Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovAutobuze STB

Topic: Repartizarea autobuzelor

1232 posts, 356390 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 25 26 27 28 29 30 31  ... 88

📖 Pagination options
  • Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Repartizarea autobuzelor STB Utilizator anonim

Cel mai probabil se vor retrage la Obregia dupa ce dimineata au plecat din Pipera. Primaria initial daduse termen pana la 1 martie, dar vor terenul in cel mai scurt timp, la 1 februarie nu va mai fi nimic in Pipera.

Re: Repartizarea autobuzelor STB mihai565

Viitorul suna rău....cel putin petru STB PIPERA !
Nota
304.jpeg (411.71 KB; downloaded 4314 times)

Re: Repartizarea autobuzelor STB Victor92

Cool. N-urile au scapat. Raman la Pipera pe vecie  :love:

Re: Repartizarea autobuzelor STB dany

Poate le ia Pandele :))))

Acces orientativ pentru R443: Berceni - Mihai Bravu - Tineretului - Victoriei - Aviatorilor - Piata Presei - DN1 - Peris.

Aprox. 42 km. Primul autobuz pleaca de la Peris la 05:30. La cat trebuie sa plece autobuzul din Berceni? La 4? Soferu' daca sta in partea de nord a Capitalei la cat se scoala de lunea urmatoare ? La 2 dimineata??

443 acces.jpg (182.04 KB; downloaded 4287 times)

Re: Repartizarea autobuzelor STB andrei11

mihai565 wrote:
Viitorul suna rău....cel putin petru STB PIPERA !

mihai565, ce am scris eu mai jos îți este adresat în totalitate. Sper să te prinzi și să știi să citești printre rânduri. Să vedem dacă-ți pică fisa. Dacă nu e pe barba ta !

Plaja Copacabana
Asta e “Dumnezeul” in materie de plaje al orasului Rio. Intinsa intre Avenue Princesa Isabel si postul 6 de salvamar, plaja Copacabana este un simbol nu numai al orasului, ci practic al intregii Brazilii. Cine nu a auzit de pustanii care invata fotbal pe Copacabana?

Re: Repartizarea autobuzelor STB barbuandrei

Asa cum am spus, nu mai face prima semicursa.

Re: Repartizarea autobuzelor STB andrei11

Victor92 wrote:
Primul autobuz pleaca de la Peris la 05:30. La cat trebuie sa plece autobuzul din Berceni? La 4? Soferu' daca sta in partea de nord a Capitalei la cat se scoala de lunea urmatoare ? La 2 dimineata??

1)  Poate ultima cursă se oprește la Periș și pleacă de acolo.  La interurban îți spun sigur că așa se practică. Închiriază STB - ul o cameră în Periș.
2)  Eu n-am înțeles treaba asta, dacă ești șofer STB obligatoriu trebuie să stai în zona garajului / depoului ? Ce, repartizarea autobuzelor / troleelor / tramvaielor pe autobaze s-a făcut funcție de unde stă șoferul ? De unde năzbâtia asta ? Asta e gândire strâmbă.Sărutmâna, vreau să mă angajez la dvs, stau în Titan, mă repartizați la garajul corespunzător ?
3) Face schimb de locuință.
4) Nu-i convine, pa, la revedere.
5) Să reînființeze STB - ul cursele interne.

Re: Repartizarea autobuzelor STB mihai565

Victor92 wrote:
Cool. N-urile au scapat. Raman la Pipera pe vecie  :love:

Nu incă,asta e doar prima mutare ! De astazi sunt 3 linii noi de noapte exclusiv pentru angajați stb!

Stii cumva care sunt acestea?

Re: Repartizarea autobuzelor STB Dragos31

De maine, 20 Ianuarie 2020, liniile 301, 605 si R448 trec de la Pipera la Obregia(301), Nitu Vasile(301, 605) respectiv Floreasca(R448), iar Ferentari va prelua mai multe ture in 605 - toate in contextul desfiintarii Autobazei Pipera, asa cum se poate distinge si din documentul atasat de @mihai565 mai sus.

Acestea fiind spuse, propun sa urmarim cateva cadre cu (unele dintre) ultimele autobuze de la garajul de pe Sos. Pipera care au ajuns pe liniile amintite ...

Linia 301.

4640 - Linia 301 - Aeroportul Baneasa - 19 Ianuarie 2020

6219 - Linia 301 - Sos. Bucuresti-Ploiesti - 19 Ianuarie 2020

Linia 605.

4596 - Linia 605 - Aeroportul Baneasa - 19 Ianuarie 2020

4790 - Linia 605 - Bd. Aerogarii(Statia "Sos. Bucuresti-Ploiesti") - 19 Ianuarie 2020

Linia R448.

4595 - Linia R448 - Aeroportul Baneasa - 19 Ianuarie 2020

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Repartizarea autobuzelor STB GPS

Par foarte puține ture la Giurgiului și foarte multe la Berceni (Obregia 2). O să le gareze printre troleibuze sau cum?

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Repartizarea autobuzelor STB Utilizator anonim

E loc suficient in Obregia 2, vizual mai intra lejer 40 de masini.

Re: Repartizarea autobuzelor STB Daddy

In document apar 91 de ture noi la Berceni (Nitu Vasile), practic va functiona aproape de maxim. Sa nu uitam ca acolo primaria de sector a luat acum doi ani o parte din terenul depoului pentru a construi o parcare.

Go to page:  1  ... 25 26 27 28 29 30 31  ... 88

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Autobuze STB  • 
Choose destination

Since our 2421 forum members have written 433417 posts in 5396 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”