Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

Topic: Discuții despre transportul regional din Ilfov (4XX)

2559 posts, 1049497 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 113 114 115 116 117 118 119  ... 183

📖 Pagination options
Re: Discuții despre traseele regionale ale STB (R 4XX - Ilfo punmeister

Nu vor fi diamante, vor fi doar Procity 12, atat diesel cat si CNG.

Re: Discuții despre traseele regionale ale STB (R 4XX - Ilfo cris_m

R406 a trecut la Titan intre timp, asa cum au anuntat colegii pe forum. Astazi fiind in zona Granitul, l-am surprins pe 4495 pe aceasta linie, afisajele functionau dar nu au iesit in poza. Firma acestui autobuz mai are probleme uneori, de aceea are foaie in geam...
20200131_103627-2016x1512.jpg (667.18 KB; downloaded 7332 times)

Re: Serviciul de Transport Voluntari Daniel2000

Cerintele date de ADPBI pentru autobuzele care circula in Ilfov era ca autobuzele sa fie minim euro 5, sa aiba capacitate de minim 80 de persoane si sa aiba pana intr-un milion de kilometri. VDL-urile STV-ului nu respectă aceste cerințe, capacitatea maxima a VDL-uilor STV-ului este de 42 de persoane, nu de 80. Cum de totusi circula pe trasee regionale in Ilfov?

Re: Serviciul de Transport Voluntari cris_m

Eu as zice pentru ca sunt cu mult peste dubele alea de erau inainte....

Re: Serviciul de Transport Voluntari alexandru_gr

cris_m wrote:
Eu as zice pentru ca sunt cu mult peste dubele alea de erau inainte....

Cristi, dubele inca exista in flota Nicarom.
Le gasesti in liniile 146,147, si 346.

Re: Serviciul de Transport Voluntari dekolor

Dragoscat4609 wrote:
Cerintele date de ADPBI pentru autobuzele care circula in Ilfov era ca autobuzele sa fie minim euro 5, sa aiba capacitate de minim 80 de persoane si sa aiba pana intr-un milion de kilometri. VDL-urile STV-ului nu respectă aceste cerințe, capacitatea maxima a VDL-uilor STV-ului este de 42 de persoane, nu de 80. Cum de totusi circula pe trasee regionale in Ilfov?

STB nu trimitea Euro 3 pe R413?

Re: Serviciul de Transport Voluntari andrei11

:shock:  
Cum să aibă capacitatatea de 42 de persoane ?
Așa, ochiometric vreo 30 intră ( înghesuite ) într-un maxitaxi din acela amărât.

autobuzele VDL ale STV au capacitatea de 80 de locuri conform wikipedia

https://en.wikipedia.org/wiki/Berkhof_Ambassador

Re: Serviciul de Transport Voluntari Daniel2000

dekolor wrote:
Dragoscat4609 wrote:

STB nu trimitea Euro 3 pe R413?

Autobuzele Euro 3 ale STB-ului au fost achiziționate in 2006, la vremea respectivă erau autobuze foarte moderne si logic ca STB-ul trimite autobuzele cele mai vechi pe regionale pentru ca nu au de ales, ca de nu or trimite Otokar. In schimb STV trimite Euro 3-uri pe regionale, Euro 3-uri care au fost achiziționate in 2019, putea sa cumpere autobuze mult mai moderne decat autobuze din 2003. Acum in prezent, majoritatea firmelor de transport cumpara autobuze electice sau hibride, iar STV cumpara in 2019 autobuze euro 3 ca sa le trimită pe regionale in Ilfov, smart...

Ai dreptate aici, am gresit eu :bere:

Din ce stiu toate autobuzele STV achizitionate recent sunt cu norma de poluare 5

Re: Serviciul de Transport Voluntari CiprianTRB

Cele roșii sunt Euro 3 care sunt în număr de 20, iar cele verzi care sunt în număr de 30 sunt Euro 5.

Re: Serviciul de Transport Voluntari andrei11

De unde știi că celor roșii nu li s-au schimbat motoarele ?
Mai sunt și unele albastre, astea cum le clasifici ?

sau cel alb...

Re: Serviciul de Transport Voluntari CiprianTRB

Nu știu ce motor au exemplarele mai "exotice"...  :oops:

Go to page:  1  ... 113 114 115 116 117 118 119  ... 183

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463861 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”