MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei

819 posts, 372263 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 53 54 55 56 57 58 59

📖 Pagination options
Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei Valentin

catalinp wrote:
Hehe....greu cu Politia Locala. Am sunat luni si a zis ca trimite o masina, dar nu am vazut niciun fluturas la parbriz, deci nu a venit nimeni. Miercuri insa am fost placut surprins sa vad un politist cu masina smechera ca isi pierdea timpul sa scrie amenzi. A scris pentru 6 masini (cate 3 pe fiecare banda) parcate inainte de trecere. Am vorbit putin cu el, a zis ca el si colegii lui vor veni cat de des vor putea si ca se vor lua masuri chiar pentru a fi ridicate masinile, dar asta e treaba primariei. A zis ca sunt foarte multe sesizari (ma mir, credeam ca doar eu sesizez).

Daca sunt foarte multe sesizări de ce nu trimit mai mulți oameni? Echipaj de 4, curăță bulevardul mai repede decât 1,2 și după se pot redistribuii.  Politia locala sa colaboreze cu ei, sa ii ajute.. greu

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei andreiiul

Diferenta intre locala si cei pe care i-ai vazut e mare. Tu ai prin Politia Rutiera in actiune (deci chiar amenzi dadea) pe cand Locala poate doar sa puna notificari sau invitatii la sediu. Din pacate Rutiera nu prea are timp si resurse sa se mai ocupe de zonele mai marginase ale Bucurestiului in privinta traficului de zi cu zi.

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei orex

Se plang de lipsa resurselor financiare la buget?!
Aici au de unde a le ”atrage”, totul e sa vrea.  :yes:
PS
O sa ingros si eu randurile celor viciati de aceasta situatie in zona, initiind sesizari catre ”domniile” lor, cu probele culese de-a lungul vremii. Daca vor, fac zilnic instantanee ale neputintei, ignorantei lor!
Ia sa-i vedem pe vreunul dintre ”bizoni” cand se duc in alte tari mai sunt atat de ingnoranti unde-si lasa masina?! Nu, ca acolo ii arde la ”bozonar” de nu se vad. Asa pentru delectare https://www.striblea.ro/cum-platesti-za ... 0-de-euro/.
Pai daca ”bizonii” ar fi incaltati cu o asemenea amenda, de aceeasi suma, chiar si in moneda locala ar mai tine mortis sa devina recidivisti?! Eu zic ca s-ar uita...adanc in portofel!! ;)  :lol:  :lol:  :lol:

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei aztec

Oricum situatia e extinsa, aproape de scapare de sub control. ..
Deja avem situatia prezenta la Romancierilor..la Valea Argeșului si Râul Doamnei..cam pe toata "bucla" cu foarte putine exceptii.
Ca eficienta putem da exemplul cum se parca ani de-a randul in dreptul complexului Orizont...unde era chiar sediul poliției locale...sau la CC pe Academiei unde e sediul MAI...
Adica....e clara eficienta..

Dar am vazut ca locala poate daca vrea...in sectorul 1..

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei Florinds

Da... S-a ajuns ca un bulevard cu trei benzi pe sens sa fie redus la o straduta de cartier, practic o singura banda utila in mare parte intre Raul Doamnei si Ialomitei si invers, fara nicio lucrare ramasa de efectuat (poate foarte putin in dreptul accesurilor de metrou). Pur si simplu se circula foarte greu din cauza acestor parcari la ore de varf.
Deja eu personal o consider o cauza pierduta... Brigada Rutiera primeste bani degeaba si ar trebui platita doar de cei din zona centrala!

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei ByOnu

Florinds wrote:
Brigada Rutiera primeste bani degeaba si ar trebui platita doar de cei din zona centrala!

Ha? De unde ai dedus ca Brigada Rutiera face CEVA in centru? Este jale..

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei Albert

Brigada rutieră nu face nimic pe nicăieri. Au ordin de la PMB sa nu supere șoferii...

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei subway guru

Eu cred ca e o manevra, menita sa ne enerveze in asa hal incat sa ne forteze sa iesim in strada...  :o

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei Florinds

ByOnu wrote:
Florinds wrote:
Brigada Rutiera primeste bani degeaba si ar trebui platita doar de cei din zona centrala!

Ha? De unde ai dedus ca Brigada Rutiera face CEVA in centru? Este jale..

Chiar azi am vazut un politist pe Calea Calarasilor si l-am auzit cand cerea actele pentru stationare interzisa. Am auzit ca se ridica masini pe Dorobanti. O perioada supravegheau banda unica de pe Splai... Am tras concluzia ca prin Centru mai misca ceva.

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei Cristi N

Poate intre doua coloane oficiale mai au timp sa scrie si cate o amenda. De la alea nu se poate taia niciun agent dar pentru restul misiunilor, da-i incolo ca merge si asa.

Aseara, fiind pe str. Lujerului era un echipaj format din 4 stimabili cu ”epoleti” si ne-au invederat sa nu parcam pe trotuar in dreptul vulcanizarii! Astia nu ca trebuie sanctionati, trebuie dati afara, chiar daca nu li s-a uscat cerneala pe Ordin! La cca. 2-3 km (R.D., Brancusi, Romancierilor) era ”paine” de mancat dar n-aveau cum sa se ”afirme” ca si curcanii...vocal! Pacat ca si cei mai tineri, inrolati in ”sistem” preiau, instant, metehnele unora care au fost protagonisiti in vremuri mai tulburi!

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei aztec

De pe 1 feb revine pe fostul amplasament si statia Raul Doamnei spre centru.
Comunicatul "oficial" era lipit pe stalpul statiei

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei sab

Stalpii acestia ramasi in mijlocul trotuarului...au vreun rol ?
Raul Doamnei.jpg (275.33 KB; downloaded 3882 times)

Au avut...
cum se vede
Acum fac parte din ”peisajul” cotidian pana cineva ii va ”revendica” si ii va suprima!
Te miri?!
Uite antecedente...mult mai izbitoare! :rofl:  :rofl:  :rofl:
aici
si p-aci

Go to page:  1  ... 53 54 55 56 57 58 59

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463855 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”