Zona metropolitană BucureștiIstoria transportului în comun din București şi IlfovVehicule din trecut aparținând STB / ITB / RATB / STB S.AAutobuze

Topic: DAF (1994-2012)

767 posts, 247352 views

Go to page:  1 2 3 4 5 6 7  ... 55

📖 Pagination options
Re: DAF Andreea

La autobaza Nordului pe langa 837 si 846 este colantat de sarbatori 8-)

Re: DAF Axel

Dafurile autobazei Nordului cu reclame sunt defapt cele 4 autobuze ale liniei periferice 460:
837,846,866,876. :)
Am calatorit cu autobuzul Daf 876 pe linia 462 si am ramas uimit cand am vazut urmatoarele:
Linoleu original.
Caldura in salon.
Curatenie in salon. :shock:
Nota 10 pentru soferul care a intretinut acest batran Olandez. 8-)

Re: DAF SprinterXP

Nicu wrote:
Dafurile autobazei Nordului cu reclame sunt defapt cele 4 autobuze ale liniei periferice 460:
837,846,866,876. :)
Am calatorit cu autobuzul Daf 876 pe linia 462 si am ramas uimit cand am vazut urmatoarele:
Linoleu original.
Caldura in salon.
Curatenie in salon. :shock:
Nota 10 pentru soferul care a intretinut acest batran Olandez. 8-)

Nota 10 mai ales fostului sofer de la sch. 1 care a intretinut  si a avut grija de aceasta masina. Nu stiu cat de fericit o sa fie cand o sa ii se dea reclama jos. :x

Re: DAF Gabi23

Da, asa cum era vorba 876 a primit sofer si la sch.2 de ceva timp. In anul 2010 a circulat destul de mult cu calatori in traseu si incepe sa se vada lucrul acesta. Sincer, as fi preferat sa fie scos la traseu 899, pentru ca era mult sub 876 ca si aspect interior.
Starea buna a lui 876 se datoreaza, intradevar soferului sau din ultimii ani, precum si soferului care l-a avut de nou, in perioada 1996-2006.

Re: DAF Dominatrix

Soferul de care vorbiti voi nu e cel care l-a avut "in grija" pe fostul IK4 #611?

Ba da dansul (cel cu IK4 611) este cel care l-a avut din anul 2006, cand a iesit la pensie fostul titular al lui 876. Userul Berkhof stie si el povestea si cat de bine a fost intretinut acest autobuz... 876 arata prea bine si a facut foarte mult serviciu de noapte si curse speciale pana cand s-a trecut la transportul pentru angajati cu autobuze Mercedes.
876 si 899 au avut in ultimii ani un singur sofer fiecare, fiind DAF-urile de elita de la Autobaza Nordului.  

RATB Bucuresti stakee

698 701

698.jpg (191.67 KB; downloaded 3317 times)
701.jpg (446.62 KB; downloaded 3317 times)

Re: DAF Victor92

De precizat ca azi pe #894 a fost soferul de pe4911, schimbul 1 . Mereu are o tinuta "inedita" pentru peisajul bucurestean (la costum) si este usor de identificat printre soferii de la Nordului :)

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: DAF Utilizator anonim

#876 colantata, vazuta de sus.

Utilizator anonim wrote:
#876 colantata, vazuta de sus.

N-am mai vazut DAF in linia 148 din vara anului 2010. :shock:

876 a fost la sch1 miercuri (19.01.2011) pe linia 148, si s-a retras la autobaza apoi. Totusi inca o data ma uit si ma gandesc de ce s-au apucat sa il colanteze pe 876 care arata cum arata ca si caroserie  :roll:. Probabil trebuie sa mai faca km cat mai multi si daia a devenit atat de folosit pentru ca are sub 700000 km. Insa sunt de parere ca trebuia scos la "purtare" 899 care este doar renumele de el... In fine.

O sa fie scos la traseu in regim normal si 899 din cate am aflat, dar peste cateva luni, dupa ce soferul o sa iasa la pensie.

Re: DAF PREZIOSO

In sfarsit un autobuz cu reclama, mi s-a facut dor de vremurile cand erau mai toate vehiculele RATB colantate...

PREZIOSO wrote:
In sfarsit un autobuz cu reclama, mi s-a facut dor de vremurile cand erau mai toate vehiculele RATB colantate...

Aratau mai colorate ca aspect si poate aduceau si un oarecare venit la bugetul RATB, dar erau niste "dusmani" ai autobuzelor/tramvaielor multe fiind distruse la propiu, la nivelul caroseriei. De exemplu o mare parte din Rocar de Simon de la Militari si Floreasca sau DAF de la Pipera au fost cojite pe mari suprafete din caroserie de stratul de vopsea, si unele inca mai poarta "urmele" reclamelor si acum, ori ramand vopsite partial, ori lipit colant alb peste (de expl. 1095), ori au ramas pur si simplu asa... S-au mai lipit pe unele Mercedes diverse chestii cu ocazia anumitor evenimente, si la inlaturare la unele inca se mai oberva foarte vizibil urmele (de expl. 4902, dupa ce a avut reclama cu orasul verde)

Go to page:  1 2 3 4 5 6 7  ... 55

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Autobuze  • 
Choose destination

Since our 2420 forum members have written 433293 posts in 5394 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”