Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splaiul Unirii - Șos. Vitan-Bârzești (2010 - 2023)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2321 posts, 695504 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 134 135 136 137 138 139 140  ... 166

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Nici eu nu cred ca au fost taiate. In primul rand nu sunt ale celor de la Sere. Sunt propietatea RADET, sau cum s-or mai fi numit sau chiar ale CET  Sud.

Re: Pasaj subteran Hațeganu-Iriceanu // Vitan Bârzești-Olten danutzu_2910

viewtopic.php?f=16&t=5046&p=344775#p344749
andrei11 wrote:
Tot ByOnu a făcut rost de un alt PUZ mai recent.

Da, asta este PUZ pentru viitorul centru pentru arest al DGPMB (sau Arestul Central)...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Sorin62

^^
Sunt proprietatea RADET, erau PENTRU sere, nu mai sunt folosite de ani buni, de când Serele au renunțat la încălzirea prin RADET că era prea scump.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului URANUS

In curtea celor de la PS3 (centrul de sortare a deșeurilor) se zaresc 3 prime segmente de stalp metalic.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Azi se zareau 5 stalpi...
Vezi la poze.

Re: Pasaj subteran Hațeganu-Iriceanu // Vitan Bârzești-Olten CosminP

Ma tot uit la planuri si nu prea inteleg, adica se face un pasaj Hateganu-Oltenitei , inteleg de unde ar incepe pe Hateganu, dar pe Oltenitei? sau Vitan Barzesti? Daca ar fi perpendicular pe Vitan Barzesti... ar duce unde ? in unitatea militara?

Re: Pasaj subteran Hațeganu-Iriceanu // Vitan Bârzești-Olten andrei11

E simplu, cu albastru am desenat rampa / panta iar cu roșu pasajul subteran  propriuzis.
1-30-2020 6-40-24 PM.jpg (251.47 KB; downloaded 3605 times)

:bere:
Asta da veste buna!!
Deja ma gandesc cum o sa merg pe pasaj.... :D

Rau este ca imi distrug suspensia la masina, pe Hateganu...
#HaiCaSePoate un strat de asfalt....

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului URANUS

Dupa ce se va "da in trafic" :) pasajul va fi jale pe Hateganu daca nu se face ceva la intersectia cu Vitan Barzesti unde 99% fac stanga spre Oltenitei (semafor, giratoriu, politai non-stop, nu stiu...ceva orice, ca de pasaj sub/suprateran nu poate fi vorba in urmatorii 3 ani.

Multumim TibiV pentru reportaj!

Nici nu stiu ce ar fi mai bine la intersecția Hațeganu - Vitan Bârzești, ceva provizoriu, evident...
O sa fie si mai crâncen dacă se apuca cândva de pasajul ăla subteran... vehiculat prin PUZ-uri....
Eu zic ca nu o sa se faca pasaj... Ar fi suficient un giratoriu....
Sau semafor?  :think:

Re: Pasaj subteran Hațeganu-Iriceanu // Vitan Bârzești-Olten danutzu_2910

Apropo de pasajul asta, a facut careva vreun studiu de trafic, adica cei care ies de pe Hateganu, si fac stanga, in ce directie merg de la intersectia Oltenitei cu Vitan-Barzesti?
Inteleg ca este pe Inelul...n-spelea, dar daca traficul zice altfel... il facem ca este pe inel?

Re: Pasaj subteran Hațeganu-Iriceanu // Vitan Bârzești-Olten andreiiul

Din ce am observat eu, cei care vin de pe Hateganu se impart orarecum 60 % drept inainte pe Iriceanu si restul spre Popesti.

Re: Pasaj subteran Hațeganu-Iriceanu // Vitan Bârzești-Olten CosminP

Multumesc Andrei11 pentru explicatie.

Au aparut pe poziție 2 bucati din cadrul 8A....

Go to page:  1  ... 134 135 136 137 138 139 140  ... 166

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splaiul Unirii - Șos. Vitan-Bârzești (2010 - 2023)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463912 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”