Topic: Trenurile și ramele ASTRA/IVA (BM1)
1351 posts, 662119 views
📖 Pagination options
-
- punmeister
-
Posted:
-
Re: Trenurile ASTRA/IVA
punmeister
Mai sunt cele de la Militari retrase odata cu venirea ramelor CAF pe langa cele 15 fiabilizate de catre Alstom (si din alea 10 TEM imbarcate cu interlocking TBS 100FB pentru M4).
Mai sunt cele de la Militari retrase odata cu venirea ramelor CAF pe langa cele 15 fiabilizate de catre Alstom (si din alea 10 TEM imbarcate cu interlocking TBS 100FB pentru M4).
- Michael_ARI
-
Posted:
-
Michael_ARI
Afirmația ta se bazează pe ceva argumente solide?
Situația din teren este complet diferită de „realitatea” forumului...
-
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
In filmele cu graffiti de la noi ai sa vezi.
Pe langa asta:
In filmele cu graffiti de la noi ai sa vezi.
Pe langa asta:
freyutz wrote:
Nu s-a reactivat nimic. TEM ala a stat activ alaturi de multe altele, de cand a fost retras din M3. Nici macar dat jos de la curent nu prea a fost din 2014 (si nu, nu glumesc cu asta)
- Michael_ARI
-
Posted:
-
Michael_ARI
Eu vorbesc pe chestiuni concrete!
Sunt doar 15 trenuri fiabilizate care pot să circule. Atât. Cu restul REM povestea este cu totul alta...
Eu vorbesc pe chestiuni concrete!
Sunt doar 15 trenuri fiabilizate care pot să circule. Atât. Cu restul REM povestea este cu totul alta...
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Din cele din Militari cam asta a fost.
Din cele din Militari cam asta a fost.
iva.jpg (194.53 KB; downloaded 5176 times)
-
- ByOnu
-
Posted:
-
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
- vl273
-
Posted:
-
vl273
Eu zic ca totusi cu putin efort ar putea gasi (bine..sa se si vrea intai) in toata multimea de conserve macar 2-3 triple care se pot dezmorti si repune pe picioare. Daca la STB au putut reactiva tramvaie / autobuze cu absenta mai mare de 5 ani (cam atat au si iva.urile care au disparut din peisaj) de ce nu s.ar putea si aici?
Apropo: In ce an s.a casat REM 001? Sau mai exista si acesta?
Michael_ARI wrote:
Eu zic ca totusi cu putin efort ar putea gasi (bine..sa se si vrea intai) in toata multimea de conserve macar 2-3 triple care se pot dezmorti si repune pe picioare. Daca la STB au putut reactiva tramvaie / autobuze cu absenta mai mare de 5 ani (cam atat au si iva.urile care au disparut din peisaj) de ce nu s.ar putea si aici?
Apropo: In ce an s.a casat REM 001? Sau mai exista si acesta?
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Mai există REM 001, cea care a ajuns în 1982.
viewtopic.php?f=23&t=50&p=223358&hilit=Militari#p223358
Mai există REM 001, cea care a ajuns în 1982.
viewtopic.php?f=23&t=50&p=223358&hilit=Militari#p223358
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
REM 001 nu are nicio valoare istorica. Daca vor vrea sa pastreze ceva, trebuie musai unul din seria 003-014. Si, desigur, si un REM din restul seriilor.
REM 001 nu are nicio valoare istorica. Daca vor vrea sa pastreze ceva, trebuie musai unul din seria 003-014. Si, desigur, si un REM din restul seriilor.
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Nu cred că e o problemă că se păstrează și aceea. Problema este dacă nu se vor mai păstra și altele în afară de 001, 009 și eventual 115.
Nu cred că e o problemă că se păstrează și aceea. Problema este dacă nu se vor mai păstra și altele în afară de 001, 009 și eventual 115.
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Din ce stiu oficial 009 se pastreaza, daca se mai pastreaza si aia, restul la remat.
Din ce stiu oficial 009 se pastreaza, daca se mai pastreaza si aia, restul la remat.
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
I think you're too late to the party...
Sunt impotriva pastrarii lui 001 pentru ca este defecta si imobilizata de cat timp? 20 de ani? Hai sa pastram REM functionale pe care sa le putem folosi la evenimente.
Utilizator anonim wrote:
I think you're too late to the party...
Sunt impotriva pastrarii lui 001 pentru ca este defecta si imobilizata de cat timp? 20 de ani? Hai sa pastram REM functionale pe care sa le putem folosi la evenimente.
📖 Pagination options