Zona metropolitană BucureștiTotul despre București

Topic: Sectorul 6

1020 posts, 299977 views

Go to page:  1  ... 34 35 36 37 38 39 40  ... 73

📖 Pagination options
Re: Sectorul 6 Budy187

A observat cineva cum ca pe blvd Timisoara dupa Afi, ia nastere un parc ?
39E3E808-BD4D-4DAA-AFE3-73F2B547091B.jpeg (410.98 KB; downloaded 5430 times)

Re: Sectorul 6 FabiM

Și încă de când...încă din primăvara erau peste tot in sector afișe și panouri in care se lăudau ca vor face un parc asa grandios! Sincer mi se pare o idee buna ca au renunțat la o parcare pentru utilaje și au preferat un parc relativ mare. Cât despre lucrări, se mișcă foarte repede. Trec aproape zilnic acolo și se vede mișcare mereu. :)

Re: Sectorul 6 cris_m

E trist ca am ajuns sa ne bucuram de normalitate... Oricum, bine ca nu fac parcare, birouri sau alte chestii din beton!

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Sectorul 6 Utilizator anonim

E aproape gata, lucreaza de aproape un an la el, vara trecuta au inceput spargand betoanele fostelor baze de la salubrizare.

Re: Sectorul 6 Puss in Boots

cris_m wrote:
E trist ca am ajuns sa ne bucuram de normalitate... Oricum, bine ca nu fac parcare, birouri sau alte chestii din beton!

Nu ca pe site-ul Casei Radio nu s-a putea face tot ceva de genul asta decat birouri sau vreun mall sau apartamente sau mixt cu de toate ca sa atraga si mai mult trafic.

Re: Sectorul 6 rosetti61

Borduriada si in Militari, unde pe Iuliu Maniu ne vom reintalni cu binecunoscutii bolarzi de granit, prin cartier se mai asfalteaza cate-o strada doua (dupa ce ani de zile au stat rupte si peticite de diverse lucrari).

Re: Sectorul 6 Valentin

Eu sunt multumit de stalpii de granit, mi-as dori sa puna mai ales in statiile de STB + acolo unde se dubleaza parcarea pe trotuar si omul merge cot la cot cu masina.
Ca "noutati" :
- S-au toaletat o parte din copaci (P-ta Gorjului - Valea Lunga)
- S-a implementat in parcarea noua din Piata Gorjului un tarif de 2.5 lei / h cu stationare maxima de 2 ore (au aparut panouri de informare + 2 domni de la serviciul parcari).
- in statia P-ta Gorjului (langa gura de metrou sens spre Valea Lunga) a fost imprejmuita de acesti stalpi de granit si nu mai e absolut nicio masina!  :bere: Personal, tot acel spatiu urias l-as fi configurat impreuna cu un peisagist intr-un spatiu verde. Sa speram ca vor pune acesti stalpi de granit si pe partea cu blocul C21 (daca nu ma insel) a.i sa nu exista nicio posibilitate ca masinile sa intre pe acel spatiu.
- au cam terminat pe insula mediana cu pus gazon+flori+iluminat ambiental (un cilindru de vreo 0,5 - 0,7 m) si au rezolvat cablaraia pentru iluminatul bulevardului. Sper totusi sa aduca copacii inapoi sau macar sa planteze altii.
- la Lujerului langa statia de metrou a aparut mobilier stradal din lemn+metal , insa au aparut iar florariile care arata ca  :evil:
- Parcul de pe Bd. Timisoara prinde contur, lucrarile se apropie de finalizare - au avansat fata de ultima oara cand am ajuns in zona. Voi incerca sa revin cu poze.

Re: Sectorul 6 realistul

Mai lucrează la mormântul de pe mijlocul
bulevardului Iuliuu Maniu?

Unde anume?
Slava domnului ca s-a terminat cu stirbaraia de pavaj din "biscuiti" de langa patiserie si spre BCR, la Lujerului, e asfalt negru si pufos (depinde pentru cat timp si in unele locuri nu e chiar la poloboc, are creturi :mrgreen:), au reinviat fantanile. Modernizarea a facut si niste victime colaterale vara asta - magazinasul de pe partea cu liceul Tudor Vladimirescu, epava unui chiosc de presa tot de langa liceu, magaznul dintre blocurile cu banci (unde e parculetul).

Re: Sectorul 6 Florinds

Initial mi s-a parut si mie simpatic acest primar datorita parcului, dar a luat-o pe urmele monstrilor sacri ai bordurilor si betoanelor negoita si baluta. Suprafata distrusa corespunzatoarei insulei de pe Iuliu Maniu si nu numai e mult mai mare decat acest parc. Cum sa razi copaci crescuti in atatia ani cu atata nonsalanta pentru nu stiu ce gazon? Nu avea loc de ei...

Re: Sectorul 6 Adrian Rosca

Am trecut un pic mai devreme pe Maniu. Amenajarea de pe mijlocul bulevardului e terminata, inclusiv cu gazon si copacei repede crescatori, cu exceptia unei gropi ce pare ca tine de Enel.

In momentul de fata se lucreaza la asfaltarea trotuarului bulevardului intre strada Apusului si statia de metrou Pacii, pe sensul de iesire din oras.

Cum era de asteptat, au inceput interventiile chirurgicale pe trotuarele proaspat asfaltate  - pe Iuliu Maniu intre blocurile mari si blocusorul ICAB, in zona parcarii pe unde trecea alta data linia industriala Cotroceni-Ciurel. Sunt incurabili. Era cam 3m de sant x juma de metru latime. Daca nu s-au apucat inainte de modernizare, adio - mai poti sa spargi dupa x ani sau refaci TOT perimetrul afectat, nu doar santul de utilitati. E prea frumos ca sa reziste mult timp fara denivelari si peticeli.

Re: Sectorul 6 Puss in Boots

Un pic off-topic dar cu legatura cu S6, azi circuland auto/metrou/per pedes pe Iuliu Maniu la ore masochiste (7:30-8:30) m-am gandit eu asa ca si daca e metrou acesta nu face fata plus ca traficul este infernal (iar asta indiferent de ora). Si stiu ca desi nu o sa mai vad tramvai pe acolo nu costa sa visez.

ps. Incepe sa semene foarte mult cu S4 :D

Re: Sectorul 6 Florinds

Stie cineva ce se construieste in imprejmuirea de santier de la DT34? Am vazut pe panou ca beneficiarul este Administratia Pietelor Sector 6 si obiectivul "cladiri comerciale, doar parter". Construim o noua piata langa Moghioros??

Go to page:  1  ... 34 35 36 37 38 39 40  ... 73

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Totul despre București  • 
Choose destination

Since our 2430 forum members have written 434450 posts in 5410 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”