Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

Topic: Discuții despre transportul regional din Ilfov (4XX)

2559 posts, 1049396 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 112 113 114 115 116 117 118  ... 183

📖 Pagination options
Re: Serviciul de Transport Voluntari Racovita

Si care ar fi traseele pentru R461 si R449?

Nu stiu daca s-a mai discutat si am ratat.

Merci

Si care ar fi traseele pentru R461 si R449?

Nu stiu daca s-a mai discutat si am ratat.

Merci

Re: Serviciul de Transport Voluntari dekolor

R449 o sa fie actualul R459, iar R459 o sa fie limitat la Pod CFR Tunari.

R461 are traseu comun cu R416 pana pe Strada Popasului, dupa are urmatorul traseu: A3 - Sos. Fabrica de Glucoza - Calea Floreasca - Sos. Stefan cel Mare, cu intoarcere pe Calea Floreasca - Calea Dorobanti - Bd. Mircea Eliade - Str. Ceaikovski - Barbu Vacarescu - Sos. Fabrica de Glucoza - A3 - Strada Popasului, dupa care continua pe traseul lui R416. Cel putin asta am inteles eu din documentul postat aici pe forum.

Am incercat sa "desenez" traseul lui R461:
Tur (Voluntari -> Stefan cel Mare)

Retur (Stefan cel Mare -> Voluntari)

Google nu m-a lasat sa "duc" traseul pe Sos. Fabrica de Glucoza, varianta corecta din document ar fi cea cu verde.

Traseul desenat de tine pentru R461 ar fi un traseu foarte ok pentru multi copii din Voluntari si Pipera care merg la licee in oras in zona St cel Mare/Dorobanti.
Pe traseul Promenada - St Cel Mare unde nu mai circula tramvai ar putea fi introdus autobuz care sa circule pe linia de tramvai, linie separata de restul traficului prin garduri. Ar fi un traseu care ar mai usura putin metroul din zona Pipera/Aurel Vlaicu.

O data cu acel traseu ar trebuie facute si urmatoarele modificari de traseu pentru optimizare:
- 449  si 450 sa ramana cu intoarcere prin Pompeiu/Gara Herastrau/sos Pipera
- 459 sa mearga pe Petricani pana la Sos Colentina sau chiar pana la gara Obor
- 416 sa meraga pe sos Pipera pana la giratoriul de la Herastrau sau chiar Charles de Gaule.

Ar mai evita aglomeratia de pe Pompeiu si ar fi si rute alternative.

Re: Discuții despre traseele regionale ale STB (R 4XX - Ilfo andreiiul

Urmeaza sa fie semnat contract pt loturile castigate de Asocierea  S&S Groupe Prodimpex - Nicarom - AXI. Am gasit pe site-ul primariei Popesti proiect de HCL pt imputernicirea primarului.
Ar fi vorba de R409 (Bucur Obor - Merii Petchi), R410 (Bucur Obor - Moara Vlasiei) si R 415 (Bucur Obor - Sitaru) din lot 1. Cf document se vor utiliza Isuzu Citybus Euro 5 si BMC Procity Euro 6 (noi achizitie 2019)

https://xn--primria-popeti-leordeni-7tc ... 1859v2.pdf.

Atentie: documentul este mare (peste 800 pagini)

Re: Discuții despre traseele regionale ale STB (R 4XX - Ilfo punmeister

In document apar si 27 de autobuze Procity 12 CNG pentru Nicarom Trans Express SRL.

Re: Discuții despre traseele regionale ale STB (R 4XX - Ilfo Daniel2000

Nu era vorba ca STV-ul sa ia traseele alea? Nu asa a stat treaba la început cand s-a infiintat acest proiect? Nu era vorba ca traseele care se aflau in acele loturi scoase la licitație sa fie operate de privați, iar restul traseelor sa fie operate de STB? Nu era mult mai simplu ca STV-ul sa opereze traseele R409, R410, R415. Traseele astea sunt trasee foarte lungi si necesita foarte multe ture. De exemplu, pe R409 ar fi nevoie de circa 9 ture ca sa faca față. Nu era bine daca STV-ul opera linia asta? Pentru ce a dat pandele(scris intenionat cu litere mici) 1 milion de euro? Ca sa cumpere niste autobuze si sa le bage pe trasee cu 3 ture sau 4 ture cum e R411 sau R417? Iar traseele unde chiar era nevoie sa fie operate de STV, sa fie operate de o alta firma privata?Nu era vorba ca si R445 sa fie la privat, adica la STV si sa aiba 9 ture? Nu se putea face in asa fel incat traseele R411, R412, R413, R417 si R449 sa fie operate de STB, fiindca sunt trasee care nu necesita foarte multe ture, iar traseele R409, R410, R415 si R445 sa fie operate de STV, fiindca sunt trasee care au nevoie chiar si de cate 9 ture, STB-ului fiindui foarte greu sa opereze pe aceste trasee?

Re: Discuții despre traseele regionale ale STB (R 4XX - Ilfo alexandru_gr

Din câte am citit asocierea aceasta va opera doar traseele rămase ce nu au fost luate de ceilalți privați.

Cum adica? 409, 410 si 415 nu au fost luate de STV? Pai nu traseele acestea erau principalele trasee pe care STV-ul trebuia sa le opereze, iar restul traseelor care trec prin Voluntari sa fie operate de STB?

Discuții despre traseele regionale ale STB (R 4XX - Ilfov) Andrei Andraș

Contează acum ce nație de autobuz vine în stație? Dacă e Mercedes, VDL sau BMC? Contează că s-a implementat tariful unic indiferent de operator și gata. Nu degeaba a cumpărat Nicarom 27 de autobuze doar pentru 3 linii.

Nu degeaba a cumparat Nicarom 27 de autobuze, dar degeaba a cumparat pandele 50 de autobuze, in valoare de 1 milion de euro. Pentru ce a mai luat 50 de autobuze? Ca sa le bage pe linii ca 417 sau 411 care au 3 ture si 4 ture. Nu era mult mai simplu ca pe liniile acestea sa circule STB, iar STV sa opereze liniile 409, 410 si 415. Iar Nicarom sa opereze traseele din Cernica, avand autobaza in Pantelimon si ar avea accesul si retragerea mult mai usoara fata de STV. Daca se stia de la bun început ca STV-ul nu va opera pe liniile 409, 410 si 415 mai bine numai lua cele 50 de autobuze, iar pe liniile 411, 412, 413, 417 si 459 opera STB-ul...

Re: Discuții despre traseele regionale ale STB (R 4XX - Ilfo CiprianTRB

Conform documentului, pe lângă lotul 1, Nicarom a mai câștigat și loturile 2 și 4.
Deci în următoarea perioada vor apărea următoarele linii:

R401 Burias-Periș(Gară) 1/1
R404 Ciorogarla-Magurele-Alunisu-Jilava 4/4
R409 Bucur Obor - Merii Petchii 9/6
R410 Bucur Obor - Moara Vlasiei 6/3
R415 Bucur Obor - Sitaru 9/6
R420 Piața Eroii Revoluției - Vidra 6/3
R445 Piața Presei Libere - Micșunesti 9/5
R453 Republica-Dragonul Roșu 3/2
R456 Republica - Pantelimon 3/2
R471 1 Decembrie - Copaceni 1/1

Și teoretic ar trebui sa fie transferate de la STB la Nicarom următoarele linii:
R418 Piața Eroii Revoluției - Copaceni 2/2
R443 Piața Presei Libere - Periș 8/4
R444 Piața Presei Libere - Piscu 9/5

Re: Discuții despre traseele regionale ale STB (R 4XX - Ilfo ticker

Sunt curios daca vom avea si Diamante... nu de alta dar vad si acte ale BMC Truck&BUS S.A.

Go to page:  1  ... 112 113 114 115 116 117 118  ... 183

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463842 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”