sunt blocate la Dedeman Cascadelor, la aproape 5 ore cand au iesit pe traseu!
O poza de pe Facebook - Liviu Olteanul - de la ora 08:40 pasaj Basarab.
Conform info stb, si la aceasta ora tramvaiele liniilor 8,25 si 35 sunt blocate la Dedeman Cascadelor, la aproape 5 ore cand au iesit pe traseu!
O poza de pe Facebook - Liviu Olteanul - de la ora 08:40 pasaj Basarab.
BF67E58C-B1C7-4F9A-BA7C-069850AA1D26.jpeg (76.63 KB; downloaded 2936 times)
- oc7avian
-
Posted:
-
oc7avian
Banda unică de pe Iuliu Maniu e nefuncțională. N-a fost deszăpezită complet și au creat un baraj de zăpadă undeva vizavi de Poli. Oricum, și pe zona curățată s-a împotmolit un Citaro (am uitat nr de parc)
Update: imediat de la stația de vizavi de Poli se circulă iar pe banda unică
Update 2: am cedat să aștept tramvai la stația Bd Iuliu Maniu. Primul tramvai venea în 20min (linia 10), restul și mai tragic. Am fugit în metrou să dau ocol spre Grozăvești, dau de efectul incidentului cu cele 2 metrouri defectate spre Dristor 2
Banda unică de pe Iuliu Maniu e nefuncțională. N-a fost deszăpezită complet și au creat un baraj de zăpadă undeva vizavi de Poli. Oricum, și pe zona curățată s-a împotmolit un Citaro (am uitat nr de parc)
Update 2: am cedat să aștept tramvai la stația Bd Iuliu Maniu. Primul tramvai venea în 20min (linia 10), restul și mai tragic. Am fugit în metrou să dau ocol spre Grozăvești, dau de efectul incidentului cu cele 2 metrouri defectate spre Dristor 2
- CiprianTRB
-
Posted:
-
CiprianTRB
Blocaj pe Strada Valea Cascadelor, tramvaiele liniei 8,25,35 blocate.
Blocaj pe Strada Drumul Osiei.
Cauza: Un Citaro e împotmolit în noroi și zăpadă... Autobuzele liniei 178,278 deviate pe la Complex Comercial Militari.
Blocaj pe Strada Valea Cascadelor, tramvaiele liniei 8,25,35 blocate.
Blocaj pe Strada Drumul Osiei.
Cauza: Un Citaro e împotmolit în noroi și zăpadă... Autobuzele liniei 178,278 deviate pe la Complex Comercial Militari.
- reiny2000
-
Posted:
-
reiny2000
Pe InfoSTB mai multe autobuze apar blocate în zona Academia Militară
Pe InfoSTB mai multe autobuze apar blocate în zona Academia Militară
- reiny2000
-
Posted:
-
reiny2000
STB pe Twitter: A fost reluata circulatia pe linia 41, la capat de linie Piata Presei, la ora 09:35.
STB pe Twitter: A fost reluata circulatia pe linia 41, la capat de linie Piata Presei, la ora 09:35.
- Florinds
-
Posted:
-
Florinds
Deci sa intelegem ca benzile unice nu pot fi deszapezite niciodata? Foarte tare, daca avem ninsori o iarna intreaga,iile punem cruce in perioada respectiva.
oc7avian wrote:
Deci sa intelegem ca benzile unice nu pot fi deszapezite niciodata? Foarte tare, daca avem ninsori o iarna intreaga,
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov
•
Choose destination