Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
2321 posts, 695364 views
📖 Pagination options
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
danutzu_2910
Nici eu nu cred ca au fost taiate. In primul rand nu sunt ale celor de la Sere. Sunt propietatea RADET, sau cum s-or mai fi numit sau chiar ale CET Sud.
Nici eu nu cred ca au fost taiate. In primul rand nu sunt ale celor de la Sere. Sunt propietatea RADET, sau cum s-or mai fi numit sau chiar ale CET Sud.
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
Re: Pasaj subteran Hațeganu-Iriceanu // Vitan Bârzești-Olten
danutzu_2910
viewtopic.php?f=16&t=5046&p=344775#p344749
Da, asta este PUZ pentru viitorul centru pentru arest al DGPMB (sau Arestul Central)...
viewtopic.php?f=16&t=5046&p=344775#p344749
andrei11 wrote:
Tot ByOnu a făcut rost de un alt PUZ mai recent.
Da, asta este PUZ pentru viitorul centru pentru arest al DGPMB (sau Arestul Central)...
- Sorin62
-
Posted:
-
Sorin62
^^
Sunt proprietatea RADET, erau PENTRU sere, nu mai sunt folosite de ani buni, de când Serele au renunțat la încălzirea prin RADET că era prea scump.
^^
Sunt proprietatea RADET, erau PENTRU sere, nu mai sunt folosite de ani buni, de când Serele au renunțat la încălzirea prin RADET că era prea scump.
-
- URANUS
-
Posted:
-
URANUS
In curtea celor de la PS3 (centrul de sortare a deșeurilor) se zaresc 3 prime segmente de stalp metalic.
In curtea celor de la PS3 (centrul de sortare a deșeurilor) se zaresc 3 prime segmente de stalp metalic.
- TibiV
-
Posted:
-
- CosminP
-
Posted:
-
CosminP
Ma tot uit la planuri si nu prea inteleg, adica se face un pasaj Hateganu-Oltenitei , inteleg de unde ar incepe pe Hateganu, dar pe Oltenitei? sau Vitan Barzesti? Daca ar fi perpendicular pe Vitan Barzesti... ar duce unde ? in unitatea militara?
Ma tot uit la planuri si nu prea inteleg, adica se face un pasaj Hateganu-Oltenitei , inteleg de unde ar incepe pe Hateganu, dar pe Oltenitei? sau Vitan Barzesti? Daca ar fi perpendicular pe Vitan Barzesti... ar duce unde ? in unitatea militara?
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
E simplu, cu albastru am desenat rampa / panta iar cu roșu pasajul subteran propriuzis.
E simplu, cu albastru am desenat rampa / panta iar cu roșu pasajul subteran propriuzis.
1-30-2020 6-40-24 PM.jpg (251.47 KB; downloaded 3602 times)
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Asta da veste buna!!
Deja ma gandesc cum o sa merg pe pasaj....
Rau este ca imi distrug suspensia la masina, pe Hateganu...
#HaiCaSePoate un strat de asfalt....
Asta da veste buna!!
Deja ma gandesc cum o sa merg pe pasaj....
Rau este ca imi distrug suspensia la masina, pe Hateganu...
#HaiCaSePoate un strat de asfalt....
-
- URANUS
-
Posted:
-
URANUS
Dupa ce se va "da in trafic"
pasajul va fi jale pe Hateganu daca nu se face ceva la intersectia cu Vitan Barzesti unde 99% fac stanga spre Oltenitei (semafor, giratoriu, politai non-stop, nu stiu...ceva orice, ca de pasaj sub/suprateran nu poate fi vorba in urmatorii 3 ani.
Multumim TibiV pentru reportaj!
Dupa ce se va "da in trafic"
Multumim TibiV pentru reportaj!
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Nici nu stiu ce ar fi mai bine la intersecția Hațeganu - Vitan Bârzești, ceva provizoriu, evident...
O sa fie si mai crâncen dacă se apuca cândva de pasajul ăla subteran... vehiculat prin PUZ-uri....
Eu zic ca nu o sa se faca pasaj... Ar fi suficient un giratoriu....
Sau semafor?
Nici nu stiu ce ar fi mai bine la intersecția Hațeganu - Vitan Bârzești, ceva provizoriu, evident...
O sa fie si mai crâncen dacă se apuca cândva de pasajul ăla subteran... vehiculat prin PUZ-uri....
Eu zic ca nu o sa se faca pasaj... Ar fi suficient un giratoriu....
Sau semafor?
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Apropo de pasajul asta, a facut careva vreun studiu de trafic, adica cei care ies de pe Hateganu, si fac stanga, in ce directie merg de la intersectia Oltenitei cu Vitan-Barzesti?
Inteleg ca este pe Inelul...n-spelea, dar daca traficul zice altfel... il facem ca este pe inel?
Apropo de pasajul asta, a facut careva vreun studiu de trafic, adica cei care ies de pe Hateganu, si fac stanga, in ce directie merg de la intersectia Oltenitei cu Vitan-Barzesti?
Inteleg ca este pe Inelul...n-spelea, dar daca traficul zice altfel... il facem ca este pe inel?
- andreiiul
-
Posted:
-
andreiiul
Din ce am observat eu, cei care vin de pe Hateganu se impart orarecum 60 % drept inainte pe Iriceanu si restul spre Popesti.
Din ce am observat eu, cei care vin de pe Hateganu se impart orarecum 60 % drept inainte pe Iriceanu si restul spre Popesti.
- CosminP
-
Posted:
-
CosminP
Multumesc Andrei11 pentru explicatie.
Multumesc Andrei11 pentru explicatie.
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Au aparut pe poziție 2 bucati din cadrul 8A....
Au aparut pe poziție 2 bucati din cadrul 8A....
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splaiul Unirii - Șos. Vitan-Bârzești (2010 - 2023)
•
Choose destination