Topic: Discuții despre transportul regional din Ilfov (4XX)
2559 posts, 1049845 views
📖 Pagination options
-
- Victor92
-
Posted:
-
Re: Discuții despre traseele regionale ale STB (R 4XX - Ilfo
Victor92
@GPS: Acela a fost un traseu propus de catre mine.
Intre timp l-am aflat pe cel din programul de circulatie:
Traseul de acces/retragere : Pipera - Barbu Vacarescu - Stefan cel Mare - Mihai Bravu - Iancului - Pantelimon - Cernica - Caldararu.
60 de minute.
Urma sa il pun la prezentarea liniei R406, dar vad ca esti nerabdator mare
@GPS: Acela a fost un traseu propus de catre mine.
Intre timp l-am aflat pe cel din programul de circulatie:
Traseul de acces/retragere : Pipera - Barbu Vacarescu - Stefan cel Mare - Mihai Bravu - Iancului - Pantelimon - Cernica - Caldararu.
60 de minute.
Urma sa il pun la prezentarea liniei R406, dar vad ca esti nerabdator mare
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Sigur nu e prin Pallady, pe autostradă? Nu văd de ce ar veni dinspre Vatra altfel...
Sigur nu e prin Pallady, pe autostradă? Nu văd de ce ar veni dinspre Vatra altfel...
-
- Victor92
-
Posted:
-
-
- Victor92
-
Posted:
-
Victor92
Floreasca a preluat R448 de la Pipera. Conform Info STB, se afla la schimbul 1 azi: 4537, 4545, 4560.
Floreasca a preluat R448 de la Pipera. Conform Info STB, se afla la schimbul 1 azi: 4537, 4545, 4560.
- nicusior
-
Posted:
-
nicusior
Incepand de azi 21.02 linia gratuita intre Dragronul Rosu si statia de metrou Costin Georgian se desfiinteaza. Circula zvonuri ca baga STB o linie intre Republica si Dragonul Rosu prin sat Fundeni si Dobroesti.
Incepand de azi 21.02 linia gratuita intre Dragronul Rosu si statia de metrou Costin Georgian se desfiinteaza. Circula zvonuri ca baga STB o linie intre Republica si Dragonul Rosu prin sat Fundeni si Dobroesti.
-
- Costin
-
Posted:
-
Costin
STB nu "baga" nimic de capul lor, ei doar plimba vehicule pe niste trasee care nu le apartin, atat. "Bagatul liniei" il face ADTPBI si presupune HCL-uri in localitatile strabatute de noua linie. Exista asa ceva?
Deci, sa lasam zvonurile acolo unde le e locul.
De asemenea, ai facut praf ortografia in randul ala pe care l-ai scris, acum arata decent mesajul tau ca l-am editat eu...
STB nu "baga" nimic de capul lor, ei doar plimba vehicule pe niste trasee care nu le apartin, atat. "Bagatul liniei" il face ADTPBI si presupune HCL-uri in localitatile strabatute de noua linie. Exista asa ceva?
Deci, sa lasam zvonurile acolo unde le e locul.
De asemenea, ai facut praf ortografia in randul ala pe care l-ai scris, acum arata decent mesajul tau ca l-am editat eu...
-
- CiprianTRB
-
Posted:
-
CiprianTRB
Este adevărat ca se desființează linia Dragonul Roșu - Costin Georgian.
Sursa : https://www.facebook.com/21997956143085 ... 839483738/
Despre înființarea unei linii regionale va pot spune ca linia nu va fi operata de STB, ci de S&S Groupe-Nicarom Trans-Axi Tours, va avea indicativul R453 Republica-Dragonul Roșu și va circula pe urmatorul traseu:
DUS: Republica - Morarilor- Dobroești primărie - Nicolae Bălcescu - Șoseaua Dobroesti Fundeni - Zorilor - Drumul Gării - Dragon;
ÎNTORS: Dragon - Drumul Gării - Mărului - Doinei- Zorilor - Șoseaua Dobroesti Fundeni - Nicolae Bălcescu - Morarilor - Republica.
Pe aceasta linie vor circula autobuze BMC Neocity.
Este adevărat ca se desființează linia Dragonul Roșu - Costin Georgian.
Stimati comercianţi şi vizitatori,
Vă aducem la cunoştinţă că, începând din data de 21 ianuarie 2020, cursa de autobuze de pe ruta Dragonul Roşu - Costin Georgian va fi suspendată.
Cursa de pe ruta Dragonul Roşu - Fundeni - Colentina va funcţiona în continuare cu acelaşi program.
Vă mulţumim pentru înţelegere.
Sursa : https://www.facebook.com/21997956143085 ... 839483738/
Despre înființarea unei linii regionale va pot spune ca linia nu va fi operata de STB, ci de S&S Groupe-Nicarom Trans-Axi Tours, va avea indicativul R453 Republica-Dragonul Roșu și va circula pe urmatorul traseu:
DUS: Republica - Morarilor- Dobroești primărie - Nicolae Bălcescu - Șoseaua Dobroesti Fundeni - Zorilor - Drumul Gării - Dragon;
ÎNTORS: Dragon - Drumul Gării - Mărului - Doinei- Zorilor - Șoseaua Dobroesti Fundeni - Nicolae Bălcescu - Morarilor - Republica.
Pe aceasta linie vor circula autobuze BMC Neocity.
-
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Ok, perfect, deci decizia la nivel de ADI exista, eu asta intrebam.
Ok, perfect, deci decizia la nivel de ADI exista, eu asta intrebam.
- rosetti61
-
Posted:
-
rosetti61
Mai este 440 - ca inca mai pleaca maxi taxi de la Presei spre alte destinatii?
Mai este 440 - ca inca mai pleaca maxi taxi de la Presei spre alte destinatii?
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
Fostul 440 maxi spre Periș nu mai există. Mai erau ceva dube spre Sitaru, Micșunești etc.
Fostul 440 maxi spre Periș nu mai există. Mai erau ceva dube spre Sitaru, Micșunești etc.
- rosetti61
-
Posted:
-
rosetti61
Inca mai sunt maxi 448, 449, 450, 550, care stau cuminti la gardul dinspre strandul Tiineretului pana le vine timpul de plecare.
Dubele spre Branesti si mai departe someaza, calatorii migreaza la STB
Inca mai sunt maxi 448, 449, 450, 550, care stau cuminti la gardul dinspre strandul Tiineretului pana le vine timpul de plecare.
Dubele spre Branesti si mai departe someaza, calatorii migreaza la STB
- dekolor
-
Posted:
-
Re: Serviciul de Transport Voluntari
dekolor
Revenind la subiectul adaugarii liniilor pe InfoSTB, am gasit ceva interesant pe forumul aplicatiei respective:
Sursa: http://www.stbsa.ro/aplicatieinfo/viewt ... 58efa#p709
Nu inteleg ce mai asteapta, ar fi un castig pentru ambele "tabere" adaugarea operatorilor de transport in aplicatie.
Revenind la subiectul adaugarii liniilor pe InfoSTB, am gasit ceva interesant pe forumul aplicatiei respective:
Initial, aplicatia Info STB a fost creata pentru a prezenta exclusiv liniile operate de societatea noastra. Insa, in urma dezvoltarii proiectului si a consultarii cu publicul, am extins acest proiect si la serviciile oferite de alti operatori.
Dar procesul de integrare in aplicatie a liniilor de transport de suprafata deservite de operatorii din Regiunea Bucuresti– Ilfov este unul complex si de durata, intrucat, pe langa beneficiile pe care acestia le-ar putea avea in cadrul colaborarii, vor avea de respectat si anumite obligatii.
STB a initiat discutii cu operatorii de transport de suprafata in sensul materializarii acestui proiect, insa, pana in acest moment, nu a primit un raspuns din partea acestora.
Sursa: http://www.stbsa.ro/aplicatieinfo/viewt ... 58efa#p709
Nu inteleg ce mai asteapta, ar fi un castig pentru ambele "tabere" adaugarea operatorilor de transport in aplicatie.
- Bogdan MD
-
Posted:
-
Re: Serviciul de Transport Voluntari
Bogdan MD
Nu mai zic ca nu ar trebui sa isi dea "acordul", ar trebui sa fie obligativitate ca sa aiba voie sa deserveasca rutele concesionate de la ADTPBI. Dar cum cei din urma nu s-au deranjat sa stabileasca un standard clar de imagine si informare a calatorului pentru toti operatorii...
Nu mai zic ca nu ar trebui sa isi dea "acordul", ar trebui sa fie obligativitate ca sa aiba voie sa deserveasca rutele concesionate de la ADTPBI. Dar cum cei din urma nu s-au deranjat sa stabileasca un standard clar de imagine si informare a calatorului pentru toti operatorii...
-
- Victor92
-
Posted:
-
Victor92
De doua zile, a intrat in turatia regionalelor si 4758 de la Autobaza Pipera. Teoretic, ar fi 3 autobuze MB Citaro Euro 4 care circula de la acest garaj pe traseele respective: 4646, 4758, 4782. Oricum, dupa schimbarile facute, Pipera a ramas cu 3 linii: R442, R443, R469.
De doua zile, a intrat in turatia regionalelor si 4758 de la Autobaza Pipera. Teoretic, ar fi 3 autobuze MB Citaro Euro 4 care circula de la acest garaj pe traseele respective: 4646, 4758, 4782. Oricum, dupa schimbarile facute, Pipera a ramas cu 3 linii: R442, R443, R469.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov
•
Choose destination