Topic: Interstatia Tudor Vladimirescu (DT34) - Parc Drumul Taberei
393 posts, 145313 views
📖 Pagination options
- orex
-
Posted:
-
Re: Interstatia Tudor Vladimirescu (DT34) - Parc Drumul Tabe
orex
Astazi, 02.02.2020, cam asa se prezinta arealul santierului CV!
Astazi, 02.02.2020, cam asa se prezinta arealul santierului CV!
Telemac-ul nedespartit!
IMG_20200202_135104.jpg (388.44 KB; downloaded 4787 times)
Telemac-ul avea carligul varat in CV, respectiv, in perimetrul CV, e vizibila intarirea cimentului la suprafata puturilor forate!
IMG_20200202_135130.jpg (504.86 KB; downloaded 4789 times)
Din acest puzzle vedeti ca lipseste ceva, nu? ;) Silozul de ciment vertical care a fost ridicat undeva marti sau miercuri saptamana aceasta!
IMG_20200202_135340.jpg (452.68 KB; downloaded 4786 times)
- orex
-
Posted:
-
orex
Wow! Nu mi-a venit sa cred ochilor ca-ntr-o zi de DUMINICA aici era forfota mare!
Wow! Nu mi-a venit sa cred ochilor ca-ntr-o zi de DUMINICA aici era forfota mare!
IMG_20200223_102544.jpg (453.23 KB; downloaded 4494 times)
IMG_20200223_102700.jpg (534.62 KB; downloaded 4508 times)
IMG_20200223_102753.jpg (466.28 KB; downloaded 4497 times)
- orex
-
Posted:
-
orex
Oare nu s-or fi terminat problemele aici, de si astazi, 07.03.2020, Telemac-ul era cu cablurile in pantecele CV?
Oare nu s-or fi terminat problemele aici, de si astazi, 07.03.2020, Telemac-ul era cu cablurile in pantecele CV?
IMG_20200307_131542.jpg (320.05 KB; downloaded 4168 times)
Imperturbabila macara Telemac! Parca nu se mai dezlipeste odata din zona!
IMG_20200307_131427.jpg (392.94 KB; downloaded 4171 times)
- survola
-
Posted:
-
survola
Nu a plecat Telemac-ul, în plus se mai plimbă și mini-excavatoare pe căi aeriene de mică înălțime.
Nu a plecat Telemac-ul, în plus se mai plimbă și mini-excavatoare pe căi aeriene de mică înălțime.
DSC_0281.JPG (826.52 KB; downloaded 3944 times)
- orex
-
Posted:
-
orex
Ultima reduta, care vad ca, inca, n-a fost cucerita! E ”galagie” mare, de utilaje, aici!
Ultima reduta, care vad ca, inca, n-a fost cucerita! E ”galagie” mare, de utilaje, aici!
Telemac-ul o fi imbatranit ca sta la umbra...de rusine!! :lol: :lol: :lol:
20200517_130527.jpg (381.59 KB; downloaded 3511 times)
20200517_130559.jpg (368.98 KB; downloaded 3512 times)
20200517_130652.jpg (428.75 KB; downloaded 3511 times)
Dar, incet, incet se gată si ”cosmelia asta”!
20200517_130858.jpg (368.16 KB; downloaded 3509 times)
- CataOT
-
Posted:
-
CataOT
Doua poze preluate de la colegii ''de dincolo'' , userul v-gheorghica.
Acesta ne relateaza ca in aceasta zona a fost o ranforsare pe aceasta interstatie si linia tehnologica era cu balast si traverse, ceea ce va intarzia inceperea testelor.
https://ibb.co/RB8bcN9
https://ibb.co/sbHd0Bn
Doua poze preluate de la colegii ''de dincolo'' , userul v-gheorghica.
Acesta ne relateaza ca in aceasta zona a fost o ranforsare pe aceasta interstatie si linia tehnologica era cu balast si traverse, ceea ce va intarzia inceperea testelor.
https://ibb.co/RB8bcN9
https://ibb.co/sbHd0Bn
- Valentin
-
Posted:
-
Valentin
Intrebare, intrebatoare.. nu pot realiza "testele" inafara de portiunea asta? Si aici ma refer strict pe tronsonul Eroilor - T.Vladimirescu si invers? (asta presupunand ca aceasta "ranforsare" afecteaza ambele tunele)
Intrebare, intrebatoare.. nu pot realiza "testele" inafara de portiunea asta? Si aici ma refer strict pe tronsonul Eroilor - T.Vladimirescu si invers? (asta presupunand ca aceasta "ranforsare" afecteaza ambele tunele)
- CataOT
-
Posted:
-
CataOT
Nu pare a fi vorba de ranforsare ci daca observi in aceea zona nu este linie pusa, si asta dureaza.
Nu pare a fi vorba de ranforsare ci daca observi in aceea zona nu este linie pusa, si asta dureaza.
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Este vorba de racordul Centralei de Ventilatie de interstatie / Statiei de pompare cu tunelul. Atata timp cat lucrarile nu sunt gata, nu se poate monta linia, ce e asa de greu de inteles?
Este vorba de racordul Centralei de Ventilatie de interstatie / Statiei de pompare cu tunelul. Atata timp cat lucrarile nu sunt gata, nu se poate monta linia, ce e asa de greu de inteles?
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Cum a spus și Adrian Rosca, acolo e CV - ul și Instalația de evacuare a apelor, nu e nicio ranforsare !
Când au fost făcute fotografiile ?
Cum a spus și Adrian Rosca, acolo e CV - ul și Instalația de evacuare a apelor, nu e nicio ranforsare !
Când au fost făcute fotografiile ?
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
20 mai. Ranforsarea cu cintre exista, dar scopul ei este de a pastra stabilitatea tunelului in timpul executiei galeriei de ventilatie, urmand a se demonta dupa finalizarea betonarii galeriei.
In final va arata asa:
20 mai. Ranforsarea cu cintre exista, dar scopul ei este de a pastra stabilitatea tunelului in timpul executiei galeriei de ventilatie, urmand a se demonta dupa finalizarea betonarii galeriei.
In final va arata asa:
- Valentin
-
Posted:
-
Valentin
Eu cel putin am pus in ghilimele special "ranforsare", dar intrebarea mea ramane valabila. Cine se pricepe si ma poate lamuri daca e obligatoriu sa fie gata acest mic segment, pentru a incepe probele? (cum ziceam, nu se poate incepe pe bucati? Eroilor- T.Vladimirescu fiind un exemplu)
Eu cel putin am pus in ghilimele special "ranforsare", dar intrebarea mea ramane valabila. Cine se pricepe si ma poate lamuri daca e obligatoriu sa fie gata acest mic segment, pentru a incepe probele? (cum ziceam, nu se poate incepe pe bucati? Eroilor- T.Vladimirescu fiind un exemplu)
- icee
-
Posted:
-
icee
Pai ori testam magistrada cap-coada, ori ce facem?
Pai ori testam magistrada cap-coada, ori ce facem?
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Pe bucatele, din 5 in 5m. Daca totul merge bine, marim intervalul la 10m.
Pe bucatele, din 5 in 5m. Daca totul merge bine, marim intervalul la 10m.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020
•
Choose destination