Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiProiecte și lucrări finalizate parțial, suspendate sau abandonateStrăpungerea Splaiul Independenţei – Ciurel – A1

Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului

4158 posts, 1214988 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 250 251 252 253 254 255 256  ... 297

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Adrian Rosca

Il darmam, ca ii tine umbra domnului Danes  ;)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Cristi N

Stim cu totii ca Nicusor isi doreste tare mult pozitia de candidat al opozitiei la PMB dar asta nu inseamna ca o sa ajunga si ajunga acolo. Si chiar daca ajunge, nu inseamna ca o sa poata face orice il taie capul.  8-)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului mihai_atanasiu

Langa biserica din deal se tot aduce pamant. Deja s-a facut un deal de 5-6 m inaltime. Stie cineva pentru ce este dealul ?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului oc7avian

N-are nicio treabă cu Daneș declarația lui Nicușor. Mai mult, știu că Daneș se pregătește de mutat de acolo. Cât de repede o va face, nu știu.

Într-un fel înțeleg declarația lui Nicușor și o să reiau ce am scris pe PUM:
Argumentul că încurajează mersul cu mașina e real. Însă ar merita făcută prelungirea împreună cu un Park&Ride mare lângă stația de metrou Petrache Poenaru, acum cât încă se poate expropria teren viran și e spațiu imens. Ar fi o zonă legată de M1, autobuzul 601 și tramvaiul 41 destul de faină. Dacă privim dezvoltarea zonei office Sema Park (care se extinde acum) - Grozăvești - Politehnică, ar fi un loc bun unde lumea să lase mașina.

Nici eu nu-mi imaginez că va tranzita cineva centrul în drum spre mare, însă după finalizarea prelungirii transportul public va fi foarte neatractiv pentru cei ce vin din zona aia. Vor alege mașina personală până pe Splai, dar unde să o lase? Deci merg cu ea în oraș. Mi se pare că e aceeași problemă ca la Petricani, doar că aici parcă e mai bine legat transportul public. Aș mai vedea o alternativă de P&R la Grozăvești (pe lângă CET) dacă vrem transport public și mai închegat (105, 601, M1, 1, 10, 11 etc.)
________
Strict legat de proiectul actual, ieri s-a dat drumul la iluminat pe breteaua Regie pe toată zona de la sol. Probabil zilele astea urmează și rampa.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Declarația este ilogică, Ciurel nu trebuie făcută ca e paralelă cu Militari și atrage trafic în centru dar trebuiesc făcute Liniei, Timișoara și Ghencea care, deși sunt și ele paralele cu Militari, și tot din centură vin, inexplicabil nu o să atragă trafic în centru.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Asta este ca o declaratie ”bisericoasa” -  ”NU cauta logica”....

Crede si NU cerceta!...  ;)

Ca declaratiile doamnei in cauza sunt fix... Hmmm... Ingrasamant organic?....

Ati uitat cum dorea domia-sa sa faca GRATUIT tranportul publc, acoperind costurile cu exporturile de tramvaie URAC?...

Nu stiu daca este de  :rofl:  sau de  :headbash: ...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului aztec

Problema e ce  :twisted:  ne facem.
Ori ramanem cu Firea, ce e o catastrofa, ori ne alegem cu Nicusor, ce e pulbere.  
Mare dilema...iarasi nu avem ce vota.
Sper sa fie din 2 tururi si sa apara candidati mai demni..

PS. Nu e o postare politica, ci o ingrijorare reala. Ca pana acum la primaria capitalei a fost "un blat(no combat)" in ultimele 3 campanii.....

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului alex1968

Nicusor Dan e pulbere, intr-adevar. Sau poate praf si pulbere. Soferii sectorului 6 nu il prea iubesc, din cauza declaratiilor de acest tip.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului alex1968

Nu prea il iubesc pe Nicusor, scuze pentru gresala de gramatica. Iar pe Danes....am aflat de la o ruda care a lucrat cu individul in medicina veterinara faptul ca e de evitat acest personaj tupeist, consilier USR la primaria sectorului 6. Nu e propaganda electorala, doar realitatea.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului oc7avian

^ nu mai e. A demisionat acum câteva luni.

Reportajul lui shoppy a capturat tot ce era interesant (mulțumim), însă vin cu o poză de sus. Tot ce vreau să transmit e că foarte curând cred că vom avea mare parte din pod iluminat noaptea. Abia aștept :D

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului subway guru

@shoppy
Daca ai stii cat ma enerveaza acest plural artificial in <-uri> ce strica si urateste frumoasa si armonioasa limba romaneasca! De unde ai mai scos hilarul <rea-zemuri>?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Goldmund

shoppy wrote:
Declarația este ilogică, Ciurel nu trebuie făcută ca e paralelă cu Militari și atrage trafic în centru dar trebuiesc făcute Liniei, Timișoara și Ghencea care, deși sunt și ele paralele cu Militari, și tot din centură vin, inexplicabil nu o să atragă trafic în centru.

Exact shoppy, asta e si problema capitalei:
din A1 se intra direct in centrul orasului, indiferent cate drumuri de penetratie spre centru ai...E bine sa descongestionezi putin Iuliu Maniu, insa problema ramane:
singura capitala mare din tarile UE care nu are alternative normale pentru a ocoli orasul; iar A1, A2, A3 ar trebui sa se opreasca in mai multe CB, in primul rand in DNCB care inca din 1990 trebuia reconfigurata la o autostrada cu cel putin 3 beni/sens, cu pasaje pe mai multe nivele pentru a face jonctiunea cu mai multe "penetratii" in oras, dar si posibilitatea de a ocoli capitala. Pentru cei care doresc doar sa ocloesc capitala pentru a intra din   A pe o alta A sau DN, se putea face si A0...
Pasajul Ciurel(plus penetratia din A1) este f. bun, descongestioneaza Iuliu Maniu, dar problema(uriasa a aglomerarii capitalei) ramane pana cand.....,  iar traficul va creste odata cu nivelul de trai, plus noile constructii din jurul capitalei...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului orex

Pana una alta, in urmatorul cincinal, n-as vedea ca exista defluirea traficului spre si dinspre A1, pe acest traseu ”trasat” pe la, pe langa, Ciurel!! Poate sunt eu pesimist, dar ar fi un caz fericit sa fie aievea!!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Mytro93

mihai_atanasiu wrote:
Langa biserica din deal se tot aduce pamant. Deja s-a facut un deal de 5-6 m inaltime. Stie cineva pentru ce este dealul ?

Acolo se va face bloc

https://www.profit.ro/povesti-cu-profit ... i-19152445

Go to page:  1  ... 250 251 252 253 254 255 256  ... 297

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Străpungerea Splaiul Independenţei – Ciurel – A1  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463836 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”