Totul despre transporturi şi infrastructura adiacentăTransport rutierAutobuze, autocare, microbuzeMercedes-Benz

Topic: Mercedes-Benz Citaro

92 posts, 42822 views

Go to page:  1 2 3 4 5 6 7

📖 Pagination options
Re: Mercedes Citaro Victor92

Recent, a fost produs si livrat autobuzul Mercedes-Benz Citaro cu numarul 55.555 ! Este vorba despre modelul electric - eCitaro livrat in Suedia.

Mai multe detalii aici: https://media.daimler.com/marsMediaSite ... tYnM!&rs=0

55.555.jpg (80.63 KB; downloaded 3942 times)

• ADK
  • Posted:
  •  

Re: Mercedes Citaro ADK

PH 33 CDI în fața gării de sud Ploiești.

• TPB
  • Posted:
  •  

Re: Mercedes Citaro TPB

@ADK PH 33 CDI a ajuns la Mercator Transilvania și este donator de piese.

Între timp, am descoperit încă un autobuz de școlarizare, Mercedes-Benz Citaro C1 (sau O530) cumpărat din Franța. L-am surprins din Otokarul 6527 al STB.
20220317_141359.jpg (681.69 KB; downloaded 3344 times)
20220317_141356.jpg (834.9 KB; downloaded 3343 times)
20220317_141351.jpg (792.03 KB; downloaded 3344 times)
20220317_141349.jpg (804.21 KB; downloaded 3344 times)

• ADK
  • Posted:
  •  

Re: Mercedes Citaro ADK

În Ploiești cred că tot la CDI mai sunt ceva Citaro similare, de regulă mereu am văzut câte unul în spatele stației sens oraș.

PS: fotografiile cu autobuzul postat de tine nu știu dacă le acceptă administrația forumului (mai ales că nu-i nimic deosebit în cele 4 poze, sunt aproape aceleași), deoarece sunt prost realizate și nu sunt considerate ceva rare. Autobuzul ăla îl mai poți vedea probabil cel puțin încă vreo 5 ani, timp mai mult decât suficient cât să-i faci câteva poze acceptate pe unde-l întâlnești în drumul tău.

Re: Mercedes Citaro Costin

Momentan eu zic ca putem pastra fotografiile, e prima data cand este documentat autobuzul pe forum. Daca pe viitor apar fotografii mai bune, decidem atunci.

Mercedes Citaro Andrei Andraș

TPB wrote:
PH 33 CDI a ajuns la Mercator Transilvania și este donator de piese.
N-a ajuns niciun donator, el circulă în continuare la Ploiești fiind cumpărat de la Mercator, nu invers.

• TPB
  • Posted:
  •  

https://www.mercator-transilvania.com/me ... o-3.html
A ajuns la sediul în care sunt descompletate autobuzele. Au aproximativ 200 autobuze și autocare la Tihău.

Mercedes Citaro Andrei Andraș

Înainte de a te arunca să faci afirmații nefundamentate, ar fi cazul să mai cercetezi un pic terenul. Când scriu ceva, știu despre ce vorbesc. Ia vezi ce număr a avut în Germania ăla din anunțul tău și ce număr a avut cel de la Ploiești. Te bazezi pe aceeași idee ca la Bestomnibus Sibiu cum că dealer-ul importă câte un exemplar dintr-un tip de autobuz, dar principiul ăsta nu funcționează.
0.png (743.7 KB; downloaded 3178 times)
Suplimentar, fotografii cu Citaro-ul de școală de mai sus de când era la vânzare în Franța.

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Mercedes Citaro GPS

Unul e CDI și altul KDI…

• TPB
  • Posted:
  •  

Ambele autobuze seamana leit. A fost un detaliu care mi-a scapat.

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Mercedes-Benz Citaro GPS

Poză realizată acum 10 minute. Atât 33 CDI, cât și 33 KDI sunt prezente în Ploiești pe curse județene.

62938332-D07D-4FFD-937F-BB089683F91D.jpeg (1019.92 KB; downloaded 3007 times)

Re: Mercedes-Benz Citaro Gabi23

La Piața Hurmuzachi în București:
Mercedes Citaro - 13.03.2022.jpg (506.09 KB; downloaded 2860 times)

• ADK
  • Posted:
  •  

Re: Mercedes-Benz Citaro ADK

Cred că e mai vechi ca E3-urile STB-ului.

Re: Mercedes-Benz Citaro WT_fan06

Un videoclip foarte interesant despre procedura de tractare a unui Citaro Facelift cu cutie ZF din UK.

Îmi plac mult și comentariile la acest videoclip, unde profesioniștii compară sau găsesc asemănări între autobuzele pe care le tractează ei, sau oferă trucuri / sfaturi care să ușureze munca. Rar mai găsești comentarii relevante, ce aduc plus valoare, în online-ul de astăzi...

Go to page:  1 2 3 4 5 6 7

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Mercedes-Benz  • 
Choose destination

Since our 2422 forum members have written 433618 posts in 5399 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”